tiistai 9. helmikuuta 2010

Romanttiset lepardit

Eilisen Blushing budin päälle Konadit. Ei jaksa ihan joka päivä vetää uutta lakkaa vaan joskus teen Konadit lakan päälle jos lakka on säilynyt siistinä.
Huomioithan ettei Blushing bud ole noin vaalea pinkki luonnossa. Konadissa käytin nyt muita kuin Konadin omia lakkoja koska tästä asiasta tulee niin paljon kyselyä.

Olen huomannut että paksut lakat toimivat parhaiten kuvioinnissa. Minulla on n.4-5v avattuna ollut OPI Mod about you lakka joka on paksuuntunut vaaleanpunainen cremelakka. Tällä ei oikein voi enää lakata kynsiä koska tämä on niin paksua ettei kuiva oikein kunnolla.
China glazen metalliset, hologrammi ja kromilakat on toimineet myös hyvin Konadin kanssa. Laitoin siis vaaleanpunaista pitsiosaan ja hopeaa leopardin pilkkuihin. Laatta on m50.


Ihanat, tykkään todella. Pitkiin on hankala tehdä kuvioita nätistä, etenki pikku tarkkoja mutta kokeillaan joskus paremmalla onnella. Voi olla myös että metallinen lakka tarttuu paremmin leimasimesta kynnelle kuin creme, jotka ovat hieman sutussa joistain kynsistä.


Ö_Ö

9 kommenttia

 1. Kivat kynnet, kuten aina. :) Mulla on ihan ihme ongelma kun teen konadeja Millenniumilla, se mokoma nimittäin ehtii kuivua sekunnissa leimasimeen eikä tartu enää kynteen/lerpattaa osin irtonaisena kynnestä. Argh!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit! Itse odottelen juuri omaa Konad tilaustani. Ei malttais odottaa, että pääsee koristeleen kynsiään.. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Upea kuviointi (:

  VastaaPoista
 4. Mulla on Millenniumin kanssa välillä sama ongelma :) pitää vaan olla sairaan noee :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Ihanat kynnet.. ((: Voisiks joksus tehä postauksen, miten nuo kuvitot tehdään, kun en oo ihan perillä siitä?? :))

  VastaaPoista
 6. Olen jo tehnyt ja sen voit lukea tästä :)

  http://charmingnails.blogspot.com/2008/12/konadin-kytt.html

  VastaaPoista
 7. that's really funky.. i love it...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥