torstai 14. tammikuuta 2010

Nfu Oh 064

Nfu Oh 064


Nfu Oh 064 on se prinsessa jonka tilasin Kynsisalongista. Vaalea violetti sävy. Levittyi hyvin, lakkaa 3 kerrosta. Kuivamisen kanssa ei ongelmia, ei tässä tosiaankaan ollut mitään vikaa!

Jos haluat kokeilla Nfu Oh lakkoja ja et halua tilata ulkomailta, kokeile tuota linkkiä. Siellä saattaa olla nyt joitakin Nufuja loppu mutta hyvää kannattaa odottaa. Mulla on se toinen vielä testaamatta, ehkäpä sen ehtii kokeilla lähipäivinä.

En osaa verrata mitkä hologrammilakat on olleet upeimpia; nämä, Chinan OMG:t vai OPI Designerit. Kaikissa on hyviä sävyjä ja lakat toimivat yleensä ongelmitta.
Tämä on kyllä kaunis sävy jollaista minulla ei holona ollut. Huomasin kaupan myyjän vilkuilevat kynsiäni sillä silmällä...


Tilaukseni Cesars secretistä saapui perille 24t tilauksesta. Kiitettävän nopeaa kuten aina. Maksoin aamupäivällä ja seuraavan päivän postissa odotti maksikirje laatikossa. Maksu hoidetaan tilausta tehdessä pankin sivulta, voit myös noutaa tilauksesi liikkeestä tai ottaa kotiinkuljetuksen.

Tilasin Konadin koristelulakkoja; punaisen, vihreän ja sinisen. Kirjeessä tuli myös Konadin oma Top coat. Minulla on vanhemman mallinen pullo tätä Top coatia ja se on parempaa Konad puuhissa koska ei levitä kuviota kuten tavalliset lakat. Kestää myös hyvin ja kuivuu nopeasti.


Tilauksessani oli myös Konadin ihania tarroja. Kukapa näitä voisi vastustaa!
Jos inhoat glitterlakkojen poistoa kuten minä, kokeile tehdä tarroilla glitteriset pinkit kärjet manikyyrissä!
Tai jos kuviot Konadilla ei tahdo onnistua ikinä, tee kuviot tarroilla! Näissä mun tarroissa on samoja kuvioita kuin laatoissa ja tarrat ovat selkeästi paremman oloisia kuin esim.eBayn kivikovat tarrat jotka repeilevät heti pois eivätkä mukaudu kynnen muotoon.
Siksi tykkäänkin enemmän näistä pehmeistä tarroista jotka eivät jää repsottamaan.

Haluan tehdä hedelmäiset kynnet jotin otin myös laatan m55. Kyllä näillä taas pärjää hetkisen :)

Tämän linkin alta löydät mainitsemani tarrat ja Konadin tuotteet.

10 kommenttia

 1. mulla on myös noita samoja konadin tarroja, nopeuttaa ja helpottaa, ja kynsistä tulee upeat ;)

  VastaaPoista
 2. voiko tuolta kynsisalongista tilata sillee että maksaa vasta kun on saanut paketin? :)

  VastaaPoista
 3. Minä en tiedä, maksoin itse heti tilisiirrolla. Voithan mailata sinne ja kysäistä?

  VastaaPoista
 4. Moi :) Käytän itsekkin konadin lakkoja ja kuviolaattoja kynsien laitossa. Viime viikolla tilasin cesars secretiltä sinisen ja vaalenpunaisen koristelulakan. Kun tein koristeet mustan päälle ja kirkkaan kynnen päälle jäi jälki tosi haaleksi ja pliisuksi. Tiedätkö miten saisi väristä kirkkaamman? :)

  VastaaPoista
 5. Elladine: Siihen ei oikein auta muu kuin testata eri lakkojen päällä :)
  kaikki ei erotu yhtä hyvin eri värien päällä. Jos nyt ymmärsin kysymyksen oikein? Myös Konadin Top coatilla saa kiiltoa lakkauksen päälle :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä, oikein ymmärsit :) Kai se on mentävä kynsilakka ostoksille ja ostaa uusia lakkoja. Osaatko suositella minkä merkkisen lakan päällä konad toimii parhaiten?

  VastaaPoista
 7. Kyllä minusta pitäisi toimia ihan kaikkien päällä. Vai eikö kuvio siis tartu? Onko tästä apua:

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/07/ongelmat-konadin-kaytossa.html

  Mä ymmärsin kysymyksen niin ettei kuvion väri erotu kunnolla kynsilakan väristä? Itse käytän yleensä vastavärejä jotta kuviot erottuu eli vaikka valkea konadin lakka mustan tai punaisen päälle jne.

  VastaaPoista
 8. Okei. Kyllä kuvio tarttuu, mutta kuvion väri ei erotu kynsilakan väristä. Täytyypä kokeilla vähän eri väriyhdistelmiä. :) Kiitos vastauksista<3

  VastaaPoista
 9. Juu sitten vika on tosiaan väriyhdistelmissä. Niitä vastavärejä ja kontrastea kannattaa hakea :) kerro onnistuiko :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥