keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Meikkitutorial!

Pitkästä aikaa meikkituto! Pahoittelen jos kuvat on tummia tai huonoja, ihan kesän valossa ei pystynyt tätä toteuttamaan. Onneksi luonnonvaloa on ihan hyvin tähän aikaan ja sain tehtyä tämän tutorialin :)

Eli teemme tumman meikin smokytyyliin eilisellä Kat Von D Gypsy paletilla. Ai miten niin? Lemppariko nykyään? Ei kai :DEnsin tein meikkipohjan ja väritin kulmat.

Taputtele sormin UDPP luomelle, saa laittaa kulmaluulle asti.


Paletin mattamustaa luomivärisiveltimellä tai aplikaattorilla luomelle. Oma sivellin MAC 239.


Taputtele, älä hankaa edes takaisin.


Nyt paljastuikin että mattamusta shiftaa voimakkaasti vihreään, mikä ei haittaa yhtään todellakaan! Laitan tätä liikkuvalle luomelle vähän alle luomivaon.


Pullella luomivärisiveltimellä vihertävää duochromea. Tykkään tästä MAC 217 siveltimestä koska tällä voi levittää tumman värin samalla häivyttäen. Tarvitsisin tätä itse asiassa toisen koska tätä ei voi nyt käyttää vaaleaan väriin kulmaluulle.


Painan aika kovasti edes takaisella liikkeellä häivyttäen tummaa väriä pois.


Ideana on saada värit sulautumaan täydellisesti toisiinsa ettei rajoja jää. Minusta kunnollinen häivytyssivellin on pakollinen hankinta jos tekee tummia meikkejä.


Samalla siveltimellä vihertävää ruskeaa.


Laitan hieman edellisen sävyn yläpuolelle ja edellisten päälle ettei rajoja jää. Värit ovat kaikki samasta värimaailmasta joten ne sulautuvat hyvin yhteen.


Tuo musta on niin upea väri!


Ups, kuka söträsi sisänurkkaan? Pyyhitään ne kohta pois.


Vaaleaa vihreään shiftaavaa sävyä häivytykseen.


Tässä voi käyttää toista pulleaa sivellintä, minulla MAC 224. Tämä ei häivytä niin hyvin kuin 217 eikä tällä ole niin hyvä laittaa tummaa väriä minusta. Sivele edes takaisin.


NYX Jumbo pencil sävy Milk kulmaluulle. Taputtele tasaiseksi.


En ota 224 siveltimeen lisää väriä vaan vedän Milkin päälle väriä ( sitä aina jää siveltimeen ).


Nyt on värit häivytetty, luomellekaan ei tarvitse lisätä yhtään mitään väriä.


Otan talouspaperia ja pyyhin silmien ympäriltä ja alapuolelta varisseet luomivärit. Tämä olisi helpompaa jos tekisi meikkipohjan viimeisenä mutta kun en osaa :P


Otan vielä kynäsiveltimeen eli MAC 219 mustaa ja vihertävää alaluomelle. Musta siis ulkonurkkaan ja vihreä sisäänpäin.Vihreä loppuu luomen puoleen väliin.


Milkiä sisänurkkaan avartamaan katsetta.


Siistin vanupuikolla.


Rajaus, minulla Lumene musta eyeliner. Sitten ripsari, minulla Maybellinen vibra.


Valmista. Musta väri ei näytä yhtään mustalta. Ihanat sävyt, vaikka selkeästi missään värissä ei ole kultaa, sitä kuitenkin meikissä näyttää olevan.Meikkiin yhdistin vaaleat kylmät nudehuulet MAC 2N punalla ja MAC Dazzleglass Sugarrimmed kiillolla. Poskilla vain Lumenen Hunaja aurinkopuuteria ja poskipäillä runsaasti hohtoa.

3 kommenttia

 1. Niiiiiin kaunis! Ehkä parhaimpia tutoja sulta! Eikä ehkä yhtään tee mieli tuota palettia....... Apua, ja just eilen sanoin että olen ylpeä siitä kun ei tee mieli enää ostella uusia..! ^_^

  VastaaPoista
 2. Hieno, haluan tuon paletin! Yksi toinen olis Ebayssä, mutta se ei näytä yhtään niin kivalle kuin tää vihreämpi.

  VastaaPoista
 3. Heh muistan kun sanoit :D onneks nämä on hankalia saatavia niin vähän rajoittaa ostomaniaa...

  Vihreä on mili hienompi, ehdottomasti!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥