torstai 8. huhtikuuta 2010

Matte Merry midnight and pink FOTD!!


OPI Merry midnight + China glaze Matte magic.

Samalla esittelen ihanan pinkin meikkini. Tämä oli niin rakkautta! Olen löytänyt uuden huulikiilto ihastuksen, tämä tulee olemaan ahkerassa käytössä etenkin kesällä!

Color club Pink power, näitä saa Nailfix kaupasta.Eikö ole mielettömän upea?? Tosi nätti pinkki ja kerrostamalla saa säädettyä voimakkuutta.

Silmämeikki oli t-i-e-t-e-n-k-i-n myös pinkki. Dior 5-couleurs Silk satinilla mentiin.


Pohjustus Gosh Love that pink, paletin vaaleanpunainen ja ruskea luomella, harmaata luomen keskiosassa ja valkea kulmaluulla.


Muut kamat on samoja eilisten kanssa...


Jos huulet ja silmät menee samalla linjalla niin eikös hiustenkin pidä olla?!?

Edit. Naamakuva poistettu!

19 kommenttia

 1. älä ota pahalla, mutta huulikiillosta tulee Tukiainen mieleen...

  VastaaPoista
 2. Voi ku nää oot kaunis! Ihana nähdä kasvokuvaa, olet ihan eriäköinen ku oletin (vaikkei tuostakaan ihan kadulla vielä tunnistaisi jos vastaan tulisit, ellei sulla olis samaa meikkiä julkaistuna jo), hiukset on paljon tuuheemmat ja paksummat ku mitä jostain kuivashampoo-kuvista sai vaikutelman (no voi lol taas). Niin ne mielikuvat pettää :D

  Upea meikki taas kerran, ihailen sun kykyä yhdistellä sävyjä ja värejä niin luomareissa ku huulikiillo ja poskipunan valitsemisessa :) Mulla ei silmä vielä niin kartoittunut ole että näkisin silmämääräisesti mikä poskipuna imartelee jotakin silmämeikkiä, tai mikä huulimeikki latistaa koko muun meikin, vaan se on aika testipeliä vielä...

  VastaaPoista
 3. Hienosti yhdistelty! CC huulikiilto näyttää samanlaiselta kuin Macin Electric Fuchsia, ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihanat pinkit raidat? Oletko kampaajalla laitattanut vai mitä? Mulla on iso tumman pinkki kaistale hiuksissa ja on alkanut taas haalistumaan, olisiko hyviä värivinkkejä?

  VastaaPoista
 5. uuuu lisää paljastusta ulkonäöstä ;)) *stalk* :D

  VastaaPoista
 6. Love the lips and the last photo rocks. Also - your eyes are absolutely stunning.

  VastaaPoista
 7. Ruu: Tämä ei ole Tuksupinkki ;)

  lenorca: No kiitoksia vaan :) en tiedä millaisia mielikuvia olette luoneet mutta en tiedä tunnistaako tuostakaan vielä...
  Mun mielestä kannattaa valita itselle sopivat värit eli mitkä värit on helppoja "kantaa". Kyllä sen alkaa oma silmä hahmottaa eli jos Reen mielestä kiilto on Tuksu nyt ja minä sanon että se on Tuksu vasta yhdistettynä siniseen silmämeikkiin ja liian tummaan huultenrajauskynään. Se yhdistelmä ei pukisi minua :P

  milipili: Kiitos :) toivottavasti en tarvitse sitä MAC kiiltoa vai punako se on...

  Weezer: Ne on teippipidennykset shokkivärissä. Kampaajalla. Ei haalistumiseen auta kuin värjätä aina vaan shokkivärillä itse jos siis olet itse värjännyt? Vai onko se pidennystä? Tässä ei väri haalistu, käytän väriä suojaavia hoitsikoita ja hyviä jätettäviä :)

  Timangy: :D

  VastaaPoista
 8. niin ja en mä pahalla sitä sanonu, siltä se mun mielestä vaan näyttää :D ja ei en itse just ton mielikuvani takia sitä ostais, mutta ei se siitä rumaa huulikiiltoa tee :)

  VastaaPoista
 9. Joo en minä ottanut sitä loukkauksena. Jos minä jonkun mielestä näytän Tuksulta niin sitten näytän. Itse kannan ulkonäköni :D ei ollut v*ttuilua sulle, elä suutu :)
  Mitä sitä rahaa tuhlaamaan jos tuntuu ettei tule käytettyä :)

  VastaaPoista
 10. apua tuo diorin paletti on täydellinen! saanko tiedustella sen nimeä? :)

  VastaaPoista
 11. no siellä tekstissähän se kerrottiinkin jo :D lue anna-elina lue

  VastaaPoista
 12. Ei muuten pitänyt olla kysymysmerkkiä ihanien raitojen perässä, se oli toteamus :) on ollu kans värillisä raitapidennyksiä, itse ajattelinkin, että olisko sulla väriehdotuksia. Mietin tässä manic panicin ja fudgen paintin välillä...

  VastaaPoista
 13. Ota silmä käteen ja lue xD

  Weezer: Ahaa :) mulla ei ole ollut kuin näitä pinkkejä ja en edes tiedä värien nimiä O_O
  mutta minkä väriset hiukset sulla on, mihin väreihin pukeudut ja siis onko nuo merkkejä vai sävyjä mitä mainitsin, kysyy tyhmä =D

  VastaaPoista
 14. Ihastuttavat raidat ja ei hitsi miten makeelta tuo Color Clubin kiilto näyttää...! Enpä olisi vielä joku puolitoista vuotta sitten uskonut että hurahdan joku päivä pinkkeihin meikkeihin.... Pinkki kynsilakka, huulipuna/kiilto & poskipuna oli jotain sellaista mitä en olisi voinut koskaan kuvitella käyttäväni vielä jokunen vuosi sitten. Hullua!

  VastaaPoista
 15. Tuo kiilto on kyllä ihana ja sopii sulle just niin hyvin kun ajattelin. Tuo on se mitä sillon testasin kun joskus Dalissa puheltiin :)

  VastaaPoista
 16. Jos minä jonkun mielestä näytän Tuksulta niin sitten näytän. Itse kannan ulkonäköni :D

  tuohon sanon vielä sen että mä en missään vaiheessa puhunut ulkonöstä, eli en kommentoinu mitään muuta kun sävyä :D ja nyt jo kaduttaa että möläytin taas ajattelematta mitään koko kiillosta, eli en sanonu että sä näyttäsit tuksulta. (musta tuntuu että kun korjailen tätä sanomistani, niin kaivan vaan kuoppaani syvemmäks :D)

  VastaaPoista
 17. Sanni: Kennekähän takia ostin Pink nouveaun? Kyllä ne sun pinkit kynnet ja huulet on olleet ihastuttavat :) ja meikissä sulle sopiikin kaikki sävyt.
  Minäkin olen vannonut etten käytä keltaista meikissä saati kynsilakassa, oranssi oli myös nou nou listalla. Mutta kuinkas kävikään?

  Pollari: Kyllä minä muistelinkin itsekseni että tästä puhuttiin. Ja tämä on niin ihana :)

  Ruu: No ei se mitään, en minä loukkaantunut oikeesti =)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥