lauantai 23. tammikuuta 2010

88 Shimmer paletti

Pitkästä aikaa Coastal scentsin 88 shimmer paletti käyttöön! Halusin tehdä sinisen meikin ripauksella violettia. MAC kokoelmasta löytyisi vastaavat sävyt mutta halusin meikata taas tällä kun on ollut tosiaan ihan unholassa.

Pohjustus luomella MAC Paint pot Delft. Kuuluu vakkarivalikoimaan ja on tumma petroolinsininen. Tuo 88 paletin siniset sävyt paremmin esille ja antaa luomivärille tarttumispinnan.Minusta kunnon kasarisininen on sävy joka sopii vihreille silmille tosi hyvin!Luomella sisänurkasta ulkonurkkaan turkoosi, 80`s sininen, sinertävä violetti jonka päällä violetti. Häivytyksessä ja kulmaluulla hyvin vaalea turkoosi, lähes valkea.

Eilen oli myös odotettu postipäivä! Minulla on ollut aluslakka aika lopussa ja sitä olin tilannut jo 7.12 lisää mutta kun sitä pakettia ei näkynyt! Tilasin aluslakkaa myös viime viikolla koska tiesin olevani ihan pississä jos aluslakka loppuu ja joudun kaupasta ostamaan jotain tilalle. Mietin jo saanko kynteni pilalle kaupan aluslakalla!

Kävin sitten kaupassa töitten jälkeen ja autolle mennessä tajusin unohtaneeni ostaa lakkaa. Ajattelin sitten että no käynpä huomanna. Menin kotiin ja mikä ihana yllätys olikaan että sekä 7.12 tilattu 8ty8 paketti oli saapunut sekä Transdesignin viime viikon paketti. Jee!

Nyt minulla on taas 3 aluslakkaa, pikakuivattajaa, öljyä ja uudet Orly kokoelman lakat sekä Chinan Up & away lakkoja lisää. Lakoista sain pikaisesti huonon kuvan mutta esittelen kun ennätän lakkailla :)

Mukavaa lauantaita, meikä menee kampaajalle, nyrkkeilyyn ja myöhemmin bilettämään Ö_Ö

11 kommenttia

 1. Sopii kyllä oikein nätisti tuo meikki tosiaankin vihreiden silmien kanssa. Toimii!

  Ihan hyvät lauantai suunnitelmat :) Mä lähen kohta salille, sitten kauppaan jonka jälkeen saunaan ja ruoantekoon ja illalla viihteelle.

  VastaaPoista
 2. Transdesign puotiin en olekaan ennen törmännyt. Paljon olivat postikulut Suomeen, pakettisi tuli ilmeisen nopeasti?

  Tosi kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
 3. Hei! Onko tuo 88-palettisi kuinka shimmerinen Diorin i-viisikkoihin verrattuna? En osaa päättää, tilaanko shimmerin vai matan, kun en kovin kimaltelevista luomiväreistä välitä, mutten ihan matoistakaan... Minäkö hankala:D
  Voisitko myös suositella peittävää nudelakkaa? Kynsipetini on hyvin lyhyt ja väriero kynnessä siis suuri, ja useimmat nudelakat tuntuvat tarvitsevan vähintään 4 kerrosta peittääkseen:( Esim Opin Passion on sävyltään ok, ehkä ripauksen lämmin käsiini, muttei peitä millään.
  Kiitos kivasta blogista!

  Terv. Basu, joka jostain syystä ei saanut kirjauduttua sisään

  VastaaPoista
 4. Heidi: Sullakin kivat suunnitelmat :) mun pitäis oikeasti nyt suunnitella lähtöä eikä roikkua blogissa...

  Anonyymi: Lukaise tämä juttu:
  http://charmingnails.blogspot.com/2008/11/mist-nit-ihanuuksia-sitten-saa.html

  Kiitos Eve-ning!

  Basu: Iridescent viisikot on hohtavampia kuin tämä. Tässä on enemmän pigmenttiä ja värien erottuvuutta luomella kuin Iri viisikoissa. Tätä on se mattaversio, tiesit kyllä varmaan :) tämä on hieman hohtava, ei kimalteinen eikä ainakaan glitterinen! Suosittelen :)

  Oma nudelakkasuosikki on peittävä You`re a doll. Itse olen kylmä sävyiltäni ja tuo on kiva.

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/08/youre-doll-again.html

  Myös Room service on ihana!

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/02/charming-nude-nails-room-service_23.html

  VastaaPoista
 5. Osaisitko suositella päällyslakkaa? Poshe ollut pitkään käytssä, mutta lakka paksuuntuu todella nopeasti :( Seche vitea olen kanssa käyttänyt, mutta jotenkin ei toimi kunnolla? Jos esim. teen ranskalaisen manikyyrin, niin seche liuottaa lakat niin, että valkoinen lakka alkaa ikään kuin valumaan? En tiedä mikä siinä on vikana. Muutenkin kestää kuivua tavallista kauemmin. Onko sulla kokemuksia esim. opin päällyslakasta? Osaatko sanoa, onko minkälaista ja kuinka nopeasta kuivuu? Muitakin päällyslakkoja saa toki suositella... :) Kiitti!
  -Lena

  VastaaPoista
 6. käy kateeksi kun joku osaa meikata noin kauniisti,. itse kun yrittää niin ei siitä mitään tule.. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: OPIlla on Rapidry mutta ei minusta kuivata mitenkään pikana. Muuten hyvä. OPI Top coat antaa ihanan kiillon mutta ei kuivata pikana.
  Pikakuivattajista mulla on ollut Poshe joka paksuuntui nopeammin. Nyt on Seche vite ja se kestää pidempään, ei paksune pullossa. Anna manikyyrin kuivaa hetken jos mahdollista. Laita kynnelle REILU kerros pikakuivattajaa ja tasoita. Ei pitäisi levitä :)
  Mulla on levinnyt jos pikakuivattajaa on siveltimessä liian vähän ja lakka liian märkää.

  storstadskvinna ja mili: Kiitosta ja höpö höpö :) harjoittelet vaan :)

  VastaaPoista
 8. Mitä aluslakkaa käytät kynsissäsi?
  Olen kokeillut vaikka mitä hoitolakkoja, mutta ainakaan vielä ei ole ollut muista apua, kuin Trindin nail repairista, jota en haluaisi ostaa sen nopean paksuuntumisen vuoksi.

  VastaaPoista
 9. RagDoll: Hyviä on olleet Nail Tek II, OPI Natural nail strenghthener ja Poshe Teatment basecoat :)
  Kaupan tuotteista yksikään ei ole auttanut.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥