torstai 3. joulukuuta 2009

Joulunvihreää


Heti perään toiset joulukynnet. Näissä vihreänä koko kynnellä Color clubin Rule breaker jota kaavailin aiemmin joululakaksi. Kärjissä China glazen Emerald sparkle jota en uskalla koko kynnelle laittaa. Ihanaa glitteriä...
Joulukuviot löytyvät Konadlaatasta m12.

Ripustelin jo ensimmäisiä jouluvaloja ikkunaan. Laitoin tietsikkahuoneeseen kynttelikön, keittiöön punaiset sydänvalot ja olkkariin olisin laittanut jääpuikkovalot mutta kissan piru puri johdon poikki! Ihan sekunnissa. Ei saanut sähköiskuja, ihme kyllä vaikka valot oli päällä!

En vaan uskalla polttaa enää jouluvaloja jos en ole kotona jos tämä yksi nimetön puree johtoja. Muuten kotona odottaakin angora kissa.

7 kommenttia

  1. wow!! This is cute... i also wearing this snow man on my nails... hehehe

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Mietin kauan, että hankkisi tuon laatan! :)

    VastaaPoista
  3. I love this green ! And the images are so cute :-)

    VastaaPoista
  4. On kyllä todella kaunis yhdistelmä, sopii nuo lakat hyvin yhteen ja hauska idea tuo ranskis Emerald Sparklella, kun olis omatkin kynnet niin pitkät, että sais näyttävän ranskalaisen.

    nimim. Nail Envyä odotellessa

    VastaaPoista
  5. Hankin CnG Doll housen sinun innoittamasi, ja tämä on aivan upea. Solar flare tuli myös mukana, se on yhtä ihana. Ilmeisesti siinä kokoelmassa ei ollut muita sävyjä näin isoilla paljettilastuilla, vai oliko?

    VastaaPoista
  6. Technossa on myös isoja glittereitä mutta ei ihan noin suuria. Solar flare olisi minunkin hankittava vielä :)

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥