perjantai 11. kesäkuuta 2010

3D Nail Flower


Kokeilussa 3D kukat jotka tulivat Cesars secretistä.


Ensin kynnellä pari kerrosta China glazen Tantalize me lakkaa. Kaunis violetti flashilla, parhaita violetteja kyllä.


Kärkiin laitoin OPI lakkaa Purple with a purpose joka aina kuvissa näyttää liian siniseltä. Koristelussa kultainen Nubarin Nail art lakka.
Nimettömissä OPI Louvre me, Louvre me not ja 3D kukkanen. Liimasin kukan kynsiliimalla kiinni ja hyvin pysyi. Neuroottisena ihmisenä kuitenkin irrotin sen myöhemmin talteen uutta käyttökertaa varten :)

Pakko kehua miten ihania nuo kukat on! Suhteellisen pehmeitä, helppoja muotoilla kynnelle. Näitä oli myös eri malleja ja aiheita. Käykää kurkkaamassa :) Kivaa että niitä saatiin suomeen, tuommosia olen aiiiina halunnut!

11 kommenttia

 1. I like it! very elegant and looks well on your nail :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Nyt on kyllä pakko hankkia noita kukkia! Onko kukaan koskaan sanonut, että sun blogi aiheuttaa ostohimotusta (ja arvaa mitä sun eilinen postauksesi teki?)? :-D

  VastaaPoista
 3. Vautsi, ompas ihanat! :)

  VastaaPoista
 4. So pretty and love those flowers :)

  nailsbeautiued.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Oi kun on söpöjä kukkia.
  Minulla on varmaan aika "tyhmä" kysymys, mutta kysyn nyt kuitenkin. Miten saat vaikkapa jonkun kaulakorun lukon kiinni pitkillä kynsillä? :D Minulla ainakin meinaa hermot mennä ja pelkään, jos vaikka katkeaa se kynsi siinä samassa.

  VastaaPoista
 6. Heippa! Jos teen konadkuvioita ihan tavallisella lakalla, ja päällyslakaksi laitan Konadin omaa, suttaako se kuviot vai pitääkö siistinä?

  VastaaPoista
 7. Alice: Thank you :)

  Tarzan: Kiitos :)

  rmcandlelight: Glad you like it :)

  Ano: En käytä mitään koruja muuta kuin kulmassa ja senkin pystyn vaihtamaan erittäin harvoin :) en saa lukkoja auki ja en muutenkaan osaa käyttää enää koruja.

  Ano: Ei sottaa kun annat kuivua kuvioinnin ja laitat kunnon kerroksen etkä hankaa kuviota siveltimellä :)

  VastaaPoista
 8. Sara: Et ole kyllä eka joka sanoo noin :) toisaalta itsekin saan muista blogeista himotuksia joten kierrätetään sitä eteenpäin ;P
  Mitä se eilinen postaus? Tuliko paha MAC himo?

  VastaaPoista
 9. Juu, hingun etenkin niitä Hello Kittyjä, kun silloin kokoelman ilmestyessä oli "maltillinen" enkä ostanut niitä luomivärejä. Stars n rockets himottais myös ja voi oli siellä vaikka mitä ihanuuksia, taas... :-)

  VastaaPoista
 10. Ihanat noi kukat! ja toi lakkaus kokonaisuutena tosi hieno ja elegantti

  VastaaPoista
 11. Sara: Se on inhottava kun alkaa jälkikäteen himottamaan :/ stars`n`rocket on hyvä valinta ja ainahan sitä voi jotain muutakin ottaa :)

  Shiny: Kiitos :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥