sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Reece


Zoya Reece ihastutti minua. Marjapuuron värinen pinkki lakka jossa kultainen flash. Pakko sanoa että olen näistä Zoya Reverie lakoista tykännyt paljon :) näissä on hyvä koostumus levittää, tätä tarvitsi vain 2 kerrosta.

Tarrat Cesarilta, hyvin laadukkaita pehmeitä tarroja jotka eivät repeile kynnellä tai jo siinä vaiheessa kun niitä irrottaa arkista. Tarrat on nykyään in mun mielestä!

10 kommenttia

 1. I saw this and thought, "That looks like that dried flowers mani I saw yesterday" but it wasn't until I scrolled down that I realized that was yours too! lol. Two beautiful manis :) and Reece is a gorgeous color!

  VastaaPoista
 2. Hienot kynnet nämäkin on :) Olen seurannut blogiasi jo melko kauan, mutta vasta nyt uskaltaudun kommentoimaan.

  Onhan mulla myös kysyttävää! Eli, ostin tollasen Konad laatan ja siihen kaikki tarvikkeet, mutta on vähän ongelmia niiden laittamisessa. Useesti kynnelle tulee vain puolikas kuva, vaikka siinä stamperisaa (mikä ikinä onkaan) näkyy kokonainen kuva. Ehtiikö se kuvio kuivua siihen, vai? Tämä ongelma varsinkin noissa koko kynnen kattavissa, kuten seepra kuviossa. Ja miten saat itse niin hienosti kumpaankin käteen laitettua nuo konadin 'painokuvat'? En saa itse millään oikeeseen käteen niitä, koska olen oikeakätinen :< Hankalaa.

  Kiitos, jos vastaat :)

  VastaaPoista
 3. Brooke: LOL :D stickers are beutiful too but now I love dried flowers :)

  Emilia: No tietenkin vastaan aina :)
  Mullakin on välillä ongelmia. Tärkeintä on käyttää kynsilakanpoistoainetta jossa on asetonia, eli se ei ainakaan saa olla Dependin vihreää eli öljyistä.
  Jotkut sanoo että stamperia pitää karhentaa viilalla mutta mun ei ole tarvinnut sitä tehdä.
  Yrität vaan uudestaan ja uudestaan, kyllä sen pitäisi onnistua. Nopeus on tärkeää :)
  Isot kokonaiset kuvat on hankalampia tehdä kuin pienet eikä isot kuvat meinaa onnistua pitkiin kynsiin täydellisesti.

  VastaaPoista
 4. Teeppäs sellainen postaus jossa opetat meitä peukalo-keskellä-kämmentä-ihmisiä tilaamaan tuotteita ulkomailta ;) Itseäni hotsittaisi tilata lakkoja Jenkkilästä ja Briteistä, mutta en tiedä mitkä ne hintarajat on ja mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon! Kiitos <3

  VastaaPoista
 5. Ninni: Jos haluat tilata lakkoja niin olen kirjoittanut aiheesta blogin alkutaipaleilla:

  http://charmingnails.blogspot.com/2008/11/mist-nit-ihanuuksia-sitten-saa.html

  Yleiset ohjeet löytyy Inkiväärin blogista:

  http://eyelovemornings.blogspot.com/search/label/Nettiostaminen

  Jos jäi epäselvää niin kysäise :)

  VastaaPoista
 6. Ompas taas herkulliset kynnet :) Tosi hieno sävy tuossa lakassa.
  Mulla ainakin toimi tuo Konadilla koristelu ihan hyvin, vaikka mun kynsilakanpoistoaineessa ei ookaan asetonia... Joka kynnen välisä vaan puhistin laatan ja kuviot tuli kokonaisina kynnelle asti.

  VastaaPoista
 7. Majayna: Totta, pitää joka välissä muistaa puhdistaa kaikki välineet. Kirjoitin ehkä tyhmästi, ei välttämättä tarvii siis olla asetonia mutta kunhan ei ole sitä öljyistä...kiitos korjauksesta ;)

  VastaaPoista
 8. Oi, ompas söpöt! Nuo Zoya lakat ovat kyllä olleet ihania! Ihana tuollainen pieni sävähdys jotain muuta väriä, tuossa shimmerissä!

  VastaaPoista
 9. Zoyal lakat on ihania, en vaan tykkää korkista...

  VastaaPoista
 10. ihanat! tykkään tosta kultaisesta vivahteesta ja sydämet sopii tosi hyvin tähän!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥