torstai 27. toukokuuta 2010

Towel boy toy

Poolside kokoelman Towel boy toy on kyllä enemmän ehkä turkoosi kuin sininen. Lakkaa 3 kerrosta, Nubar Diamon Top coat päällä. Lakassa on hyvin pientä shimmeriä. Minusta tämä oli oikein hyvä levittää ja kuivaminen oli nopeaa. Mielettömän hyvä väri viileälle ihonsävylle.

Äitini totesi "tuommostako lakkaa sulla nyt on"? Juu ei ihan äitini tyyliin :) en ole edes ikinä nähnyt äitini meikkaavan tai lakkaavan kynsiään :)

12 kommenttia

 1. wau, aivan ihana väri. täytyypä itselleenkin hommata :D

  VastaaPoista
 2. Oon tykänny ihan hirveesti nubarin diamontista ja foundationista, tykkään diamontista enemmän ku sechestä. Nää on muuten tosi kivoja tää you might also like postauksen alla.

  VastaaPoista
 3. Mun suosikki Poolsiden lakoista! Ihanaihanaihana <3 En ois uskonut, että sopii niin hyvin myös lämpimälle iholle. Pakko oli tilata riskillä kun väri oli niin herkullinen.

  Towel boy oli myös ainoa noista Poolsiden lakoista, josta tykkäsin ilman päällyslakkaa. Siinä oli jotenkin tosi ihana sävy jo silloin, kun muut on mattaisempia ja enemmän neon. Niin ja tämä oli myös helpompi levittää kuin esim. se vihreä. Musta tuntu muuten, että kaikki Poolsiden lakat kuivu ihan hetkessä.

  VastaaPoista
 4. Uiiii, aikas ihana. :-) Miten sulla muuten CG:n lakat yleensä pysyy? Mulla on toistaiseksi niiltä vasta muutama lakka, värit ovat ihania ja laatu muuten hyvä, mutta alkavat lohkeilla aika nopeesti.

  VastaaPoista
 5. Thriszha: Thank you, I love this color :)

  Ano: Hommaa ihmeessä, ihana kesälakka!

  Weezer: Onko se Nubarin foundation toimivaa? Diamond on tosi hyvä päällyslakka. Laitoin tuollaisen lisäosan, minustakin se on hyvä :)

  keijukainen: Mulla on myös se keltainen ja se on aika vaikea levittää. Käytän vain varpaissa. Ei voi laittaa käsien kynsiin kun jää niin raidoille :)

  Sara: Mulla pysyy ihan hyvin, en pidä lakkaa kuin 1-2 pvä niin olen huono sanomaan pysyvyydestä mutta mulla lohkeilee yleensä jo ekana päivänä kaikki lakat. Riippuu niin työpäivästä.

  VastaaPoista
 6. Sähäkkä! Lakkaisin varpaan kynteni tolla ja menisin löhöilemään rantatuoliin Mojito kädessäni =)

  VastaaPoista
 7. ^Mä tuun mukaan! On vaan vähän kylmä ilma...

  VastaaPoista
 8. Tuo on ihqu. :) Kai mun täytyy käydä se ostamassa, katselin meinaan jo Kicksissä, mut ajattelin sen olevan liian sininen. Katselin kyllä jo netissä jonkun kuvaa tuosta lakasta ja näytti siinä enemmän siniseltä kuin sun kynsillä. Mua himotuttaa Custom Kicks (se on täydellinen!), mut en toisaalta viitsisi pelkästään sen takia tilata Jenkeistä...

  VastaaPoista
 9. ^Custom kicks on minusta nätimpi kuin tämä, se on hiukan turkoosimpi ja siinä on selvä kultainen shimmer. Ostat eBaystä tai tilaat kimpassa jonkun kanssa :)

  VastaaPoista
 10. Eiku Miamissa Tukiaisten kanssa, lol!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥