lauantai 20. helmikuuta 2010

Rebel Debutante lakat

Viimeisenä Color clubeista Rebel debutante lakat.Ms.Socialite on tumma purppura. 2 kerrosta. Peittää hyvin. Mielettömän kaunis. Tulee pakosti mieleen OPI Louvre me, Louvre me not ilman shimmeriä. Mielestäni kaunis lyhyillä kynsillä.High society lakkaa laitoin myös 2 kerrosta. Oli tarkoitus tehdä Konadit tämän päälle mutta ne menivät vähän niin ja näin niin kuvasin pelkän lakan.
Minusta tämä on hiukan ruskeanharmaa. Hillitty ja ei pomppaa heti silmille.

Uusista kokoelmista yleisesti. 3 kokoelmaa. Siis 3. Se on mun mielestä aika paljon. Kokoelmat erottuu kyllä toisistaan neonväreillä, luonnollisilla kaikille sopivilla sävyillä ja hiukan tummemmilla väreillä.
Yleisesti ottaen mulle jäi näistä kokeiluista hyvä fiilis. Jokaisessa kokoelmassa oli jotain kivaa. Mutta pakosti vertaan aiempiin kokoelmiin kuten Wild at heart jonka kaikki lakat oli ihania! Olihan myös aiemmin uniikkeja kuten kulttisävy Revvvolution ja pari hologrammia.

Jos mietin laatua niin tykkään paljon Color clubin lakoista. Pullon muoto ja suti miellyttävät minua. Hinta-laatusuhde on kohdallaan. Lisäksi on kiva ettei näissä ole Tolueenia ja Formaldehydia jotka ovat kynnelle haitallisia.
Mitähän Color club tuo syksyllä meille?

5 kommenttia

 1. Musta Color Clubit ei oo laadultaan ihan niin hyviä kun vaikkapa Orlyt. Levittyy vaihtelevasti, laadultaan litkua ja levittyy epätasaisesti. Ja kestävyys ei oo mitään erityisen hyvää. Sama koskee OPI:n lakkoja. Orlyt taas on sopivan paksua jankkia mun makuun ja levittyvyys ja kestävyyskin ihan huippua :) Voi kyl vaihdella tuotannostakin, mun Orlyn lakat on noista uusista kokoelmista...

  VastaaPoista
 2. Hei, tilasin transdesigniltä 9 lakkaa sillä 18dollarin postareilla. Osaisitko sanoa mitä tämä meinaa vahvistuviestissä?
  Sub Total : $25.68
  Shipping Method : UPS International Express
  Shipping Fee : $155.61

  VastaaPoista
 3. lenorca: Makuasioitahan nämä on. Orlyt on ihan hyviä mutta joissain vanhemmissa esiintyy hieman pitkähköä kuivumista, sellaista yön yli kestävää :D
  Jännä sinällään, nämä kaikki Color clubit cremet on paksuja koostumukseltaan. Mutta helppoja levittää.

  Ano: Joo mullakin lukee aina postarit väärin. Kerran olivat veloittaneet ihan väärin mutta aina muuten on ollut oikein.

  VastaaPoista
 4. Ihana on tuo harmaa lakka, saman värisen laukun kun jostain löytäs.

  VastaaPoista
 5. milipili: Ne sopiskin ihanasti yhteen :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥