sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Häivytys tutorial

Oli tosiaan puhetta silmämeikin häivytyksestä. Inkivääri tekee homman eri tavalla kuten varmasti kaikki muutkin. En usko että kukaan tekee täysin samalla tavalla. Haluan esitellä tässä oman tyylini. Onko sitten oikea tai vääriä, mulle se on ainakin sopiva tyyli.

Käytetyt meikit MACia. Kultainen Goldmine, vihreä Bio green ja musta Hot contrastin musta puoli. Rajaus Greasepaint kynä ja Cakeshop Shadestick pohjustaa.


Käytän näitä siveltimiä, luomelle laitan värit 239:llä, ulkonurkkaan 213:lla ja 217 häivyttää.


Värit levitetty luomelle, tästä alkaa häivytys.


217 tekee nuolen mukaista liikettä. Siveltimellä voi vetää, pyörittää tai vetää edes takaisin. Yleensä ulkonurkassa vedän ylös-alas, luomella etenen sisänurkasta ulkonurkkaan, saatan tehdä edes takaisin, riippuu halutusta tuloksesta.
Näin värikäs meikki tai meikki jossa on mustaa häivytetään aina huolella ellet halua näyttää pandalta!


217 laittaa lopuksi lisää väriä luomelle, aina vaaleasta tummempaan päin. Tuputan väriä hieman aina rajan päälle.


Ready and aamupalalle Ö_Ö


Mun piti vielä kertoa äänestyksen tulokset eli äänestitte että ihan sama mikä pohja, luette silti. Kakkosena tuli uusi pohja parempi, kolmentena ikävöinti vanhaa pohjaa ja vain 1 äänestäjä ei lue tätä blogia huonon ulkoasun takia :)

9 kommenttia

 1. Mun mielestä tää näyttää ihan samalle kuin mun tekniikka..! ^_^

  VastaaPoista
 2. Voi että, tosi nättiä jälkeä! :)
  Kysympä siis sinulta vinkkejä (hienoja meikkauksiasi selattuani!), millaista meikkiä osaisit(ko?) suositella minulle vanhojentansseihin. Pukuni on sininen, ja samoin silmäni joten hmm.. sinisen sävyjäkö luomillekkin? :| Olen ihan avuton nyt tässä.. :|

  VastaaPoista
 3. Inksu: Muuten kyllä mutta 239:ä en ole ikinä kokeillut häivytyksessä. Painan myös 217 sivellintä aika kovaa, kestävä kyllä, se on testattu :P

  Cinderella: En laittaisi sinistä jos silmäsi ja pukusi ovat. Sinisille käy ruskea meikki. Jos haluat pikku jujun, tee ruskea meikki paksulla sinisellä rajauksella!

  http://charmingnails.blogspot.com/2009/11/ruskea-smoky-sinisella-rajauksella.html

  VastaaPoista
 4. Upea häivytys ja aivan ihanat sävyt :) En olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta MAC-kuume nousee...

  VastaaPoista
 5. Sagu: Siihen ei taida ollakaan parannuskeinoa?

  VastaaPoista
 6. Hehe, mä en edes huomannut muuttunutta ulkoasua. :D Näin sokea sitä voi olla..

  Mulla kasvaa kuume MACin siveltimiä kohtaan. Tuntuu, että kaikki bloggaajat käyttää niitä! Kai ne sitten on hyviä, hinta vaan kirpasee paljon. :)

  VastaaPoista
 7. kiukkupussi: Olet kyllä eka joka ei huomannut :D
  Kyllä kunnon siveltimiin kannattaa satsata. Niillä tulee ihan eri jälki kuin halvoilla sekä tottakai ne kestävät vuosia. Mä ostin viime vai toissa kesänä MAC siveltimet ja pesen tosi usein. Yhtään karvaa ei ole irronnut eikä sivellin ole kulunut käytössä. Suosittelen :)

  VastaaPoista
 8. Onko noi MACin siveltimet ja luomivärinapit minkä hintasia? :) Ihana meikki!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kehuista :) luomivärit taitaa olla 15,50e ja siveltimet parin kympin tietämillä :) suosittelen, en tule ikinä vaihtamaan sivellinmerkkiä!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥