lauantai 16. tammikuuta 2010

Bloodstone

Tämä on ainut Jessica lakkani mutta ihastuin koostumukseen niin paljon että ei varmaan jää ainoaksi. Väri on nätti Bloodstone. Laitoin lakkaa 2 kerrosta. Älyttömän hyvä kuivumaan!
Näytti pullossa punaiselta mutta onneksi oli tumma fuchsia jossa hopeaa shimmeriä. Minusta aika lähellä OPI Kinky in Helsinkiä mutta tosiaan tämä on metallisempi.


Maalasin käsin Color clubin Nail art lakoilla kuvioita, jotain kukkia kai ne on. Laitoin myös punaisia timatteja. Noista kukista tulee mieleen sarjakuvat jostain kumman syystä!


Käytetyt tuotteet, rakastan timanttikiekkoani! Aluslakkana minulla on OPI NNS eli Natural nail strengthener ( tosi vaikea kirjoittaa ) ja pikakuivattajana Seche vite. En edes omista nyt muuta päällyslakkaa kuin Konadin, käytän vain pikakuivattajia. Siksi ei tule tarrojakaan käytettyä kun pikakuivattaja tarrojen kanssa sotkee manikyyrin.

18 kommenttia

 1. Upeat kynnet :D

  Mä sitten taas vihaan omaa timanttikiekkoani, kun se piru on niin sähköinen, että sitä kiertäessä timantit menevät vääriin lokeroihin ja/tai pomppivat ulos kiekosta >:(

  VastaaPoista
 2. Polishaholic: Kiitos!
  Saa tämänkin kanssa olla ihan varovainen ettei timantit pompi vääriin lokeroihin. Kopsuttelen aina sitä kantta että saa irti siihen liimautuneet timantit :)

  VastaaPoista
 3. Upeat käsinmaalaukset - olet kyllä ihan pro! Esimerkkisi sai minutkin kokeilemaan (tosin tulos ei ollut kovin siisti) joulukynsiin. Hauskaa puuhaa!
  Ai se tarrojen ruttaantuminen johtuu pikakuivattajasta? Minä jo ihmettelinkin, miksi tarraukset menevät aina pilalle... Hyvä tietää, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Helmisusi: Niistä se johtuu, itsekin piti kokeilla aika monta kertaa ennenkuin joku asiasta mainitsi ja sitten osasin yhdistää itsekin. Päällyslakan kanssa tarrat toimivat hyvin, pikakuivattajan kanssa eivät.
  Sulla oli kivat joulukynnet!

  VastaaPoista
 5. That is a beautiful polish and I love the way you decorated it :)

  VastaaPoista
 6. Lakkaatko aina niin, että lopuksi poistat lakanpoistoaineella kynsinauhoilta ylimääräiset lakat? Miksi et lakkaa suoraan niin, ettei lakkasuti osu ollenkaan kynsinauhoihin? Minusta ainakin niin tulee helpommin siistiä jälkeä. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Yritän aina lakata niin ettei mene kynsinauhoihin mutta esim.pastellilakoilla on hankala tehdä niin tarkkaa työtä ettei yhtään mene kynsinauhoille. Ja kun laittaa pikakuivattajaa, sitä viimeistään menee yli kynnen.
  Vanhemmissa OPI lakoissa on ainut hyvä ja ohut suti joka ei sottaa :) en ole ikinä osannut lakata niin ettei mene yli kun on aina niin kiire.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan värinen lakka. Tulee hieman mieleen oma Goshin Purple Passion -lakka, vaikka tuo näyttää pinkimmältä ja kiiltävämmältä. Mulla ei ole timanttikiekkoa vaan 12 lokeron sarja, jotka saa avattua yksinään joten ainoa ongelma on, että pomppii pöydille.

  VastaaPoista
 9. Duvessa: Kiitos :) siis ne timantit pomppii sieltä pöydille? Mä aina kalastan takaisin sormenpäällä :)

  VastaaPoista
 10. Nätti lakkaus ja upee tää uus pohja vai mikäseon?

  VastaaPoista
 11. Ihanat koristelut o_O
  Ja hienon näköinen uusi ulkoasu blogilla!

  VastaaPoista
 12. Oi ihana Jessican lakka, aivan mahtava sävy! Katselin noita kun pari päivää sitten mietin, mitä LookFantasticista tilaisin, mutta jätin sitten vielä tilaamatta. Ootko sitä mieltä, että seuraavalla kerralla kannattaa tutustua myös Jessican lakkoihin?

  VastaaPoista
 13. Kiitos mili ja aqua! Itsekin tykkään uudistuneesta ilmeestä :P ja lakkauksesta!
  Aqua ottikin jo käyttöön o_O otuksen :D

  Jane, mikä ettei jos löydät kivan sävyn. Tää oli ainakin tosi nopea kuivumaan ja helppo tapaus muutenkin.

  VastaaPoista
 14. Minä en oo tajunnut että pikakuivattaja ja tarrar ei sovi yhteen... En muista oonko kokeillutkaan. Onko näin varmasti kaikkien tarrojen kanssa? Harmillista. :/

  VastaaPoista
 15. muumi_otus: En tiedä kaikkien tarrojen kohdalla mutta jos laitan lakat, sitten tarrat ja sitten pikakuivattajan, tarrat jotenkin kummallisesti sulavat lakan sekaan??
  Tarrat on kyllä olleet halpiksia eBaystä. Mutta kun itse muistelen ettei aina ole noin käynyt? Olisiko silloin sitten ollut tavan päällyslakkaa.

  VastaaPoista
 16. miten kiinnität timantit, jos laitat liimalla niin "miten" ? : D ku itse olen yrittänyt ja liima kuivuu niin nopeaa että ei kerkeä edes kynteen laittaa timanttia ja muutenki kauheaa sähellystä :D

  VastaaPoista
 17. Ihan vain otan timantit valmiiksi pöydälle, pois siis rasiasta. Kynnelle tippa vaikka lakkaa ( ihan päällyslakka vaikka ) ja timantti sormenpäällä siihen. Helppoa kun harjoittelee :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥