lauantai 22. toukokuuta 2010

Vampira polish ( For Gothic Nails )


Eyeko Vampira polish oli hyvä ostos. Musta punaisella microglitterillä. Pari kerrosta.

Eyekon lakat on kivoja sen takia koska pullot on söpöjä ja mun mielestä aika hauskoja. Kauniit etiketit, joka pullolla omanlaisensa. Tilasin vain nämä kaksi sävyä, muut ei mielestäni ole niin uniikkeja että olisin niitä tarvinnut. Mutta mitäs sävyjä te tilasitte? Tai Eyeko meikkejä, kannattaako niitä kokeilla?

11 kommenttia

 1. Ostin tämän, sen korallin, vaaleimman vaaleanpunaisen ja myös indigon värisen, tosin sain postissa väärän, cosmicin, joka multa löyty jo. En edes jaksanut reklamoida. Mulla on eyeko cream, josta itse asiassa pidän melko paljon. Olen myös kuullut kehua heidän glitter linereistaan.

  VastaaPoista
 2. Oon miettinyt noita lakkoja, mutta en oo vielä tilannut. Näyttää niin söpöiltä. Onko nuo ihan hyvälaatuisia nuo lakat? Minkäkokoinen tuo pullo muuten on?

  VastaaPoista
 3. This polish looks stunning ! Does it have a good formula ? I've never tried Eyeko polishes

  VastaaPoista
 4. Tilasin taannoin Pastel ja Nude Polishit, nude on ihan ok, mitä nyt vain kuivuu hitaasti, mutta pastel on aivan kamala, sellaista ohutta luirua josta saa ehkä neljällä kerroksella tasaisen väriset. :( Muista meikeistä omistan sen kaksipäisen rajauskynän, ihan ok mutta jää hieman rasvaiseksi NYXin jumbojen tapaan, sopii enemmän ehkä pohjustukseen.

  VastaaPoista
 5. Voisikko joskus ottaa kuvan sun lakka"vrastoista" ?? =))

  VastaaPoista
 6. Weezer: Päivällä oikein kerennyt vastata tarkemmin mmutta tosi tyhmää että sait väärän lakan :( annat lahjaksi jollekin?

  norppa and Tuli: Formula is good, I like it, I can`t say nothing bad of Eyeko polishes.

  Lucy S: Onneksi en tilannut niitä rajauskyniä, inhosin NYX kyniä :/

  Ano: Klikkaa tuosta oikeasta sivupalkista "Kokoelmani" :)

  VastaaPoista
 7. Ole ihana ja kerro mulle miten ihmeessä saan kynnet lakattua niin että lakka pysyy enemmän kuin pari tuntia! Mulla on tällä hetkellä vain Mavalan ja Avonin lakkoja ja kaikkien kanssa on sama ongelma. Ehkä en vain osaa :/
  Aina kun lakkaan kynnet ja tuntuu että vaikka miten kauan annan kuivua niin jos vähänkin tökkää johonki niin lakka kuoriutuu pois. Joskus se lähtee jopa sormella pyyhkäisemällä! Vedänkö vain turhan paksuja kerroksia vai olisko vika jopa aluslakassa? Tällä hetkellä käytän jotain muka kynsiä kasvattavaa joka kuivahtaa heti.

  VastaaPoista
 8. ^Kuulostaa siltä että lakka ei ole kuivanut kunnolla. Levitä aluslakka puhtaalle ja kuivalle kynnelle. Laita aluslakkaa 1-2 ohutta kerrosta ja anna kuivaa kerrosten välillä.
  Pyöritä lakkapulloa käsien välissä. Aloita lakkaaminen ohuilla kerroksia. Ohut kerros kuivaa lakasta riippuen 5-20 minuutissa. Riippuu siis paljon lakan koostumuksesta/iästä. Laita pari kerrosta oman maun ja lakan mukaan. Jos lakkaat tuolla tavalla niin ei varmasti mene ruttuun jos et töki kynsiä mihinkään.
  Laita päällyslakka kun lakkakerrokset ovat kuivuneet kunnolla :)

  VastaaPoista
 9. Upea sävy!
  Mulla on Eyekolta vaan jadevihreä lakka, mutta oon tykännyt siitä sävystä tosi paljon. On myös helppokäyttöinen, kun joistain lakoista mäkin luin blogeista noista levitysongelmista.

  Sitten mulla on musta tussirajauskynä, joka oli yllättävän hyvä. Tosin mä käytän niin laiskasti ylärajausta, että ei tule sitä hirveästi käytettyä. Niin ja mulla on se paksu kynä/luomivärinpohjustaja violettina, mutta huomasin juuri etten oo vielä testannutkaan luomilla kun tässä on menty niin kesäsävyillä meikeissä.

  VastaaPoista
 10. ^Mä mietin kanssa tuota tussirajausta mutta en sitten ottanut kun tykkään dipata sitä uudestaan purkissa eikä se tusseissa onnistu ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥