maanantai 10. toukokuuta 2010

What a shockColor club What a shock on neon vihreä sävy. Kuuluu Electro candy kokoelmaan. Mielestäni tämä ei toistu yhtä kirkkaana kuvassa kuin livenä. Tämä on eka lakkaus johon nyt kokeilin hedelmänviipaleita. Valitsin vihreitä meloneja vihreään lakkaan :)

Laitoin niitä vain yhdelle kynnelle kun en ollut varma tykkäänkö itse jos niitä on joka kynnellä. Joko olette kokeilleet hedelmänviipaleita? Tällä viikolla tulee myös toinen hedelmä-manikyyri :)

15 kommenttia

 1. Ihana... Miten saat lakan levittymään noin kauniin tasaisesti? :-------------/

  VastaaPoista
 2. Hehee, himmee pääsiäis/kevätväri! Yhdellä kynnellä olevat viipaleet on hyvä teräste, joka kynnellä jos ois niin olis vähän turhan överi. Mitä tykkäät tän lakkamerkin kestävyydestä? Onko yhtä hyvä kuin OPI? Kuivuuko nopeesti?

  VastaaPoista
 3. Asiaan liittymätön kysymys: Saako OPI:n lakkoja enää tilattua mistään? :O Huomasin että H2T:sta linkki oli yhtäkkiä hävinnyt eikä 8ty8 myöskään ollut. Juuri kun olisin halunnut tehdä ensimmäisen jenkkitilaukseni.. :(

  VastaaPoista
 4. Ite en oikein noista hedelmäviipaleista niin innostu, mutta näyttävät kyllä ihan hauskoilta tuossa manikyyrissä :)

  VastaaPoista
 5. Olen itse ajatellut tilata noita hedelmiä, koska ne ovat mielstäni todella suloisia. Kivat kynnet muuten :) Odotan jo toista hedelmä.manikyyriä!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: No joku vuosi on tullut lakkailtua :)

  Starlight: They are juicy :)

  Skirty: Tykkään Color clubeista ihan älyttömästi. Paljon ihania värejä, kuivuvat ja levittyvät hyvin. Näitä saa myös helposti suomesta jos ei pysty tilaamaan.

  Jenni: Vain Nailetc:stä tai eBaystä.

  Outi: Niin nuo vihreät sopii hyvin yhteen. Mulla on vielä paljon eri värisiäkin...

  rjuu: Thanks :)

  Pinja: Tulossa on :)

  VastaaPoista
 7. Uii, nuo hedelmäviipaleet näyttää niin söpöiltä! Monestiko viikossa muuten lakkaat kynnet? On sitä joskus tullut mietittyä, mutta kysynpähän vain. ;)

  VastaaPoista
 8. Kun tästä ei ole edes kahta viikkoa kun katselin ja suunnittelin tilaavani niin yhtäkkiä niitä ei siellä ollutkaan. :O Suuri ihmetys. Ja China Glazeakaan ei ilmeisesti voi tilata?

  VastaaPoista
 9. En ole kokeillut hedelmänviipaleita, mutta voi että kun ne ovatkin söpöjä :) Ja tykkään tuosta lakastakin kauheasti. Se näyttää upean väriseltä jo näissä kuvissa saati sitten luonnossa, jos se on kerran vielä kirkkaampi...

  Odotan innolla sitä toista hedelmä-manikyyriä :)

  VastaaPoista
 10. Minkähän ihmeen takia? :o Ja mihin ne on ne lakkavarastot oikein tunkenu. :D Kun China Glazeakaan ei ilmeisesti saa enää tilattua mistään edullisesti?

  VastaaPoista
 11. Ano: Joskus joka päivä :)

  Jenni: Chinaa saa kaikkialta paitsi H2T:ltä :)

  Shania :)

  Jenni: Joku kiista siinä oli en muista enää tarkemmin...saa kaikkialta paitsi H2T:stä :)

  VastaaPoista
 12. Ihanat on nuo melonin siipaleet =)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥