tiistai 1. kesäkuuta 2010

Käsien kuorintaa

Miksi käsiä pitäisi kuoria? Kuoriiko kukaan käsiään? Kasvojen, jalkojen ja vartalon kuorinta on varmasti tuttua mutta entäs kädet? Käsien kuorinta poistaa kuollutta ihoa, virkistää ja kaunistaa käsiä sekä poistaa tikut kynsinauhoista.

Halusin kirjoittaa teille jutun tästä ihan omien kokemusten perusteella. Dermosilin tuotteita tilatessani sain valita kaupan päälle Käsien kuorintavoiteen. En ollut sitä kokeillut ja mielenkiinnolla otin sen. Ensimmäisistä käyttökerroista jäi sellainen ok olo. Eli ei maata mullistava tuote, juuri sellainen lähinnä jota satunnaisesti käyttää ja joka vain lojuu vessan kaapissa. Tuoksuu ihan hyvälle ja virkisti käsiä mutta ei siis mikään ihmeellinen tuote.

Olin mukana Partylite kutsuilla jossa tehtiin käsimanikyyrejä. Olin kyllä aiemmin ollut sellaisessa mutta en silloin ostanut tätä ihmetuotetta. No nyt ajattelette että mitä se taas kehuu?
En kehuisi tätä maasta taivaisiin jos en oikeasti olisi sitä mieltä.
Pikamanikyyrissä kuoritaan kädet E-vitamiinia ja sokeria sisältävällä kuorintavoiteella. Ensin kostutetaan kädet, otetaan kuorintaa ja hierotaan sitä huolella käsiin ja kynsinauhoihin muutaman minuutin ajan. Sitten se huuhdellaan pois. Ota muuten sormukset pois tätä käyttäessäsi koska tuote on kevyesti hankaavaa, konsultti kertoi siis näin.

Kuorinnan jälkeen laitettiin vielä käsivoidetta jossa on mm.karitevoita, öljyjä ja vitamiineja. Käsivoide imeytyi tosi nopeasti ja tuoksui melko hyvälle. Ihastuin käsien sileyteen, ihon hehkumiseen, kynsinauhojen loistokuntoon ja kaikkien kovettumien häviämiseen. Myös moni muu esittelyissä ollut ihastui tuotteeseen.
Ostin siis itselleni kuorintavoiteen, se maksoi 18,90e. Käsivoide olisi ollut 16,90e mutta jätin sen ostamatta kun niitä kyllä löytyy kotoa ;) kuorinta kannattaa ottaa ihan tavaksi, vaikka perjantaina työviikon jälkeen. Kuorinnan jälkeen voit laittaa käsivoidetta ja kynsille kynsiöljyä. Muhita näitä puuvillahanskojen sisällä. Omalla kohdalla tulen käyttämään tätä kesällä mutta talvella käsien ollessa tosi kuivat tämä tuote on täysi 10!

Suosittelen kokeilemaan jos satutte oloemaan kutsuilla. Vai oletteko jo kokeilleet? Mä olen muutenkin Partylite fani. Ostan tuikkivia ja votiiveja, somisteita mulla on joitakin, nyt tämä manikyyri ja tuoksuöljyä pullossa vessassa :)


Partyliten sivuihin voi tutustua tässä.
Dermosilin sivuille tästä.

11 kommenttia

 1. Minulta löytyy myös tuo Dermosilin käsikuorinta. Se toimii parhaiten kuivalle iholle hierottuna. Kosteissa käsissä tehosta häviää puolet. :/

  VastaaPoista
 2. Mä olen vähän laiska käskien kuorinnassa. Kuorin joskus ne joko ihan naaman- tai vartalonkuorintavoiteella ennen kuin pesen kuorinnan pois käsistä. Mutta ihan omaa kuorintavoidetta en ole vielä ajatellut ostaa vaikka töissä työkaverit tuota Dermosilin voidetta kehuvatkin.

  VastaaPoista
 3. itse olen kanssa tuolla dermosilin kuorintavoiteella kuorinut ja minusta se on mukava ku käsistä tulee silosemmat :) pitää kokeilla joskus kuivalle iholle niinku kiukkupussi sano !

  VastaaPoista
 4. Mä kyllä kokeilen myös kuivalle iholle josko se sitten toimisi paremmin!

  VastaaPoista
 5. mun duuni on sellasta että kädet kuivaa mielettömästi, niin oon huomannu että säännöllinen rasvaaminen ja säännöllinen kuorinta pitää kädet kuunnossa, niin kai siitä jotäin hyötyä on :) mutta käytän vaan tosin ihan vartalokuorintaa, ja hieron sen kuivana, ja huuhtelun jälkeen kunnollinen rasvaus :)

  VastaaPoista
 6. ^Kyllä niistä käsistä kannattaa huolta pitää :) mullakin on tosi kuivat vaikka nyt on kesä, saapi kyllä rasvailla joka päivä...

  VastaaPoista
 7. mulle ei edes päivittäinen rasvaus riitä, tuntuu et jatkuvasti pitää olla rasvaamassa, ja silti iho kovettuu karheeks... ja kohta vielä pahenee kun kukkien istutus alkaa, saa nähä miten koppurat tassut on sen jälkeen :D

  VastaaPoista
 8. Tilasin eBaystä Avonin käsikuorinnan, se lämpenee kivasti veden kanssa. Myös Freemanin yhtä sokerivartalokuorintaa olen käyttänyt käsille, ei se oikein levity vartalolla. Joten kuorin siis käsiä, kuten kynsinauhatkin välillä.

  Tuo Dermosilin on mulla ollut mielessä, mutten yhden tuotteen takia ole tilausta tehnyt. Ehkä sitten, jos vaikka töissä tehtäis tilaus.

  VastaaPoista
 9. ^^Oletko kokeillut Elizabeth Ardenin 8 hour skin protectant voidetta? Kerroin siitä talvella ja se on tehokkain käsivoide mitä olen kokeillut. Jutun kommenteissa kerrotaan sen käyvän muhunkin. Tämä ei siis ole se normi käsivoide :) kokeile, se on ihan ihmeellinen tuote!

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/12/bloggaajien-kulmakarvaongelmat-ja.html

  norppa: Tilaat sitten samalla ja muista ottaa sakasanpähkinäkäsivoidekin, se on huippu :)

  VastaaPoista
 10. Ah, Partylite. Tykkäsin kauheasti siitä käsivoiteesta. Harmi, kun ne on niin kalliita. Olisin varmaan sen kuorinnankin ostanut.

  VastaaPoista
 11. ^Onneksi tuo kuorinta varmasti kestää pitkään :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥