keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Fiercely Fiona


Juicy manicure :) OPI Fiercely Fiona Shrek kokoelmasta ensimmäisenä esittelyssä. 3 kerrosta. Taisin luulla tätä erikoiseksi mutta tämä on kyllä ihan normaali keltainen creme. Jotkut sanoo tässä olevan vihreää seassa, minusta ei kyllä ole...mutta on tällä lakattava lähiaikoina uudestaan ja tarkasteltava asiaa. En kyllä tykkää OPIn isosta sudista, sillä on välillä hankala levittää juurikin cremejä!

Toivoitte minun aloittavan koristelu esittelyn hedelmänviipale tarroista. Vihreiden kynsien melonit oli siis hedelmänviipaleita ilman liimapintaa.

Vaikka ne ovat tarroja, ne ovat yllättävän jämäköitä. Pikkurilliin laitoin vain melonin kun siihen ei olisi muuta isompaa mahtunut...omena ja mansikkatarrat on aika kivoja. Näissä ei mitään laatueroja ollut, kaikki pysyvät kynnellä yhtä hyvin. Laitoin pikakuivattajaa reilusti kynnelle.

Mä liimasin nämä ihan lakan päälle, en käyttänyt kynsiliimaa. Tavalliset hedelmäviipaleet pitää liimata mutta koska nämä on tarroja niin näissä on jo liimapinta. Kiinnittyivät siksi hyvin ja pysyivät kynnellä todella hyvin. Ei lähtenyt yhtään repsottamaan!

Tämä oli toinen kokeilu näillä, ehkä parempia tulee jatkossa ;)

19 kommenttia

 1. Lakka ei niin sytyttänyt mutta hedelmät ovat hauskat!

  :) Nea/ Fashioned in Finland

  VastaaPoista
 2. Jännä, minä taas rakastan OPIn isoja suteja, varsinkin cremelakoissa, kun saa levitettyä niin helposti :D No, meitä on moneen junaan :) On kyllä ihanan hedelmäiset kynnet, suuta kuivaa kun tollasia kattelee. Tulis jo kunnon kesä!

  VastaaPoista
 3. Very cool mani! This week I will use fimo canes me too :) have a nice day

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Tossa kuvassa näyttää kyllä ihan siltä että lakka taittaa melko voimakkaastikin vihreään... Mulla on just kynsissä konadin uusia timantti tarroja, superbling kynnet! Kaupan kassakin kehui! On pysynyt ihan tosi hyvin, ei oo repsottanut mihinkään. Täytyy tilailla näitä hedelmiäkin ku vaikuttaa tosi hyville!

  VastaaPoista
 5. Apua mä haluan syödä nuo kynnet! Voin jo maistaa niiden hedelmäsmoothiemaisen maun..... slurps!

  VastaaPoista
 6. Oonko ainoa kenen tekee mieli syödä nuo koristeet? :D

  VastaaPoista
 7. Näähän menee yhä herkullisemmaksi päivä päivältä =) Kuin karkki, vaikka onkin jedelmä. Siis jedelmä..

  VastaaPoista
 8. Ihania kynsiä taas! =)
  Kysymys menee vähän aiheen ohi, mutta olisin tilannut transdesigniltä pari kynsilakkaa, oli postarit 26 dollaria, onko se tosiaan niin kallis paikka?? jäi kyllä lakat tilaamatta =(

  VastaaPoista
 9. Todella kätevää että ne on valmiiksi tarroja!
  Noi appelsiini ja mansikka on ihania:)

  Kun kattelen noit sun keltasii kynsii en malta odottaa et mun tilaus head2toelta tulee...

  VastaaPoista
 10. Nea: Kiitos :) lakka on kans ihan kiva :D

  L T: Tähänkin kuumuuteen jo kuolee...

  Alice: Have a nice day to you :)

  Weezer: Kiva että tykkäät tarroista! Oonkohan mä sit värisokea?

  Sanni: Slurps ;)

  Plaz^: Sanni himoitsee niitä kanssa ;P

  milipili: Sepä hyvinnii :)

  Anonyymi: Kyllä on nykyään, siitä syystä ettei OPIa saa tilattua halvalla :(

  Jenna: Tack :)

  shiny: Mulle tuli tänään H2T tilaus :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kivoja taas nuo hedelmäpalat, ja kiva lakkakin :D Olen huomenna menossa laivalle, joten kysyisin että mikä on sellainen aika halpa kynnenkovettaja/aluslakka jonka sieltä saisin?? Olisiko jotain muutakin mitä kannattaisi sieltä etsiä?

  VastaaPoista
 12. Hmm, laitoin aiemmin kommenttia muttei ilmeisesti tullut perille, eli oletko löytänyt jonkun paikan, josta saa OPIa vai pulittanut Suomen riistohinnan? Kaikista käyttämistäni nettikaupoista on kadonnut yhtäkkiä OPIn lakat tai sitten postikulut kivunneet korkealle, mieli ei tekisi maksella Suomen 15 euroa tuosta kokoelmasta. Eli jos sulla on vinkkiä tilauspaikasta niin ottaisin mielelläni vastaan! :) Etenkin tämä kuva aiheutti suurta himotusta tuota lakkaa kohtaa, nam!

  VastaaPoista
 13. How do you like the fruit slices? I think they're so cute! I saw some at my local beauty supply and the store associate told me I could have it embedded in my acrylics.

  VastaaPoista
 14. An: Thanks :)

  Pinja: Mä en tiedä laivan merkkejä yhtään, ehkä kannattaa myyjältä kysäistä? Edullista kosmetiikkaa kannattaa etsiä jos mielessä on jotain! Ja suklaata!!!!!!!!

  Bicy: Tilasin nämä Nailetc:stä. 4 lakkaa maksoi n.40e posteineen, en tiedä onko Shrekin hinnat laskeneet mutta silloin uusina ne oli kalliimpia.
  Bloggerin kommentit jumitti eilen pahasti, ei antanut minunkaan kommata muihin blogeihin eikä julkaissut kommentteja tässäkään.

  Starlight: They are so cute, that fruities are stickers! I really like fruities, they`re so special!

  VastaaPoista
 15. Ihanat kynnet! Pistää kyllä kovasti haaveilemaan Konadin tilauksista mutta mä olen tämmöinen tahmanäppi että en varmaan ollenkaan onnistuisi. Että parempi vaan tyytyä kuolaamaan muiden kynsiä... Voi että varsinkin toi appelsiini on niin söpö.

  VastaaPoista
 16. ^Tai sitten hankit tarroja tai näitä hedelmiä? Tai harjoittelet vaan sen Konadin kanssa, ei se mullakaan niin kaksista alussa ollut :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥