torstai 21. tammikuuta 2010

Tyylikäs veto


Bongasitteko kuvista jotain uutta? Nimittäin mustat kulmakarvani! Muistatteko kun valitin asiasta?

Nyt annoin värin olla tunnin ja p**kele laitoin niin paksut kerrokset että väri jämähti. Koska sitä oli niin paksusti ja en nähnyt omia haivenia niin sitä jämähti myös ihoon. Onneksi ne lähtee eka meikinpesussa pois mutta näihin kuviin ja muutenkin ihmisten ilmoille piti siistiä...niin...mietin että millä pirulla ne lähtee ihosta.

Kokeilin X-tra kynsilakanpoistoainetta ( kynsifriikki kun olen ) ja ihan kivasti lähti. Vähän kirvelsi ihoa ja piti katsoa ettei valu silmiin. Tätä en kyllä suosittele testaamaan mutta tämä oli hätätilanne!!!


Tosiaan se ei ollut tyylikäs veto vaan päivän Stylish move meikki. Pohjustin luomet Gosh puikoilla, SM:ää laitoin näin: 1 sisänurkassa, 2 ja 3 peräkkäin luomella, 4 ulkonurkassa nousten hieman ylös ja 5 kulmaluulla.


Mun on tunnustettava että tykkään Stylish movesta ja en taida hankkia sitä uutta versiota. Tarviinko sitä niin paljon että olen valmis maksamaan 65,50e? Kun ajattelin hankkia myös muitakin paletteja. Jos alkaa laskemaan niin saa tehdä useamman päivän töitä että hankkii Diorinsa. Yritän pysyä järjessä uutuuksia ostellessa. Kyttään edelleen sitä Pearl glowta, tuntuu että ne ikinä ilmesty.

Stylish movessa on pari huonompaa sävyä joissa koostumus on kova ja rakeinen mutta koska kokonaisuus toimii, en pidä tätä huonona palettina. Vihreille silmille tämä on ihana, Night butterfly on kyllä vielä nätimpi viileälle iholle. Käytän SM:ää aplikaattoreilla ja vaaleita sävyjä siveltimellä ja aina saan meikin tehtyä ilman ongelmia :)

9 kommenttia

 1. ...eli laitoit kulmavärin just niinkuin mä aina laitan! ^_^ Mulla on tarkoituksenakin että tarttuu ihoon, koska karvoja on niin harvassa. :)

  Todella kaunis Stylish Move -meikki, jälleen ihan erilaista jälkeä kuin mulla!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäilen SM:stä tosi paljon myös, vihertäville silmille on ihan ykkönen! Minusta ne kaksi vaaleintakin sävyä on ihan hyviä koostumukseltaan, ei nyt rakeisia ainakaan. Pigmentiltäänkin sopivia kun on käytössä lähinnä kulmaluulla ja sisänurkassa. Keskimmäisessä on ihanaa hohtoa. Ehkä se vaaleanpunainen vois hiukan voimakkaampi olla mutta hyvä näinkin.

  VastaaPoista
 3. Iiiihanaaa! Meikkasin eilen itsekin Stylish Movella, on se vaan supernätti!

  VastaaPoista
 4. Voisitko kertoa noista Goshin "pohjustajista" enemmän, kiva olisi esimerkiksi nähdä luomet pelkästään niillä väritettyinä :D Jos sulla on eri sävyjä, niin kaikista kuvia kehiin! Tässä on tietysti hommaa, tiedän...

  VastaaPoista
 5. Moips Ano :)

  Blogistani löytyy kuvia Goshin puikoista, niitä ei kyllä ole enää välttämättä kaikkia sävyjä myynnissä:

  http://charmingnails.blogspot.com/search/label/Gosh

  Ja usein tutorialeissa käytän niitä pohjustamassa:

  http://charmingnails.blogspot.com/search/label/Tutorials

  VastaaPoista
 6. Hyvät kulmat tuli!
  Minäkin laitan topsipuikolla paksun kerroksen värimassaa ja toimii.

  Kokeilepa seuraavalla kerralla niin, että kun olet levittänyt värin kulmiin, niin puhtaalla topsilla poistat ylimääräiset värit iholta ja ikään kuin "piirrät" kulmien muodon samalla. Silloin väri on ainoastaan kulmissa, eikä ympärillä olevalla iholle. ;)

  VastaaPoista
 7. Tiina: Juuri noin "yritin" tehdä mutta nuo mun kulmat on niin vaaleat ja heiveröiset ettei siitä tullut mitään :S ehkä se ensi kerralla on kuitenkin fiksumpi veto ;)

  VastaaPoista
 8. Heippa!

  Minulla olisi vielä yksi ehotus noiden kulmakarvojen värjäykseen. Itse olen käyttänyt vaseliinia tai mehiläisvahaa (sitä mitä saa Oriflamelta, pinkissä/kultaisessa purkissa). Sitä olen sivellyt koko kulmakarvan alueelle ja vähän ylikin, sitten väriä päälle paksusti ja antaa vaikutta n. 15 min. Väri tarttuu karvoihin, mutta ei ihoon. Tämä toimii :)

  VastaaPoista
 9. Ano: Aika hyvä vinkki meille kaikille, kiitoksia :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥