sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Parhaat Poptastic lakat!

Tsekataan ensin MAC Spring forecast meikkini. Tässä huulipunat:


Nätti viileä laventelinen vaaleanpunainen. Aika luonnollinen, sopi todella hyvin violettiin meikkiin.


Tämä on selkeästi lämpimämpi, korallisempi. Tällä saa Tuksu huulet jos laittaa paljon eikä tämä sopinut violettiin meikkiin yhtään.

Violetin meikin pohjusti Gosh Love that violet puikko. Luomella ostamani MAC luomiväri Very violet ja L`oreal Purple obsession. Kulmaluulla L`oreal golden beige. Rajaus Urban decay 24/7 pencil Lust. Ripsissä Dior Extase.

Loput swatchit Poptastic kokoelmasta :)


Todella, todella kirkas neon oranssi. Tämän kirkkaampaa lakkaa en ole tavannut! 2 kerrosta, ohut koostumus, helppo levittää. Jää mun oranssi parhaimmistoon.


Kirkas karkkipinkki! Perfect! 3 kerrosta. Onko upea? Minusta kyllä niin mahtava eikä kuva edes kuvaa lakan kauneutta! Tämä on kuin Electro candy ilman sinistä flashia.


Yllätys että valitsin vaaleanpunaisia...MODern pink oli ihana! Ihana! Mulla ei ollut tälläistä Barbien pinkkiä, hyvin lähelle meneviä sävyjä kyllä mutta juuri tälläistä ei. Tämä on vaan niin nätti. Pehmeä, ehkä hieman melkein mauton mutta ihanan mauton :)

Meikäläisen Color club kokoelma on laajentunut uhkaavasti viime aikoina mutta kyllä tekin saatte osanne :)

7 kommenttia

 1. Niin minäkin. Toivottavasti sun MACit tulee huomenna. Tai alkuviikosta. Mä en tajua miksi ne ei tullut samassa koska varmasti samana päivänä on tilattu.

  VastaaPoista
 2. Tuo ensimmäinen pinkki kynsilakka on kyllä täydellinen ! Ihania meikkejä muutenkin : )

  VastaaPoista
 3. Oisitko voinu verrata tuota Lorkun Purple obsessionia ja UD:n Fishnetia? Muistaakseni sulla on Fishnetkin :)

  Sä teet kynsilakkaostolakon päivä päivältä vaikeemmaksi noiden Color Club-kuvien kanssa :D Poptastic on ihana ja arvaa monta kertaa oon miettiny et ois mahtava saada Electro Candyn pohjasävy ilman flashia!

  Mä sain tänään Ripe peachin, wohoo! Azaleaakin ehdin jo himoita mut luovuin sen kylmyyden takia. Se sopii sulle varmasti täydellisesti.

  VastaaPoista
 4. keijukainen: Pistetään huomisen juttuun vertalua :)

  Sori...Poptastic on fantsu lakka, kuulostaa että se on juuri etsimäisi :)

  Kyllä se sopii tosi hyvin, tuntuu vain että se jotenkin katoaa poskilta päivän mittaan?? Mä kun en päivällä lisää meikkiä yhtään.

  VastaaPoista
 5. Kun käyttää konad-laattoja, pitääkö kynsilakan olla konadia vai käykö siihen mikä lakka vaan ? :) Kiitos !

  VastaaPoista
 6. Mielellään Konadia koska ne on paksuja ja tehty siihen. Olen itse käyttänyt myös paksuja cremelakkoja ( Poptasticit ), hologrammilakkoja ja metallisia frost lakkoja :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥