maanantai 28. joulukuuta 2009

Nyt sitä saa, nyt sitä saa...nimittäin Nufuja Suomesta!

Kynsisalonki Näytä kyntesi verkkokauppaan on ilmestynyt Nfu Oh lakkoja myyntiin. Erän lukijani vinkkasi asiasta ja hetken kierreltyäni ostohimon parissa, tein tilauksen.
Tilasin 20.12 sunnuntaina, sain mailiin tilisiirron, maksoin ja tilaus oli perillä 28.12. Nopeampaa olisi varmasti ollut ellei joulu olisi ollut välissä mutta sille ei tosiaan voi mitään kun Patekin viettää joulua. Tilaus sisälsi Vanityn sanojen mukaan 065 ( vas. ) Holojen kuningattaren ja onko tämä 064 ( oik. ) sitten Prinsessa. No, upeita kuitenkin olette ja tulen teistä tykkäämään.


Koska Nufuja on nyt helpompi tilata ja hintataso on aika sama kuin Fabuloussilla, suosittelen verkkokauppaa kokeilemaan. Toimitus on luotettavampaa koska tapahtuu Suomessa. Fabuloussista minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa mutta kannatan aina kotimaista tietenkin ;)

17 kommenttia

 1. Hei, mahtavia uutisia! Näinkin Nufuja Kauneusmessuilla Näytä Kyntesi -osastolla, mutta en arvannut että heillä on verkkomyyntiäkin.

  VastaaPoista
 2. Inksu: En minäkään tiennyt ennen tai oikeastaan aika vasta nämä on tulleet myyntiin. Tosi hyvä kyllä, ei ollut nimittäin viimeinen kerta kun näitä tilaan :)

  VastaaPoista
 3. mitäs nuo toimituskulut olivat? taitaa olla vielä vähän kehitysvaiheessa nuo sivut. Hintataso kyllä erittäin jees. T. Van

  VastaaPoista
 4. Tamperelaisille lukijoille tiedoksi, että Nufun lakkoja näytti olevan myynnissä myös kyseisessä liikkeessä Puutarhakadulla. Kävelin tänään liikkeen ikkunan ohi ja huomasin isohkon hyllyllisen lakkoja.

  VastaaPoista
 5. Van: Maksina eli 4,25e kahdelle lakalle :)

  prettyplush: Sinne siis!

  VastaaPoista
 6. Pakko oli heti päästä tilaamaan :)Viidelle lakalle toimituskulut olivat 6,7€. Kaikki sujui tuolla oikein hyvin, nyt vain omia hologrammeja odotellessa. Mutta sitten...

  Tilasin viime yönä ekaa kertaa myös 8ty8:stä Visalla. Missään vaiheessa tilausta ei kysytty sitä varmistusnroa kortin takaa, eikä minkäänlaista tilausvahvistusta ole tullut sähköpostiin. Muutoin toimin "ohjeidesi" mukaan tuolla. Onko siis niin, ettei tuonne luoda varsinaista asiakastiliä johon voi kirjautua vaan joka kerta olet tavallaan kuin uusi asiakas?

  Kauanko 8ty8:stä on nykyisellään kestänyt tilausvahvistuksen saaminen mailiin tai lakkoje tuleminen. Tilasin monta lakkaa sieltäkin, mutta pitäisi tulla noilla $26 kuluilla.

  VastaaPoista
 7. Verililjapuu: Eihän sulle mene tulliraja yli eli se n.45e?

  Olet aina uusi asiakas siellä, itse odottelen edelleen 7.12 tilaamiani lakkoja joten voi taas kestää. Invoice ja shippingmaili tulevat kun tilauksesi on käsittelyssä.

  Ei siellä kysytä sitä varmistusnumeroa, erikseen maililla voivat kysyä ja sen pelkän 3-numeroisin koodin voi laittaa, mutta ei yhdessä kortin numeron kanssa ikinä!

  VastaaPoista
 8. Ei pitäisi mennä yli, näin minä sitä laskeskelin... Ok, saa siis hetken jos kaksikin niitä ihanuuksia odotella :P

  VastaaPoista
 9. Kyllä tosiaan saa mutta joskus 8ty8 yllättää alle kahden viikon toimitusajalla!

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkistä. Nyt on hyvä tekosyy lähteä kotipaikkakunnalle katsomaan kavereita ;-) Tähän saakka olen ostanut Nufuni Tallinnasta (www.viis.ee, jota sitäkin voin suositella, jos esim. käytte Tallinnassa, sillä sain aivan loistavaa palvelua.), mutta nuo näyttäisi olevan suht samoissa hinnoissa kuin Tallinnassa.

  VastaaPoista
 11. Ole hyvä Sanna, en kyllä ole vielä ennättänyt lakata näillä...

  VastaaPoista
 12. Tuollahan täytyy olla yritysasiakas jos haluaa tilata? =)

  VastaaPoista
 13. No mikä se Y-tunnus sitten on kun se on pakollinen tieto täytettävä? No ei se haittaa minua siis,koska tänään kävin paikanpäällä ja!!!!! Menin liikkeeseen ja olin " missäs teillä niitä kynsilakkoja on myynnissä" "joo ne löytyy tuolta alhaalta".. Ootin sellasta pientä hyllyä missä on lakkoja niin se olikin kokonainen huone täynnä lakkoja ja kynsihömppää <3 O.o Se nainen joka meni takas ylös naureskeli työkaverilleen mun ilmettä :D

  VastaaPoista
 14. ^No hyvä että sait ne sieltä. Yrityksissä on y-tunnus. Minä en ole yrittäjä ja pystyn tilaamaan,e i kysytä y-tunnusta.

  VastaaPoista
 15. Tuonne ei pysty luomaan tiliä ilman y-tunnusta. Miten sait tilattua omasi CN? Todellakin hotsittais tilata tuolta tuote jos toinenkin...

  ManaMana

  VastaaPoista
 16. ^Siis minä olen joskus aiemmin tehnyt tunnukset ja silloin ei kysytty y-tunnusta. Onko se sitten muuttunut? En tilaa enää tuolta, postikulut ovat silkkaa kiskontaa nykyään...9,5 e...
  Tilaan FabulouStreetiltä:

  http://www.fabuloustreet.com/

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥