tiistai 24. marraskuuta 2009

Ruskea smoky sinisellä rajauksella

Tykkäsin henk.koht tästä meikistä. MAC Royal assets 6 Smoky eyes paletti oli hyvä hankinta. Näitä myytiin 2007 talvella. Hyvä laadultaan ja ihana rasia.


Mascarana Estee Lauderin MagnaScopic joka oli ihan hyvä, massaa tulee aika paljon kerralla kuten aina tuoreesta mascarasta.

Meikin pohjustajana MAC Shadestick Gentle lentil. Smoky paletin sävyt päällekkäin luomella eli järjestyksessä musta, päälle kimalteista ruskeaa, sitten hopeaa ja ylimpänä nudesävy. Häivytykset tein MAC 217 siveltimellä jota ilman ei smokyä voi tehdä!Rajauksena MAC Fluidline Royal wink jonka laitoin ostamillani Coastalin rajaussiveltimillä.


Poskille Beach bunnyä ja korostukseksi Snow bunnyä.

7 kommenttia

 1. Onko nuo Beach Bunny ja snow Bunny myös MAC:n? Onko niitä myynnissä vielä? Muistelisin joskus jossain ulkomaan reissulla nähneeni ja jäi harmitamaan etten ostanut...

  VastaaPoista
 2. Hei CN,
  kiitos neuvoistasi CG-lakkojen ostopaikoita. Luin postauksesi, jossa kerrot eri ostopaikoista tarkemmin. Tilasin itse eilen www.8ty8beauty.comista. kirjoitit postauksessa, että tilausvahvistukseen voi mennä jopa 3-4 viikkoa (kirj. tammikussa -09). Tilasin silti, koska ajattelin, että tilanne on muuttunut. Tilausvahvistusta ei ole tullut.

  Kysynkin nyt sinulta, oletko itse ollut viime aikoina ostoksilla tuossa firmassa ja kuinka kauan nyt menee, kun tulee edes se tilausvahvistus?

  VastaaPoista
 3. Tuo sininen rajaus tuo kyllä kivan lisän perus smokyyn :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Eve-ning :) tykkäsin itsekin.

  Tiina: Aina ei edes tule tilausvahvistusta mutta nyt on 8ty8:ssä mennyt pari viikkoa että tilaus saapuu. Aika vasta olen tilannut ja nyt ei pitäisi olla ruuhkaa.

  Sofie: Ne on Too Facedin tuotteita ja niitä saa nettikaupoista esim. LookFantastic ja Beauty Bridge :)
  On ne ihan söpöjä, kovin usein ei vain tule käytettyä kun ovat harmittavat kimalteisia :/

  VastaaPoista
 5. Tykkään kymbillä! Sininen ja ruskea ovat yhdessä mahtavia!

  VastaaPoista
 6. milipili: Samaten turkoosi ja ruskea = NAM!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥