tiistai 25. toukokuuta 2010

Sundari tuotesarja

Sundari on vuonna -99 perustettu ylellinen kosmetiikkasarja jonka perustajajäseniin kuuluu Christy Turlington. Kiinnostus itämaisiin ajatustapoihin ja perinteisiin sai perustajakolmikon perustamaan puhtaista luonnon raaka-aineista valmistettavan sarjan.

Sundari -ihonhoitosarja perustuu ylelliseen Ayurvedaan. USA:ssa valmistetussa Sundari kosmetiikkasarjassa on käytetty raaka-aineena vain puhtaita luonnon yrttejä ilman synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä. Eläinten ja luonnon kunnioittaminen kuuluvat olennaisesti liiketoimintaan.

Tuotteiden tarkoituksena on tuoda tasapainoa mieleen, kehoon ja henkeen sekä "kunnioittaa meidän jokaisen sisällä asuvaa jumalatarta".

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, alumiinia, akrylaattia tai myrkyllisä ainesosia, eivätkä tuki ihohuokosia. Tutustu sarjaan lisää tässä: http://www.sundari.fi/ sekä tässä Sundari jälleenmyyjät.


Tasapainottava-sarja Neem-uutteella

Tasapainottaa, korjaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii hyvin vahingoittuneelle ja herkistyneelle iholle. Neem on hyvä orgaanisen rikin lähde, joka hillitsee myös liiallista talineritystä ilman ihoa kuivattavaa vaikutusta. Se on myös erinomainen hoito akneen. Neem sisältää paljon aminohappoja, joita tarvitaan kollageenin muodostukseen. Suojaa luonnostaan tulehduksia vastaan ja sisältää antioksidantteja.


Neem and blood orange body lotion

Ihanan tuoksuisen, raikkaan appelsiiniöljyn ja hoitavien yrttien avulla tuote uudistaa ihoa. Neem-uute korjaa vaurioituneen ihon proteiineja samalla kun appelsiiniöljy rakentaa kollageenia. Sopii myös käsivoiteeksi. Tämä tuo ihanan tuoksun iholle ja olen käyttänyt tätä käsivoiteena. Tuubista lurahtaa helposti liikaa mutta imeytyy hyvin nopeasti. Tuoksu on tosi voimakas appelsiini, hieman pistävä mutta ei paha.

Neem and manuka body cleanser/shampoo


Sopii erityisen hyvin herkästä päänahasta kärsiville shampooksi. Vaahdotin tätä kämmenellä hieman ennen päänahkaan hieromista. Vaahtoutui tosi hyvin ja levittyi hyvin hiuksissa, ihan kuin shampoon pitääkin. Pesutulos oli kiitettävä. Ei aiheuttanut ongelmia päänahassa :)


Minä sain kokeiltavaksi tuotepaketin jossa on myös 10 tuntia palava kynttilä. Kynttilä tuoksui tosi voimakkaasti jo pakkausta avatessani. Rohkeasti kuitenkin laitoin sen olkkarin pöydälle. En siis yleensä tykkään todella voimakkaasti tuoksuvista koska ne aiheuttavat migreenin.
Mutta piti vaihtaa tämä pihalle koska tämä tuoksui kyllä tosi voimakkaasti.
Pihalla tätä on kivempi poltella ja tuoksutella.

Mitäs muuta hiuksille kuuluu? Uusimpia hankintoja olivat ZX Manga sarjan shampoo ja hoitis. Näissä on aika keinotekoinen tuoksu, ällöttävän purkkamainen, ei yhtään kiva. Hoitis on ihan välttävä pikahoitona mutta tässä ei ole tarpeeksi tehoja hiuksilleni. Luonnonkiharat jäivät melko kuiviksi ja latvat pörröttivät. Käytän kyllä loppuun mutta en varmaan osta uutta. Ajattelin laittaa tähän hieman öljyä sekaan jotta olisi edes vähän tehokkaampi pikahoitona.
Shampoo pesee hyvin, siinä ei ole valittamista. Koostumus on melko luirua ja vähän ohuempaa kuin muissa XZ shampoissa. Hiuksista tuli puhtaat ja pehmeät. Ennenkaikkea kuitenkin pesi kiitettävän hyvin ja hellästi kaikki muotoilutuotteiden jämätkin pois.

Manga sarjassa on söpö pakkaus, edullinen hinta ja XZ on yleensä ollut hyvä merkki. Eikä tämä Manga sarja ole lasten juttu vaan suositan aikuisillekin jotka haluavat tehokkaan mutta hellävaraisen shampoon ja hauskan pullon koristamaan kylppäriä ;)Tilasin myös Laveran Mango milk sarjan shampoon, hoitsikan ja tehohoidon.


Ihan sen takia kun niitä kehuitte :) shampoo on hyvä, vaahtoaa hyvin ja pesutulos on hyvä. Hoitista olen käyttänyt lähinnä pikahoitsikkana vasta ja olen ollut ihan tyytyväinen. Tehohoitoa muhitin kerran 45min. ja odotin aika ihmeitä. Olin kyllä aika pettynyt koska tämänkään tehot ei riittäneet hiuksilleni. Hiukset olivat melko karheat eikä tehohoitsikka niitä tahtonut pehmittää. Laittaisinko tähänkin sitä öljyä mukaan?
Mutta sarjan tuoksu on ihana, pakkaukset ihania, hinnat edulliset ja sarjan luonnonmukaisuus on plussaa. Tykkään siis!

6 kommenttia

 1. Noissa Laveran hoitiksissa ja tehiksissä on muistaakseni molemmissa alkoholia aika incin alussa.. :/ Sen takia itse olen jättänyt ostamatta ne, kun taas shampoot ovat loistavia!

  VastaaPoista
 2. Hei, Ihan mielenkiinnosta kysyn, että onko sulla joku yhteistyökuvio nailfixin kanssa? Bongasin vaan, että heidän sivuillaan on samoja lakkakuvia kun sulla. :)

  VastaaPoista
 3. Polish sniffer: Shampoo on kyllä ihana ja maukas tuoksu!

  Ano: Kyllä Nailfixillä on lupa kuviini :)

  VastaaPoista
 4. Oi, mäkin kokeilin just Laveran Mango Milk -hoitista, ja se tuoksuu ihan taivaalliselle!! En tiedä onko tämä se tehohoito vai tavallinen hoitoaine, pyysin näytteen Ruohonjuuri-liikkeessä ja laittoivat hoitsikkaa pieneen purkkiin. Pakkaus oli sellainen tuubimainen, missä tehohoidot yleensä on. Eli kai tää on se tehis...?

  Mä en odottanut hoitotehoilta jostain syystä paljoa, mutta mun tukkaan aine toimi tosi hyvin! Hiukset jäi mielettömän pehmeiksi ja sileiksi. Tätä ja Mango Milk -shampoota aion ehdottomasti ostaa tulevaisuudessa kun tän hetkiset jemmat loppuu.

  En oo varmaan koskaan haistanut mitään yhtä hyvän tuoksuista hiustuotetta kuin nämä...

  VastaaPoista
 5. Mun kokeilemistani luonnonkosmetiikan hoitsikoista ja kaikista muistakin hoitoaineista YLIPÄÄTÄÄN (!!!)ehdottomasti paras ja kosteuttavin on ollut Santen Brilliant Care. Suosittelen! Ruohonjuuresta voi pyytää vaikka kokeiluun pieneen purkkiin tuota hoitsikkaa, jos ei halua sitä kokeilematta ostaa. Itse ihastuin! Seuraavaksi testaan Ole Hyvän hiusjutut, koska sarja on kotimainen, ja se on mun mielestä aina plussaa.

  -M-

  VastaaPoista
 6. Sanni: Tehohoito ja hoitis oli kummatkin tuubeissa joten hankala tunnistaa sitten :s

  M: Kiitos vinkistä, pitänee testata :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥