keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Luminous

Misa Luminous on se hassu lakka jonka ostin vahingossa toiseen kertaan. En siis tykkää väristä koska se on ihon sävylleni aivan liian lämmin. Muuten suosittelen tätä lämpimälle iholle, todella kaunis kullanhohtoinen vaaleanpunainen lakka. Levitin 3 kerrosta ja lakan koostumuksessa ei ole ongelmia.


Koristeluissa käytin Cesars shopin pinkkiä koristelunauhaa, tarrat ostin Maxi makasiinistä, törkeän kalliita; 10 tarraa 2,90e.... ja nuo timantit ovat kiekostani.


Huomaathan että olen ottanut nämä kuvat ennen kirppistä, en tietenkään myynnin jälkeen ole enää avannut :)

13 kommenttia

 1. The striping tape is a nice touch. It's very eye catching. <3

  VastaaPoista
 2. Miten ihmeessä saat noi koristenauhat noin nätisti laitettua? Itse kokeilin kerran ja hermot meni kun jäi reunoista repsottamaan! :/

  VastaaPoista
 3. This is beautiful ! What an amazing idea and great job :-)

  VastaaPoista
 4. Mistä olet hankkinut tuon kiekon?? Ja entä tuon kynsilakan, ihastuin siihen?? : D

  VastaaPoista
 5. Kaunis sävy, hirmu lempeä! Taitaisi myös minulle olla hiukan liian lämmin sävy, vaikka kuvassa se tuntuu sopivan sulle mainiosti!

  VastaaPoista
 6. paintedladyfingers: Thank you :) Il like striping tapes very much.

  Ano: Pitää painaa ja yrittää "vangita" päällyslakalla mutta saattaa ne silti repsottaa :/

  tuli: Thank you :)

  thriszha: Thank you :)

  Pinja: Olisinkohan ostanut huuto.netistä? Kokeilu hakusanoja nail art tai timanttikiekot...kynsilakan tilasin Head2Toesta :)

  BB: Luonnossa se ei minulle sopinut. Jospa en kolmatta kertaa tätä enää osta ;P

  VastaaPoista
 7. kaua sul meni noide tekemisee ((=

  VastaaPoista
 8. Hei oon vasta löytänyt sun blogin ja ehdin jo vähän selailla ja WOW siis aivan upeaa kynsitaidetta ja oot aivan mielttömän hyvä meikkaa! En oo sen kummemmin näitä kommentti juttuja lukenut mut siis sulla ei ole mitään koulutusta esim. maskeeraaja/meikkaaja tai mitään kynsi-koulutusta? Aivan mahtavaa työtä ja inspiroidun töistäsi itsekkin paljon! Kiitos tästä upeasta blogista :)

  VastaaPoista
 9. ^Moi! Ei ole mitään koulutusta :) kiva että löysit blogini ja saat inspiraatiota kuvistani :) kiitos ihanasta kommentista joka piristi päivääni!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥