torstai 6. toukokuuta 2010

My new Konad stuff!

Sain eilen uuden Konad tilaukseni Cesars shopista. Tarvitsin lisää mustaa Konadlakkaa sekä jemmaan muutama paras lakka uusista Color clubin kokoelmista.

Musta lakka sekä laatta m31.


Jemmaukseen Poptastic kokoelman ihanimmat pinkit. Ei muuten raaski käyttää jo avattuja ellei jemmassa ole uusia. Nämä on niin kauniita! Vaikka nämä on tavallaan kesävärejä, tykkään pinkistä kyllä ihan talvellakin. Peppermint twist ja Poptastic.


Tilauksen mukana sain uuden Konad kirjasen. Tämä on näköjään pävitetty versio vanhemmasta, tulihan uusia laattoja, koristeita yms. jotka on päivitetty tähän.

Tässä on myös kaikki ohjeet aloittelijoille, hyvät kuva kuvalta ohjeet.


Kuvia tarroista...


...sekä kaikista laatoista, tässä näkyy hyvin kuviot ja voinkin valkata mitä laattoja mulla ei vielä ole ;)


Sinalla on myynnissä Nail art kit pusseja joissa on erilaisia koristeita. Pinkki on tietenkin best. Sanomattakin selvää. Mahtavia pinkkejä hedelmänviipaleita.


Löytyy myös violettina, kultaisena, vihreänä, sinisenä...tässä violetissa mahtavimmat on nuo isot kukat. Jos kukat on liian isoja, niitähän voi leikellä vaikka puoliksi. Myös nuo hologrammiset salmiakkikuviot yläreunassa on mahtavia.


...ja oranssina. Näissä pusseissa on mm.hedelmänviipaleita, strasseja, kuivakukkia, erilaisia helmiä, tähtiä...oikeastaan lähes kaikkea! Käteviä! Ei yhtään tule valinnan vaikeutta että mitä laittaisi.


Sina Premium deco kitissä löytyy ihania keraamisia kukkia kynnelle laitettavaksi. Aion kokeilla noita pian. Näissä on myös glitteriä, helmiä, sydämiä, kuivakukkia jne. värejä on useita, jokaiselle jotain. Suosikkijuttu tilauksessa.


Uutuuksina 3D Nail flower
. Pehmeitä kukkia ja rusetteja. Eipä yhtään ihania...nämä on tosiaan niin pehmeitä että voit liimata kynnelle kynsiliiman avulla. Sopivat luonnonkynnelle, upea lisä juhlakynsiin, morsiamen kynsiin...


Konad stamping nail art Clean pad set. Tässä tulee mukana 7 sientä ja pinsetit sekä alusta. Konadlaatta kiinni alustaan, käytä normaalisti, muista laittaa kynsilakanpoistoainetta kumpaankin sieneen.
Laatan ja scraperin puhdistus helpottuu. Laita sieni pidikkeeseen alustan ylälaitaan, ota toinen sieni pinsetteihin ja pyyhi sienellä laatta. Alustassa paikallaan olevaan sieneen voit pyyhkäistä scraperin. Et siis tarvitse enää vanulappua, ne kun tahtovat aina sotata myös sormet.


Ehkä kuvista ymmärtää idean paremmin. Mun mielestä ainakin ihan loistava keksintö!


Konad clay 3D
tarroissa on kivoja kukkasia ja kahta erilaista hedelmämallia. Nam. Ihania. Nämä ei varmaan ole niin törröttäviä kuin oikeat hedelmänviipale koristeet. Kokeile!


Ja sitten ideoita kehiin, millä koristeilla toivotte minun aloittavan? Mikä kiinnostaa eniten?

15 kommenttia

 1. Nuo violetit salmiakkikuviot kiinnostavat ehdottomasti :) ihania koristeita, ja tekis taas kauheasti mieli tilata uusia laattoja :D

  VastaaPoista
 2. alota hedelmistä! nam ne on niin ihanan näköisiä! pakko tilata itekki! :D

  VastaaPoista
 3. PAKKO SAADA!!! Voi ei mikä himotuspostaus! Ostin juuri ihan hirveen määrän kynsitarroja mut nyt on pakko hankkia lisää kaikkea! Isot 3d jutut aivan täydellisiä!

  VastaaPoista
 4. Kymysys: kiinnitetäänkö nuo kaikki hedelmäkuviot sun muuta kumppanit kirkkaalla lakalla, kynsiliimalla vai onko siihen olemassa joku oma tököttinsä?? :)

  Ja toinen kymysys: ovatko ne hetelmät taipuisia vai miten ne saa aseteltua nätisti, varsinkin jos omaa erittäin kuperat kynnet?:)

  VastaaPoista
 5. Aloita ehdottomasti noilla Konadin hedelmätarroilla ! :) Ja sellainen postaus, jossa esittelisit kaikki Konad-laattasi olisi mahtava ! Vai onko sellainen jo ? (:

  VastaaPoista
 6. Minä kovasti toivoisin että aloittaisit joillakin 3D-koristeilla. Olen niitä nettikaupoissa ihaillut, mutta en oo uskaltanu tilata, kun en tiedä kuinka hyvin ne pysyvät luonnonkynsissä.

  VastaaPoista
 7. Hedelmäviipaleet! Joku raikas cocktailmainen kynsikoristelu :)

  VastaaPoista
 8. Ihana postaus! Tuli entistä suurempi himo hankkia Konad tarpeet!:))

  VastaaPoista
 9. Ite haluaisin nähä minkälaisia koristeluja saat aikaiseksi noista litteistä kuvioista, onko ne nyt sitten niitä hologrammeja...nuo oranssit on hienoja. Ja sitten myös että miten tuollasta glitterjauhetta voi käyttää. Myös nuo keraamiset kukat kiinnostaa, niillä saa varmasti näyttävää jälkeä, mutta miten hyvin ne pysyy käytössä.

  VastaaPoista
 10. Oi mitä kaikkia ihanuuksia! Noi hedelmät on tosi herkkuja, ja tosi kivaa, jos tollaisia 3D-juttuja saa nyt myös luonnon kynsille, en oo ainakaan aikaisemmin nähnyt kuin akryylikynsille sopivia. Ilmeisesti nuo Premium Deco Kitinkin kukat käyvät muillekin kuin rakennekynsille?

  Niin ja pinkkihän on sopiva väri mihin aikaan vuodesta vaan. :-)

  VastaaPoista
 11. Apollonia: Hedelmät kannattaa kiinnittää kynsiliimalla. Mä olen kerran kokeillut ja vain liimalla sain pysymään :) kynsiliimaa on ainakin Sokoksella, varmaan Prismassakin tai muussa suuremmassa kaupassa. Mullakin on vähän kuperat kynnet, kyllä ne ihan hyvin pysyivät. Kunhan vähän miettii paikkaa eli ei ihan kynnen syrjälle :)

  VastaaPoista
 12. Ja kyllä noita Deco kitin kukkia voi kokeilla luonnonkynnelle, idea on vain saada se liimalla pysymään hyvin sekä saada kukan raja sitten nätiksi :) ettei se jää vain tököttämään.

  VastaaPoista
 13. Nail art kitin, tai Deco kitin koristeista ois kiva nähä miten toimii : ))

  VastaaPoista
 14. Mullakin iski silmään heti hedelmät-jedelmät! Ihanaa tilpehööriä, voikun kaikkea saisi ahdettua mukaan, täytyisi omistaa enemmän sormia =)

  VastaaPoista
 15. Sepä se on, valinnan vaikeus! Kyllä mä jotain kukkasia laitan esin :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥