perjantai 1. tammikuuta 2010

Wild west wild berry


Wild west wild berry on nykyään Hard to Find mutta onnistuin saamaan kauan himoitsemani lakan käsiini. Lakka julkaistiin vuonna 1999 Wild west collectionissa.


Sävy on ihana marjaisa pinkki jossa hopeaa shimmeriä. Shimmer näkyy pullossa paremmin kuin kynsillä. Ihanat kuvat onnistuin nappaamaan päivän valossa :)

Lakka lukeutuu suosikki pinkkeihin, kahdella kerroksella upea lopputulos. Kuivuu nopeasti ja on helppo levittää. Tykkään ehkä enemmän OPIn vanhoista sudeista, levitys on helpompaa kapeampiin kynsiin.

Huh, nyt on jo vuosi 2010! Mites teillä meni uuden vuoden vastaanotto?

8 kommenttia

 1. Beautiful polish! Happy new year :)

  VastaaPoista
 2. Todella nätti lakka. Mulla meni uusivuosi untenmailla, hauskaa uuttavuotta!

  VastaaPoista
 3. Hauska Uutta vuotta Mili :) minäkin menin aikaisten unten maille mtta oikein saanut jyskeeltä unta :(

  VastaaPoista
 4. Voisitko tehdä mieluusti pikaisesti postauksen Konad-jutuista jotka sinulla on? Siis levyt (feikit ja aidot) sekä lakat? Kuvat ja listaukset niistä?

  Parannusehdotuksena, kun laitat kynsikuvan blogiin, listaa heti kuvan alle tiedot. Ihan vaan se lakat + mahdolliset koristelujutut, levyn numero jne. Jos haluaa nopeasti tietoa, niin näkisi kätevästi vilkaisulla.

  Tykkään tosi paljon blogistasi, olet kynsi-idolini! ;)

  - Magsu

  VastaaPoista
 5. Mihin sä tarviit niin yksittäisiä tietoja? Tuolta Konad tunnisteesta löytyy Konadeista tietoja. Mulla on listattuna kaikki itseäni varten. En jaksa yksinkertaisesti alkaa tekemään tarkempaa listausta, siihen menisi monta tuntia! Sori!

  Samaten joka jutun tekstistä löytyy kyllä kaikki tiedot mutta kiitos vinkistä, toteuttamisen arvoista että kuvan alla on listattuna kaikki.
  Yritän tehdä niin jatkossa jos muistan :) eipähän tuota tekstiä yleensä niin paljon ole ettei sitä jaksaisi lukea ;)

  Kiitos Magsu ja meikkirikasta 2010 vuotta!

  VastaaPoista
 6. ^ Olisi ollut hauska nähdä, minkälainen kokoelma ja mitä kaikkia levyjä sinulla on kasassa. :) Itse en juurikaan blogeista katso muuta kuin kuvat, siksi tykkään että kuvan alla olisi tiedot blogista riippuen vaatteista, kynsijutuista tms.

  Magsu

  VastaaPoista
 7. Magsu: Katsellaan jos on aamulla inspiraatiota niin voin kuvata. Nyt illalla ei kannata yrittää kun kuvista ei tule oikein mitään :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥