keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Estelle & Thild Appelsiininkukka tuotteet


Testaan tällä kertaa taas luomua eli Estelle & Thild Appelsiininkukka Bergamotti tuotteita.

Suihkusaippua suositellaan kaikille ihotyypeille. Se oli shampoon tuntuista eli hiukan geelimäistä. En oikein osaa muuta kertoilla suihkugeelistä, tuoksui hyvältä :)

Shampoo 200ml on mietoa, luonnonmukainen tuote joka sisältää vahvistavaa vehnäproteiinia, aloe veraa kosteuttamassa sekä miellyttävän tuoksuista appelsiininkukkaöljyä.
Tuoksu onkin tosi kiva, pirteä appelsiini. Shampoo sopii kaikille.

Olin halunnut kokeilla luomua hiuksilleni. Tuntuu että Tigit kuivattaa ja aiheuttavat kuivaa päänahkaa. En ole voinut pestä kuin ZX shampoilla :( ehkä luomu olisi hiuksillekin parempi vaihtoehto kuten kasvoille.

Odotin shampoon olevan valkeaa shampoomaista mutta tämä olikin geelimäistä. Mutta toimi hyvin, vaahdottui vaikka ei kuitenkaan ihan selkeäksi vaahdoksi. Tämä oli helppo hieroa pääahkaan ja peseytyi hyvin.

Jatkoin muhittamisella. Sarjassa on myös hoitoaine 150ml joka sisältää pracaxinsiemen- ja avokadoöljyä. Nämä pehmittävät hiuksia ja antavat luonnollista kiiltoa ja hohtoa.
Muhitin hoitoainetta 45min. pesun jälkeen kammatessa huomasin hiuksissa takkuja joita tämä ei ihan poistanut.
Kun hiukset olivat kuivat, tarkastelin lopputulosta. Hiukset eivät olleet yhtä sileät ja pehmeät kuin HG tuotteideni jälkeen. Odotin tältä ehkä vähän enemmän.

Seuraavana päivänä päänahka oli edelleen kuiva ja sitä kutitti. Hiukset ovat kyllä kiiltosuihkeen jälkeen ihan hyvät ja puhtaat nämä tietenkin olivat. Mutta....ei ainakaan vielä noussut HG listalle. Shampoo on hyvä ja tulen käyttämään, hoitsikkaa ehkä käytän pikahoitona mutta muhituksessa tämä tehot eivät riittäneet luonnonkiharalle joka vaatii kosteutusta.

Onko teillä kokemuksia luomusta hiuksille? Kannattaisiko mun kokeilla jotain muita luomutuotteita?

7 kommenttia

 1. Kuulostavat mielenkiintoiselle. Mä käytän s-ryhmän marketeista saatavaa Urtekram-shampoota, siihen siirryttyä ei ole päänahkani enää kutissut eikä kuivunut.Shampoo on sulfaatiton, ja vasta myöhemmin osasin yhdistää asian "viiniallergiaani", siis rikkiyhdisteille olen herkistynyt.

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä shampoita käytin useita. Ei mikään järisyttävän hyvä. Urtekramin Shampoo oli ok, hoitsikka ihan kiva mulle, mutta mun hiukset ei tartte kovasti kosteutusta. Laveran mango milk hoitsikka on tosi kiva ja tykkään toksusta.

  VastaaPoista
 3. Äää, sä sait nuo hiustuotteet...! Mä olisin NIIN halunnut kanssa testata noita! Mulle lähetettiin Body Wash ja Body Oil.

  Olen tutkaillut tuota hoitiksen inciä aiemmin ja miettinyt että mitenkähän sen tehot riittää selvitykseen.... vaikuttaa kaiken kaikkiaan tuotteelta, joka sopii parhaiten normaalikuntoisille, käsittelemättömille hiuksille. Mutta jos siihen lisäisi vähän öljyä niin ehkä se tehoaisi sunkin luonnonkiharaan tukkaan paremmin...?

  Mä olen testannut luonnonkosmetiikan hiustuotteista vain kahta Laveran shampoota, joista toinen, Mango Milk, oli todella hyvää. Pesi kuin mikä tahansa "normaali" shampoo runsaalla vaahdolla ja jätti hiukset huuhdeltaessa suht selviksi. Rose Milk sen sijaan oli heikommin pesevä ja huonosti vaahtoava.

  VastaaPoista
 4. Nyt on pakko kysäistä, tarkoitatko ZX:llä niit kotimaisia XZ-tuotteita vai joitakin muita? :) Jäi hämmentämään.

  VastaaPoista
 5. Basu: Kiitos vinkistä. Täytyy kyllä testata! Paljonko sillä on hintaa ja saa varmaan Sokokselta?

  Anonyymi: Hyvä kun sinäkin olet kokeillut tuota Urtekramia. Uskallan testata jos useampi kehuu ;)

  Sanni: No harmi että et saanut näitä. Ehkä sulla toimisikin paremmin...mutta mä mietin kanssa jos sekoittaisi öljyä sekaan.
  Ei kyllä ollut riittävä luonnonkiharalle jota on käsitelty.
  Voi ei, nyt tuo Laveran Mango milk kiinnostaa kun kaikki kehuu...

  Anonyymi: Kyllä, juuri niitä kotimaisia :)

  VastaaPoista
 6. aivan ihana banneri !

  VastaaPoista
 7. Kiitos anonyymi, ihastelen sitä itsekin joka päivä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥