maanantai 3. toukokuuta 2010

Crush glow meikkikuvia

Rakastan Crush glow palettia. Puhumme siis uudesta Dior 5-couleurs paletista. Meikkasin sillä parina päivänä ja tässä otoksia.

Vappupäivä, ihana sateinen sää mutta sain kuvat otettua. Pohjustus ensin UDPP jonka päällä MAC Paint pot Perky. Paletin kaikki sävyt käytössä. Keskisävy persikka luomella, sen jälkeen lila-ruskea, ulkonurkassa ruskea. Persikan päällä yläkulman hempeä vaaleanpunainen + kulta ja sisänurkassa ripaus kultaa. Alaluomella samoja sävyjä.

Rajaus L`oreal Telescopic eyeliner ja ripsissä Dior Extase.Vappua edeltävä perjantai. Aurinkoisempi ilma ja meikki kultapainotteinen.
Ensin taas UDPP jonka päällä MAC Paint pot Bare study. Luomella kultaa, sitten lila-ruskea, ulkonurkassa ruskea. Kulmaluulla hempeä vaaleanpunainen.

Persikkaa ei ollenkaan tässä meikissä, rajaus + ripset samat. Taas alaluomella sekalaisia sävyjä paletista.Viimeisenä eilisen meikki. Halusin revitellä violetilla! Pohjustus MAC Fluidline Haunting eli violetti, sen päälle Crush glown lila-ruskeaa ( vai mikä onkaan ), lopuolle luomelle MAC Very violet, ulkonurkka MAC Beauty market. Kulmaluulla Crush glown kulta ja hempeä vaaleanpunainen.

Ripset ja rajaus samat.En saanut hyviä silmät kiinni-kuvia mutta hyvin saa violetimpaa suuntaa laittamalla violetin pohjustuksen :)

Kopsaan tähän vielä paletista kirjoittamani arvostelun:

Smile tällä kertaa 65,50e hintainen luomiväri ei pettänyt. Kesti yli 12t moitteettomana ja värit ei mössöytyneet yhtään!!! Kesti jopa Zumban yhtään liejuuntumatta.

Laitoin aamulla kolmea väriä; kulta, harmaa-ruskea-lila ( ÖÖH ) ja ruskea. Pohjustus MAC Bare study ja UDPP. Kaikki värit erottuivat täydellisistä toisistaan koko päivän. Esim.edellisenä päivänä minulla oli Pearl glow meikki jossa värit kyllä mössööntyy yhteen pahemmin.

Anteeksi jos aiheutan ostohimotuksia mutta tämä Crush glow on niin ihana! Nämä värit erottuivat toisistaan koko päivän paremmin kuin joissain muissa Iridescenteissä Smile


Mitä yhdistelmiä paletin omistajat ovat käyttäneet?

6 kommenttia

 1. Kultaa sisänurkkaan, ruskeaviolettia (?!) liikkuvalla luomella ja ulkonurkassa ruskeaa, keskimmäistä korallia luomivaossa ja vaaleinta persikkaa kulmaluulla. Tykkään meikistä kovasti ja se korostaa upeasti sinisiä silmiä. Alaluomelle sisänurkkaan kulta, seuraavaksi vaalea ruskeavioletti ja tumma ruskea ulkonukkaan.

  Väreistä vielä sen verran, että Pearl Glow tosiaan vähään "muussaantuu" päivän mittaan ja alan olla entistä enemmän sitä mieltä, että kaikesta ihanuudestaan huolimatta se on mulle liian kylmä.

  VastaaPoista
 2. Eiko: Onhan se viileä kokonaisuus ja ne sävyt kyllä muussaantuu! Minusta Crush glow on kyllä parempi ja pysyy paremmin!

  VastaaPoista
 3. Nättiä jälkeä ja joo vaikeaa on olla ostamatta..ainakin vielä.
  Sokos ei ole edelleen saanut noita ja täl vkol olis -15%

  VastaaPoista
 4. milipili: Voi prkl mikä paska Sokos meillä on! Onneksi Beautyssä oli. Jos olisin odottanut Sokokselle ja olisin vielä halunnut alen ja niitä ei ois tullutkaan...olisin kuollut.

  Ihan meikkifriikkien tahallista kiusaamista sanon minä!

  VastaaPoista
 5. Bloggerissa on kyllä nyt jokin vika, kun kaikki postauksesi eivät näy tilaamieni blogien päivityksissä. :( Tämänkin tekstin huomasin vasta kun tulin erikseen selailemaan.

  Ja minäkin rakastan Crush Glow -palettia, ainakin näiden kuvien perusteella. :) Itse en ole vielä sortunut Diorin viisikoihin, mutta palkkatyöhön päästyäni luulen senkin päivän koittavan.

  VastaaPoista
 6. .Nekku.: No höh! Kyllä täällä blogissa joka aamu klo 6 ilmestyy uusi postaus mutta onpa kumma ettei tätä ole näkynyt?
  Joskus kyllä säädän itse kun pitää painaa Tallenna luonnos niin painan Julkaise teksti ja pitää äkkiä vetää se pois mutta se ei nyt selitä tätä?!
  Voi kuule, sen jälkeen kun minä pääsin palkkatyöhön, lakka- ja meikkikokoelmani paisuu päivä päivältä sitä mukaa kun palkka nousee ;D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥