keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Suussa sulava manikyyri


Ai suklaatako on tässä manikyyrissä? Ei ole. Ostin vain Suomalaisesta kirjakaupasta Suussa sulava suklaa kirjan 8e:llä. Olen aiiiina halunnut tälläistä suklaakirjaa joissa on ihania suklaaherkkujen ohjeita. Nams nams...onko jollain muita suklaakirja vinkkejä?

Sitten tarkastellaan päivän manikyyriä jossa koko kynnellä China glazen QT. Tein kynnelle Konadlaatalla m63 kukonaskelta jota en tähän päivään mennessä ole ikinä saanut tehtyä nätisti koko kynnelle. Inhoan sitä kuvaa, miksi se ei voi onnistua?


Valkea lakka kynnen sivuilla China glaze Snow joka on valkea creme manikyyreihin. Rajat vielä mustalla koristelulakalla. Ilman rajauksia manikyyri näyttää...tai siis eihän se näyttänyt miltään ja meinasinkin heti poistaa sen!

Ei ihan suosikkimanikyyrini mutta menettelee. Meikkasin eilen ekan kerran Pearl glow paletilla ja pakko tykätä siitä vieläkin enemmän! Laitoin uuden pinkin Gosh puikon päälle paletin vaaleanpunaista ja violettia. Pikainen arkimeikki siis, en viitsinyt kuvia ottaa kun oli ihan tavis meikki vaan. Mutta värit on on pigmettiset ja erottuvat! Tökkäsin kynnellä violettiin jäljen, ei onneksi paha. Miinuksena paletista sanon sen että inhottaa kun ne ihanat kuviot kuluu äkkiä pois :( mutta kyllähän ne käyttöön on ostettu. Paitsi harvinaiset paletit.

8 kommenttia

 1. Itse myös katselin suruissani kaupan testeriä, josta kauniit kuviot olivat lähes kokonaan kuluneet pois jo parin päivän jälkeen ilmestymisestä. Onko meitä addikteja näin paljon?

  VastaaPoista
 2. Suklaakirjoista voin suositella Trish Deseinen Haluan suklaata! -kirjaa, josta löytyy aivan syntisen hyvä suklaakakun resepti "Suklaakakku fondant Natalian tapaan" (resepti näköjään myös täällä: http://voisilmapelia.blogspot.com/2009/01/suorastaan-syntinen-suklaakakku.html). Voi apua, kuola valuu... :P

  VastaaPoista
 3. Yksi hyvä suklaakirja on ainakin 'Suklaaunelmat'. Todella herrrkullisia ohjeita ja paljon! En tiedä oikein tämän hintaa, mutta omani sain alesta kympillä :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä meitä friikkejä on paljon. Pitäisi niitä uusia viisikkoja käydä katsomassa että tarvitseeko niitä!

  VastaaPoista
 5. Jos ihan tietokirja suklaasta kiinnostaa niin kannattaa tutustua Michael D. Coen Suklaan Historia-kirjaan.

  Pearl Glow on ihana paletti ja tuli alekupongit hyödynnettyä Coquette palettiin... Koko tammikuu on mennyt kosmetiikka aleissa laukaten joten nyt täytyy ehdottomasti jo rauhoittua meikkipöydän ääreen :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos suklaakirja vinkeistä! Oi ne Sokkarin kantislaput täytyy ehkä hyödyntää uusissa viisikoissa :)

  VastaaPoista
 7. I love the pink houndstooth, just adds that POP to the whole nail design!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥