torstai 7. tammikuuta 2010

Sweet nude makeup with Bobbi Brown

Vaihteeksi nudeilua, vain silmissä siis.

Huulilla MAC Lipgelee Cellopink. Lipgeleet on aivan ihania, pusi pusi! MAC kiilloista tahmeimpia ovat ehsdottomasti Dazzleglassit. Tavalliset kiillot eivät ole niin tahmeita ja liisterimäisiä mutta Lipgeleet ovat mukavan geelimäisiä huulilla. Tästä Cellopinkistä ei tule väriä kovin paljon mutta tämä on miellyttävä. Kahvikuppiinkaan ei jäänyt ällöjä reunoja kun kahvit hörppäisin tässä välissä Ö_Ö ( meikatut silmät hymiö ).Bobbi Brown Basics eye palette:
 • Navajo Eye Shadow (exclusive shade)
 • Cement Eye Shadow
 • Heather Mauve Shimmer Mauve Eye Shadow
 • Mahogany Eye Shadow
Sävyt ovat pigmenttiset ja hyvin levittyvät. Kaikki mattasävyjä paitsi Heather mauve. Suosittelen meikkausta aloitteleville turvallisiksi perussävyiksi.Ripsissä Maybellinen vibra ja rajauksena musta Lancomen kajal.Tässä ne 3 Iridescent palettia joista oli aiemmin puhetta. Tuleekohan nuo suomeen?
KUOLEN!!!


5 kommenttia

 1. Ihana paletti+meikki!

  Toi viimoinen Dior on aivan Stylish Moven näköinen, toiv ei ole!

  VastaaPoista
 2. Mistä oot löytänyt nuo kolme Dior palettia? Eli onko ne jotain Asian Edition juttuja vai jenkkiversioita? Ja millon tulossa? Pakko ruveta kyttäämään heti, oon suuri viisikkofani, enkä ollut tuollaisista tietoinen ollenkaan! :)

  VastaaPoista
 3. Vasemman puoleisin on täydellinen!!! Pitäisi varmaan perustaa erikseen Dior rahasto itselleni. Nyt yritän pysyä ajantasalla Diorin kokoelmista, ennen aina käynyt niin, että totean ehdottomasti tarvitsevani niitä, kun niitä ei enää saa. Meinaatko ostaa kaikki viisi uutuspalettia? :O jospa saapuvat suomeen.

  VastaaPoista
 4. Tuo oikeanpuoleisinhan on Stylish moven identtinen kopio! :)

  VastaaPoista
 5. milipili: No eikö olekin! En usko että samanlainen on ainakaan meikkijälki jos tuo on iri paletti.

  Tiina: Jostain linkistä, mä en ole varma vielä onko nämä vain Asian versioita.

  Weezer: Heheh, ostan vain toisen niistä nyt ilmestyvistä ja näistä ostan vain 2. Hullu summa jos ostaa Sokkarilta kaikki 5!!!

  Golden girl: Niinpä. On tosiaan ihan täysin identtinen!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥