tiistai 30. maaliskuuta 2010

Yhdet limekynnet, kiitos!


Nubar Reef green. 2 kerrosta. Metallinhohtoinen frostlakka, 2 kerrosta. Helpohko levittää. Kuivuu nopeasti vaikka on kyllä melko paksua.

Limenvärisiä frostlakkoja en ole paljoa nähnyt joten tämä oli mukava hankinta kokoelmaan.

7 kommenttia

 1. Kiva keväinen sävy!
  Sopisi ihan täydellisesti yhteen mun kesämekkoon joten laitetaan mieleen :) Plussaa vielä jos kuivuu nopeasti.

  VastaaPoista
 2. miks sul on vieläkin joulupalloja sun taustakuvassa? :D

  VastaaPoista
 3. Luen blogiasi ensimmäistä kertaa, ja kysyn pari kysymystä mihin olet varmaan jo monet kerrat saanut vastata.. :) Laakkaatko kyntesi päivittäin erilailla? Miten jaksat? :D Onko tämä kynsien laitto ammattisi, vai missä työskentelet? Joka tapauksessa, aivan ihania kynsiä! :)

  VastaaPoista
 4. keijukainen: Laita ihmeessä korvan taa :)

  Anonyymi: Koska tykkään niitä! Olen meittinyt vaihdanko taustaa uuden bannerin kanssa.

  Anonyymi: Kiitoksia! En työskentele kynsialalla. Ihan normi duunari olen. Kyllä mä lakkaan joka päivä, se on ihan rutiinia. Nämä ei pysy kasassa jos ei ole lakkaa suojaamassa koko ajan.

  VastaaPoista
 5. Paljon noi sun käyttämät lakat ja muutkin tuotteet maksaa? Vaikuttaa sellasilta himokalliilta :D Ite kun olen vielä peruskoulussa niin haluisin enemmän kynsilakkoja, mutta en ikinä omista tarpeeksi rahaa just sillon ku nään kivan lakan yms.

  VastaaPoista
 6. Jenna: Esim. tämä lakka maksoi pari euroa netistä tilaamassa :) Kannattaa katsella hintoja kaupoissa käydessä, joka hintaluokasta löytyy jotain. Jos mun joka lakkapullo ois maksanut 20e, tuskin omistaisin yli 200 lakkaa. Himokallis on hankala määritellä, toiselle halpa on kallista :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥