lauantai 30. tammikuuta 2010

Say hello to my little friends!

Olen niin heikko. Niin heikko. Kun puhutaan viisikoista. Sain meikkifriikki kaveriltani tekstarin että viisikot on upeita ja löytyvät Sokosteltamme! Huh. Ajattelin etten pysty odottamaan ensi viikkoon kun tiesin vauvojen odottavan minua.
Minähän olin vannonut että ostan vain Mystic smoky paletin enkä Extase pinksiä. Koitin todistaa itselleni että pinkin sävyt löytyvät jo muistakin paleteista. Mutta kun tiesin että saan pienen alen näistä S-etukupongeilla...arvaatte jo varmaan miten kävi?

Ei siinä mitään mutta muistatteko että vannoin ettei Coquette ole palettini? Kummasti sekin alkoi kiinnostamaan ja emmin sen ja Pinkin välillä. Harkitaan sitä Coquettea nyt myöhemmin. Ei ollut varaa ostaa kolmatta etenkin kun tässä kuussa on tullut ostettua 3 viisikkoa!!!

On nämä upeita. MUTTA olisivat vieläkin upeampia ilman shimmeriä. Kokeilin myös Stylish moven kädelle ja sanon pitäväni enemmän vanhasta koostumuksesta. Samaten Night dust. ND on parempi ilman shimmeriä. Shimmeriä näissä on aika paljon kuten swatcheista huomaa. Toivon ettei kaikki viisikot muutu tälläisiksi ja vanha koostumus säilyy. Iridescentit on kanssa ihan kivoja, ehkä tämä shimmer on vähiten miellyttävä.

Tottakai huomenna tulee meikkikuvia ja kummallakin tehtynä! Tämä on ollut hyvin viisikko täytteinen viikonloppu mutta ei se mitään. Ei tätä tapahdu niin usein :D


Tein mahtavan ihanaa ja hyvää salaattia.
Tähän tuli broilerin filettä, rapeaa salaattia, kirsikkatomaattia ja kurkkua. Laitoin lisäksi myös fetaa, ananasta, viinirypäleitä ja pannulla paahdettuja cashewpähkinöitä. NAM!

8 kommenttia

 1. Joutuu ehkä illan näitä hiplaamaan ja suunnittelemaan meikkejä ;)

  VastaaPoista
 2. Minäkin päädyin alkuepäilyn jälkeen myös coquetteen. Ja nyt harkitsen ihan vakavasti myös mystic smokys palettia...

  VastaaPoista
 3. Itse näin tuon ''Extase Pinks'' in emotionissa kaverini kanssa sanoin heti; Tässähän on ueat värit :)

  VastaaPoista
 4. Eiko: Siitä se lähtee :D

  Anonyymi: Niin siinä on :)

  VastaaPoista
 5. i love the colors of eyeshadows :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥