lauantai 19. kesäkuuta 2010

MACMACMACMACMACMAC


Parhaat MAC tuotteet juttu jatkukoon. Sori jos näistä tulee himoja mutta sitä saa mitä tilaa. Olkaa siis varovaisia juttuja toivoessanne, saatan innostua ;)

Luomivärejä en nyt sittenkään esittele lisää vaan MAC huulimeikkejä.
Ensin kiillot. Kiillot menee nopeiden meikeistä pilalle ( ei lasketa ripsaria, eyelineriä ). Ne alkaa haista ja muuttua ällöiksi. Mulla kuitenkin yksi kiilto kestää useita vuosia.
En halua ostaa pulikiiltoja koska en niitä käytä. Haluan ostaa vaan hienoa merkkiä joista varmasti tykkään. Tykkään myös Color clubin kiilloista koska mulla on niitä niin paljon että kokoelma on yhtenäinen. MAC kiilloista tykkään sen takia koska kiillosta tulee väriä eikä vain kiiltoa. Haluan huulien olevan nudet. Ihan sama mitä kiilto maksaa jos se vain toimii. Haluan putkilon olevan tyylikäs ja yhtenäinen muiden kanssa.

Tässä niitä tyylikkäitä:

Funtabulous Dazzleglass on ihana purple, joka antaa huulille mehukkaan kimalluksen joka pysyy monta tuntia.
Cultureclash Lipglass on suosikkini kaikista. Tätä pitää ostaa toinen jemmaan kun taas ilmestyy jossain kokoelmassa. Kaunis viileä persikka-vaaleanpunainen joka vaalentaa huulet kivasti. Sisältää tosi paljon pientä microglitteriä joka ei tunnu huulilla yhtään. Love!
Bountiful Plushglass on pullistava kiilto. Ei oikeasti pullista mikä on odotettavissa mutta on nätti viileä kimalteinen sävy. Kiiltävä ja hyvä, sopii moneen meikkiin.
Starlet kiss tuli Heatherette kokoelmassa. Tällä saa vaaleat nudehuulet. Väri ei leviä ympäriinsä vaan pysyy. Tässä ei ole kimalteita, todella tyylikäs sävy.


Pastel emotion Emanuel Ungaro kokoelmasta on toiseksi parhain kiiltoni. Tässäkin on persikkaa ja pientä kimallusta mukana. Tämä vaikkapa ei anna väriä niin paljon kuin Starlet kiss mutta ei ole pelkkää kiiltoakaan.
Fast friends Hello Kitty kokoelmasta on mustikkakiilto ;D eikö olekin kiva glitterinen violetti? Mustikkahuulet tulee tästä mieleen. Kaunis, niin kaunis ettei malta käyttää. Tämä ei saa loppua ikinä.
Nice kitty on myös Hello Kittystä eikä saa loppua ikinä. Jotkut kiillot on tehty ihasteltaviksi eikä käytettäviksi. Tämä on niitä. Myönnän ostaneeni tämän pelkän pakkauksen takia mutta värikin on itselle sopiva ja hyvä.


Sitten huulipunat.
Lazy day To the Beachista oli toisen inhokki mutta minun suosikki. Juuri omien huulteni värinen. Voisin laittaa tätä ilman peiliä ja tämä olisi todella luonnollinen. Lustre koostumus on paras.
Plink! on myös Lustre ja voin laittaa tätäkin ilman peiliä kuten huulirasvaa. Hyvin luonnollinen mutta kuitenkin sellainen että huomaa huulilla olevan jotain. Vähän kiiltävämpi ja eloisampi kuin Lazy day.
Lovelorn on sellainen lorttopuna. Vaaleanpunainen, jos laittaa paljon tulee Tuksuhuulet. Pitää laittaa sopivasti. Tämäkin on Lustre. Näköjään koostumusta katsomatta otin samoja :)
Pure rose on ihanin punani. Emanuel Ungarosta. Katsokaa miten söpö? Persikka, vaalentaa huulia tosi paljon mutta ei keräänny suupieliin inhottaviksi kököiksi.


Fun`n`sexy tuli Fafissa. Tämä on Glaze eli hieman kimalteinen ja kuivempi kuin Lustre. Sävy on myös hieman läpikuultava eikä heti peittävä. Ehkä siksi tykkäänkin tästä raisusta kylmästä sinifuchsiasta.
Myself Lustre puna ilmestyi All ages, all races, all sexes kokoelmassa. Tätä voi kerrostaa huulille. Tästä tulee mieleen 2N mutta kuten huomaat tämä on tummepi.
2N on myös samaa koostumusta. Ohut ja miellyttävä. Ei ole tönkkö. Vaaleantaa huulia. Ostin tätä 2 kun on niin nätti väri. Oikea nudepuna minulle!

8 kommenttia

 1. Aivan ihanan värinen tuo pure rose! Tästä merkinnästä tuli muutenkin hirveä himo mennä ostelemaan huulimeikkejä :D

  VastaaPoista
 2. Oi että, pakko saada toi 2N nudehuulipuna!
  Eli se on MAC'ilta, mutta myydäänkö tota enää? :(
  Ja kuinka paljon maksoi?

  VastaaPoista
 3. Oi että, pakko saada toi 2N nudehuulipuna!
  Myydäänköhän sitä vielä?
  ja mitä maksoi?

  VastaaPoista
 4. Oijoi kun tekisi mieli ihan syödä nuo huulikiillot, niin yli-ihania sävyjä! Itse en osaa käyttää huulissa oikein muuta kuin huulirasvaa, mutta ehkä jonain päivänä vielä.. :D

  VastaaPoista
 5. cheyenne: Sori ;P huulimeikit on kivoja kunhan ei ala hamstraamaan...

  Ano: Kysyt varmaan 2 kertaa eli eBaystä kannattaa tsekata, satunaisesti ilmestyy kokoelmissa. Varmaan n.20e saa pulittaa?

  Ano: Ja aloitat jollain tosi vaalealla sävyllä :)

  VastaaPoista
 6. Voih, Nice Kittyni on loppu, byääääh! Onneksi ostamani Maybellinen kiilto on lähes dupe. Ostan kaksi jos Mac tuo tuon takaisin vaikka eri nimellä =)

  VastaaPoista
 7. Miten saat kulutettua?? Mä olen käyttänyt vasta pari kertaa :D

  VastaaPoista
 8. Kaikki hyvät saankin kulutettua, muut vaan seisoo tai siis makaavat laatikossa.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥