perjantai 26. helmikuuta 2010

Happi


Katsokaa, aurinko näyttäytyi! Uusista Zoya kaunokaisista korkkasin ensin Happi lakan.

Happi on lämmin vaaleanpunainen kultaisella flashilla. Muutenkin tästä tulee todella kesäinen olo :)


Yllätyin hieman peittokyvystä. Zoyan lakat on yleensä aika ohuita ja helppoja levittää. Pullo on kaunis mutta korkki on liian pieni ja lipsahtaa helposti käsistä.
Lakkaa piti laittaa vain 3 kerrosta. Metalliset ja shimmeriset lakat on yleensä suosikkejani. Lakat joissa on jonkun värinen Flash ovat myös kivoja. Siksi tykkään tästä todella paljon, lakan lämpimyys ei haittaa ja jaksan pitää tätä ihan varmasti pari päivää!

Konadin omat lakat punainen ja valkea, laatasta m76 löytyvät kuviot.

12 kommenttia

 1. wow!! this is so stunning sweety.. i had ordered my 6 new konad plates.. im just waiting them to arrive.. so excited!! u really rocks in konading! have a great weekend!! xoxo

  VastaaPoista
 2. Odotin happia tosi paljon ja petyinkin tosi paljon. Reece oli mun mielestä kynsissä ja mun ihonsävylle ihan järkyttävä, menee eteenpäin. Ennen kun happi tuli, kokeilin samanlaista lopputulosta essien lovie doviella ja cnd:n gold pearlilla, oli paljon nätimpi ja kauniimpi. Tosin mistä sitä tietää tykkäänkö sitten kun aurinko vihdoin suvaitsee näyttäytyä. Ostin muuten milanin hololakoista sen limevihreän, odotan innolla!!!

  VastaaPoista
 3. Ihana, ihana, IHANA väri! Mun taitaa olla pakko saada! Tuli tosi keväinen olo kun katsoi noita kynsiä :)

  VastaaPoista
 4. ohh i like this color !! very sweet :)

  VastaaPoista
 5. thriszha: Thanks and have a great weekend too :)

  Weezer: Oi ihana varmasti se Milani! Holot = <3 harmi kun et tykännmyt näistä :/

  Sagu: Kiitos KIITOS ;)

  PysiaPatrysia: Thanks :)

  VastaaPoista
 6. Voi ihanuus näitä sun lakkauksia <3

  Kauanko oot harrastanut kynsitaiteilua? Jos itsekin joskus saisin väsättyä vastaavia, kun nyt se on yksi lakka ja siihen yksi kuviointi ja enempään ei rahkeet ja hermot riitä! Mutta kai mäkin opin ajan kanssa...

  VastaaPoista
 7. haidi: Kiitos! Kynsifriikki olen ollut tavalla tai toisella teinistä asti mutta viime vuosina olen alkanut harrastaa asiaa enemmän :)

  Itse olen oppinut vain harjoittelemalla. Antaa palaa siis vaan :)

  VastaaPoista
 8. Jotenkin huvitti tuo, että riitti VAIN 3 kerrosta. Minusta se on aika paljon. Peittävyydeltään hyvä lakka on täydellinen jo yhdellä kerroksella. Kolme kerrosta on jo paljon ja sitä useampi liiottelua :D

  Mut kivan näköinen tuo Happi joka tapauksessa on. Olis meikäläisen mieleen kovasti.

  VastaaPoista
 9. Jane: Tosi monet Zoyan lakat on ohuita ja niitä pitää kerrostaa. Muistaakseni Kikiä pitää laittaa 4 kerrosta. Kun on pitkät kynnet niin yksi ohut kerros ei peitä. Eikä kaksikaan jos haluaa ettei jää raitoja :) mun mielestä kerrosten määrällä ei ole mitään väliä. Jotkut lakat on peittävämpiä ja jotkut ei ;)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanan värinen vaaleanpunainen! Pitää varmaan itsekkin hankkia tuo! :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥