torstai 13. toukokuuta 2010

Hot lime green


Nubar Hot lime green.

Neon sävy joka sopii kesään. Muistuttaa OPI Shrek kokoelman sävyä joten Nubar on hieman halvempi ja helpommin saatava jos kiinnostaa hankkia Shrek kynnet :)

Huomasitteko kynsieni uuden ilmeen? Mitä pidätte? Oli taas lyhennyksen aika. Pituutta lähti pois n.3-4mm ja pyöristin kynnet pyöreiksi. Itse tykkään kun pyöreitä ei ole ollut vuosiin. Oma kynnen muoto on vain luonnostaan neliö joten siihen nämä kasvavat kyllä pian takaisin. Tuntuu myös että näissä lapiomaisuus korostuu vaikka viilasin reunoja reippaasti :/

8 kommenttia

 1. Itse kun usein fiilaan hiukan tähän malliin ja pituuteen niin tuntuu ja näyttää kodikkaalta ja kivalta ;D Ihana shrekmäinen vihreä!

  VastaaPoista
 2. Musta sulle sopi se edellinen tyyli paremmin, kuten sanoitkin, että sun kynnet on luonnostaan neliön muotoiset. Mulle taas tuo pyöristetty muoto sopii parhaiten, ne jotenkin kasvaa sellaiseksi luonnostaan. Koitin kerran neliöä, mutta se näytti vaan hassulta ja reunat alkoi väkisin katkeilemaan kun otti osumaa.

  VastaaPoista
 3. ^^Tää vihreä on tosi nätti :)

  ^Kyllä ne kynnet vaan mulla sitten kasvaa väkisin takaisin neliöön :) joillekin tuo pyöreä muoto sopii paremmin.

  VastaaPoista
 4. haluaisitko tehdä tänne malliksi jotkut kivat kevätjuhlakynnet? (:

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä sulle sopii paremmin neliömäinen, pyöreä näyttää ainakin kuvassa kuin se levenisi kärkeä kohti. Tai sitten se on vaan maku-/tottumiskysymys, kun itellä en tykkää pyöreistä, välillä koittanut viilata niin on ollut outo olo kokoajan =)

  VastaaPoista
 6. Ano: Millaisia olet ajatellut? Voin ainakin antaa ideaa jos en ennätä toteuttaa :)

  Nihnaana: Välillä tekee mieli lyhempiä kynsiä kun pitkät on niin arat kolhuille. Kyllä nämä varmasti kasvaa neliöiksi ihan itsekseen :) vaikka yrittäisi viilata.

  VastaaPoista
 7. Nätti vihreä, mulla ei taida olla ainuttakaan limeä vaikka lakkoja on miljuuna näin karkeasti laskien =)

  VastaaPoista
 8. ^Limet on minusta nätimpiä kuin vihreät :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥