tiistai 11. toukokuuta 2010

Tangerine screamTangerine scream ilmestyi Electro candy kokoelmassa. Näin kesän kynnyksellä alan kaivamaan talvella unholassa olleet värit esiin. Electro candyn lakat on ahkerassa käytössä. Mulla on koko kokoelma tuplana, paitsi violetti ja sininen jota mulla ei ole ollenkaan.

Nämä lakat on vaan niin makeita. Kesävärejä on yleensä aina cremeinä mutta itse tykkään näistä shimmer lakoista enemmän. Ne ovat elävämmän näköisiä.

Tangerine scream on räväkkä neon oranssi jossa vaaleaa shimmeriä. Pitkiin kynsiin tarvitsin 3 kerrosta. Tämä on niin makea etten voi olla ihailematta koko ajan kynsiäni! Onneksi mulla on näitä 2 niin voi käyttää huoletta eikä tarvitse pelätä vajumista!Elävyyttä lakkaukseen hain kuivakukilla ja eri kokoisilla strasseilla.

12 kommenttia

 1. Moi hei mä haluaisin vaan kysyy sulta et miten saat kynsistä pois noi kaikki koristeet? Esim tarrat, jos mä pistän niitä niin kynsilakanpoistoaineella ei lähde kun ne lakat ja sit niitä tarroja yms saa repii ja rapsutella kynsin ja hampain pois! onks sulla mitään hyvää tietoo/ vinkkejä millä ne lähtee ilman et tarvii tuhoo omii kynsii? :D

  VastaaPoista
 2. <3 Ihanat! Ja muuten samaa mieltä tosta shimmeristä! En yleensä voi sietää oranssia väriä, mutta nyt se on alkanut houkuttaa kynsissä.

  VastaaPoista
 3. Saako kysyä, että mitä tarkoittaa vajuminen?

  VastaaPoista
 4. Voi noi koristellut on älyhienot!! Tykkään kun yhdistelee kiviä ja esim tarroja tai just näin noita kuivakukkia :)

  VastaaPoista
 5. tosi kivat ! onko noita kuivakukkia vaikee käyttää ?:-)

  VastaaPoista
 6. Ano: Tarrat lähtee kynsilakanpoistoaineella ja rapsuttelen loput. Liimalla laitetut koristeet pitää rapsutella vähän kovemmin :)

  Sara: Hihih, niin se näin kesällä tekee :)

  Ano: Tyhjentyminen :)

  Outi: Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. weera: Ei minusta, kalastan ne dotting toolilla kiekosta/muovipussista ja laitan kynnelle pikakuivattajan avulla. Helpostihan ne murenee että melko varovasti saa laittaa :)

  VastaaPoista
 8. ootko koskaan saanut kynsilakkkapulloa tyhjäksi asti käytettyä? :D

  -terhi

  VastaaPoista
 9. Terhi: Olen montakin :) valkeita cremejä kuluu, yhden OMG:n olen myös jo käyttänyt :)

  milipili: Tack :)

  VastaaPoista
 10. Eiii! miks sun pitää laittaa näin ihanii kuvii?:) Nyt munki on pakko hankkii noit kuivakukkii:P
  Muute miten kauan noi kestäny sulla käytössä kynnellä, kun noille ei voi laittaa suojaavaa kerrosta päällyslakkaa?

  VastaaPoista
 11. ^Kyllä mä laitan päällyslakan. Sen avulla pysyvät paremmin, muuten ne repsottaa ja irtoavat heti :) kyllä ne pysyy sen aikaa kun jaksaa vaan pitää.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥