perjantai 27. marraskuuta 2009

Pirteitä kynsiä ja Tigejä

Epätoivoinen yritys koristella tarroilla :D

Lakkoina keltainen Nubar Lemon sorbet ja limenvihreä Misa Green with envy. Kumpaakin puolet ja puolet kynnellä.
Tarrat rajaan ja lisäksi vaalean vihreitä timantteja.

Tällä kertaa laitoin pikakuivattajan ennen tarroja. Tarrat ei kyllä kovin pitkään pysyneet ja en voinut lakkausta pitää kuin päivän. Onneksi ehdin kuvata.


Sitten uusiin TIGI hankintoihin. Oletteko kokeilleet näitä tuotteita ja miten käytätte?
Fashionista ajattelin etuhiuksiin suoristusraudan alle ja Maxxed-outtia lakaksi. Ainakin kivat tuoksut ensi nuuhkaisulla.

Fashionista Spritz & shinessä on lämpösuoja ja tämä tuoksuu kivan pirteältä, ei ainakaan liian makealta. Tosi hyvältä, jännältä ja jää tuoksumaan hiuksiin.
Maxxed-outissa tuoksu on hiuslakkamainen ja hiukan pistävän imelä. Ei paha kuitenkaan ellei jää etuhiuksiin koko päiväksi haisuloimaan! Mutta tämä jää vähän tönköksi hiuksiin, huomaa selvästi harjatessa. Ei katoa hiuksista kuten tavan lakka. Onhan tässä kyllä tuo erilainen suutin eli ei sellainen kuin spraypullossa vaan paineltava kuten noissa suihkeissa.


Katotaan miten etuhiusten käy näitten kanssa ;)

16 kommenttia

 1. Minä käytän itse tuota oikeanpuoleista ainetta suoristaessa. Vuoden olen käyttänyt kohta ja tykännyt. Auttaa ainakin minua hiusten suoristuksessa ja pysyy paremmin ja pidempään suorana.
  Tuota toista meillä on myös, mutta yhden kerran käytin sitä ja jäi kaappiin pölyyntymään. :/ Liian tahmeaksi jäi hiuksiin ainakin minulla.

  VastaaPoista
 2. Itse tykkäsin Tigin Superstar -märkälakasta enemmän kuin tuosta Maxxed Outista. Ehkä osittain siksi, että minun Maxxed on jättipullo (hankala kädessä) ja siinä on huono suutin, joka tahmaa helposti kiinni ja sumu on epätasaista. Superstar on taas ollut loistavaa, eikä koveta hiuksia yhtään. :)

  VastaaPoista
 3. I gave yo an award in my blog
  http://essenceadicta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Itse laitan tarrat aina märkään lakkaan, esim jos lakkaus on ehtinyt kuivua laitan tarran alle läpinäkyvää lakkaa, pysyy kauan! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan keväinen look kynsissä :) minulla on pieni pulma kynsien kasvatukseen liittyen: vasemman käden kynnet kasvavat puolta hitaammin kuin oikean käden kynnet! tiedätkö mistä tämä voisi johtua ja miten sitä voisi korjata?

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteät kynnet. Noista tarroista jää ainakin kuvan perusteella mieleen pieni 3D efekti. Taisin nyt viimeistään vakuuttua, että mä oikeasti tarvitsen noista lakoista kummankin, vaikka vielä en ole ostanut :D Niin ihanan keväinen yhdistelmä

  VastaaPoista
 7. S: Nämä on vähän koholla olevia 3D tarroja ja lakat on kivan pirteitä :)

  Sirpa: Niin pysyy paremmin mutta tarrat ei toimi pikakuivattajan kanssa :S olen kokeillut ja lakkaukset on menneet pilalle.

  subflava: Thanks honey :)

  la belle: En kyllä osaa sanoa. Varmasti riippuu ihmisestä. Syötkö kalkkitabletteja?

  Tuo Maxxed-out muuten jää tahmeaksi etenkin jos laittaa liikaa.

  VastaaPoista
 8. ihanat kynnet! Niin kivat väriset+nuo tarrat :D

  VastaaPoista
 9. Ihanan pirteät kynnet, tykkään tosi paljon : )

  Mistäs muuten ostit nuo hiustuotteesi? Saako niitä ihan jonkun kaupan hyllyltä? Vaikuttavat hyviltä, mutta koska en pääse kovin usein kaupunkiin minulla ei ole mitään hajua mistä niitä saisi : D

  VastaaPoista
 10. cheyenne: Tilasin nämä FeelUniquesta mutta Tigejä saa kampaamoista :)

  Kiitos melsa :)

  VastaaPoista
 11. Hassu sattuma - mä maalasin nimittäin kanssa tällä viikolla kynteni keltasella ja tein vihreellä vinolakkauksen :) Oon vaihdossa Ranskassa ja täällä 25. marraskuuta vietetään Pyhan Katariinan päivää, jolloin 25-vuotiaat ja sitä vanhemmat naimattomat naiset on perinteisesti sonnustautuneet kelta-vihreisiin hattuihin. Askartelin itelleni hatun ja maalasin kynnet sävy sävyyn.

  VastaaPoista
 12. Emilia: Aivan mahtava idea, saitko kehuja kynsistäsi?

  VastaaPoista
 13. Mä käytin lyhyemmillä hiuksilla tota oikeanpuoleista suoristamiseen ja toimi mulla ainakin ihan järjettömän hyvin. :)
  Enää en kyllä jaksa vaivautua suoristamaan, on sen verran työlästä.
  Huoh.

  VastaaPoista
 14. meme: Sulla onkin vähän kiharammat hiukset kuin minulla ;) ihanat kyllä, kadehdin!

  VastaaPoista
 15. hi, what kind of stickers are these? And where did you get them? I like this design very much!

  VastaaPoista
 16. ^Thank you, glad you like it :) I think I must be buying those stickers from eBay. Thay are 3D stickers:

  http://1.bp.blogspot.com/_pA2nfWYYKBo/S82PwJ5Zp8I/AAAAAAAAH4o/iUfxcWN-J-E/s1600/P1300287.JPG

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥