keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Absolutely Alice


Alicea en tohtinut laittaa koko kynnelle joten laitoin vain kärkiin. Näitten glittereitten poisto olisi ihan tuskaa Dependin vihreällä joten käytän glittereihin nykyään asetonista kynsilakanpoistoainetta. Hellin kyllä kynsiä välittömästi öljyllä ja voiteella. Mutta eihän se silti ole hyväksi.

Alicesta tässä nyt oli puhetta eli tämä on sähkönsininen glitterlakka. Koostumus on liimamaista ja ei pysy kovin hyvin ilman päällyslakkaa. Bahamian escape Chinalta koko kynnelle, m57 Konadlaatasta seeprat. Kuviointiin Chinan hololakkaa DV8. Juuri sopivan hillitty efekti.

Aika must hankintoja glittereitten ystäville nämä OPI Alice glitterit. En osaa sanoa kumpi on ihanampi, tämä vai Mad as a Hatter. Tämähän olisi todella mahtava koko kynnellä. Tämä ei ole minusta yhtä läpikuultavaa kuin Mad joten ehkä tämä on parempi koko kynnelle, Mad sopii paremmin kuorrutukseen.

12 kommenttia

 1. Mulla oli toi koko manikyyrina. En vaan voinut vastustaa, ei ole ollut aikaa laittaa kynsiä, niin ajattelin, että toi olisi pitkäkestoinen. Ei ollut. Ekana päivänä lohkeamia, toisena päivänä etusormet ja keskisormet olivat kuluneet lähes kokonaan pois! Eipähän ollut paljon poistettavaa.

  VastaaPoista
 2. Voi että, tämä on aivan ihana ja raikas manikyyri! :) Sininen näköjään sopii seepraan todella hyvin.

  VastaaPoista
 3. Onpas namut kynnet! Olen tässä nyt pähkäillyt, että haluanko vai en noita Alice lakkoja, mutta en vieläkään ole osannut päättää, ehkä kuitenkin Up&Away (josta tänään sain kolme lakkaa), menee sen verran ohi, että Alicet jää ostamatta.

  VastaaPoista
 4. Aluslakan, tavallisen lakan ja päällys lakan ansiosta en käytä kynsilakan poistoainetta.. Tulee niin monta kerrosta että ne voi ottaa pois samalla tavalla ku repis tarran pois :D

  VastaaPoista
 5. Weezer: Hyvä etten ollut ainut jolla oli ongelmia. Joskus en laita päällyslakkaa ihan heti joten oli yllätys tämän kohdalla että lähti aika pian lohkeilemaan pois

  Camilla: Yllättävän hyvin :) en ollut itsekään ensin varma teenkö seepraa vai mitä...

  HeidiB: Chinan pastellit on kyllä kivempia kuin nämä ;)

  Anonyymi: Mutta samalla vaurioituu ja liuskoittuu kynnet :( mutta tunnustan, harrastan tuota joskus jos on pahasti repeilevät lakat!

  VastaaPoista
 6. Tuli tästä Alice-keskustelusta mieleen, että oletko onnistunut bongaamaan Urban Decayn Alice-paletin international julkaisupäivää tai vaihtoehtoisesti putiikkia joka toimittaisi Suomeen? Alkaa hermo mennä kun sitä ei saa tänne perähikiämaahan mistään! ;)

  VastaaPoista
 7. Lucy S.: En ole bongannut, se olisi kyllä ihan nätti :) oletko katsonut eBaystä?

  VastaaPoista
 8. En uskalla lakata tällä, Mad Hatteri meinasi kynsiin jäädä. Tietty on aina varpaankynnet =)

  VastaaPoista
 9. Juuri sudin alicen koko kynsiin cnd:n basen ja poshén päälylakan kanssa. IHANAT<3 Katsotaan miten kestää!

  Yksinään lopputulos on jotenkin jännän mattainen.

  VastaaPoista
 10. Varpaisiin on myös hyvä testata näitä pahoja poistettavia =)

  On minusta myös Alice hiukan matta, Hatter on kimaltavampi.

  VastaaPoista
 11. mistähän noita alice lakkoja voi ostaa? onko jotain suomalaista nettikauppaa tms? :S oon kova ihmemaa-fani ja nämä olisi pakkohankintalistalla!

  VastaaPoista
 12. Ano: Suomesta ei saa ikinä mitään kivaa :( näitä olen tilannut Nailetc:ltä, saa myös Nail de Royalesta :) linkit Nettiostamisen perusopas jutussani.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥