sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Purple beachNubar - Purple beach, 2 coats


Violetti-vihreä duochrome lakka. Tarvitsee 2 kerrosta peittämään pitkät kynnet. Erikoinen ja kaunis katseenkääntävä lakka. Parhaimmillaan tietenkin hyvässä luonnonvalossa.

17 kommenttia

 1. Niin just, ihanan tollanen.. En osaa sanoo : DD

  VastaaPoista
 2. Paljonko maksoi ja mistä? Tosi upee!

  VastaaPoista
 3. Aika hassusti näyttää liukuvärjätyltä toi eka kuva. Sait mut kiinnostumaan Nubarin lakoista!

  VastaaPoista
 4. Mulla on jotain taivaan ikästä Yves Rocherin lakkaa, joka on justiinsa tuommoista, että jossain valossa violettia ja jossain vihreää. Ei oo kyllä menny miksikään se lakka vaikka jo vanhaa onki.

  VastaaPoista
 5. Majayna: Ei ne lakat mene miksikään kun oikein säilyttää :)

  Aino-pappa: Pari euroa Nail de royalesta :)

  VastaaPoista
 6. Lääh miten ihana lakka! Tuo pitäisi saada! Harmi että mun kynnet on nykyään niin rumat että jotenkin tuntuu että onko sillä edes väliä onko lakkaa vai ei... :/ Tai jotenkin se lakkausinto on tällä hetkellä vähän hukassa. Nytkin on ollut kynnet ilman lakkaa viikon. Tylsää.

  VastaaPoista
 7. Sanni: Hassua sanoa Sanni. Kynsiä piristää kaunis lakka, sillä saa jo oman mielenkin pirteämmäksi. Ainakin mulla kevätvärit ja hologrammit muistuttaa tulevasta kesästä.

  Minusta kauneinta on samanpituiset kynnet, oli ne pitkät tai pätkät :) sullakin on niin nätit sormet että vaikea kuvitella kynsiäsi rumiksi.

  VastaaPoista
 8. Ajattelin tilata pari Nubaria kokeeksi ja tietenkin tulin kurkkimaan blogiisi =)
  Tämä lakka on pakko saada! Toivottavasti sitä löytyy vielä jostain. Siis mähän en tarvitse yhtään lakkaa, mutta eihän niitä voi koskaan liikaa olla?

  VastaaPoista
 9. ^Ihana lakka on mutta taisin myydä pois. eBaystä tai Nail De Royalesta saattaa löytyä ;)

  VastaaPoista
 10. Löysinkin jo eBaysta. Tykkään tällaisista holoista ja, vaikka värikkäät lakat ovat kauniita muilla, en itse osaa käyttää sellaisia tai en tunne niitä omikseni. Nämä ovat siis mulle parhaita =) Tämä onkin sitten eka Nubarini.

  VastaaPoista
 11. Lakka saapui ja testasin heti. On ihana! Nyt illalla, keinovalossa lakka näyttää tosin enemmän viininpuna-vihertävältä kuin lilalta. Ihana kuitenkin! Tuleeko sulle mieleen lakkaa, joka olisi selkeästi vaaleanlila-vihertävä? *tahtoo sellaisen*

  VastaaPoista
 12. ^Kannattaa tsekata OPI Significant other color, se tulee mieleen. Myös tunnisteeni Duochrome suosittelen kahlaamaan :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥