lauantai 21. marraskuuta 2009

Mitä uutta luvassa lähiaikoina?

Mitä uutta luvassa kynsilakkarintamalla lähiaikoina? Nyt on menossa ihme tilanne. Minulla ei ole tilattavaa kynsinettikaupoista. Yhtään uutta mielenkiintoista kokoelmaa ei ole tulossa ihan lähiaikoina joista pitäisi saada kaikki! Nyt onkin ilmestynyt niin paljon kokoelmia ja olen tilannut paljon lakkoja joten pieni tauko tekee hyvää. Helmeri on täynnä lakkoja ja ihan mielelläni käytän vanhoja kun kerrankin ehtii.

Tarkastellaan muutamaa uutuuskokoelmaa:


China glaze Wizard of Oz. Täältä löydät swatchit. Lisäksi tämä on jo myynnissä.
Todella glitterisiä mutta kivoja sävyjä. Osa harmittavan lämpöisiä ja muistuttavat liikaa Chinan 50 Glitterin kokoelmaa joten hankintalistalle menee vain Ruby pumps, joka on jo miljoonassa kokoelmassa aiemmin ilmestynyt mutta joka on aina ollut mietintälistalla.OPI Alice in Wonderland. Swatcheja en ole vielä löytänyt.
Tässä on taas näitä peruspunaisia joista en välitä ( ainakin promokuvien mukaan ). Sininen ja violetti näyttävät ihan erikoisilta mutta noissa on glitteriä...ääh. Violetin glitter kyllä näyttää jänään moniväriseltä ja pieneltä. Ehkä harkitsen kuitenkin? Tulee tämän vuoden puolella.

Orly Metal chic kokoelma. Tästä löytyy kyllä hankittavaa! Suedejen tyylisiä, aika upeita!
Swatchit löytyy Body and soul blogista Orly tunnisteen alta. Luulen tämänkin tulevan tänä vuonna.

2010 vuonna tilaamme näitä:


China glaze Up & away, ihanan pastellisia värejä!


OPI Hong Kong kokoelma, tämä näyttää kivalta ja hauskalta! Monta herkullista sävyä, etenkin violetit. Ei malta odottaa! Kokoelman värikäs ulkonäkö viehättää ja pullot on kuin karkkeja.Orly Spring 2010 Bloom kokoelma, oi oi, tässä on kauniita cremelakkoja, nam! Tykkään Orlyistä muutenkin.

Hmm, kummasti ostoslista piteni heti? Mitä mieltä olette, tarjoaako kokoelmat uutta hankittavaa vai kierrätetäänkö samoja sävyjä vuodesta toiseen?

Linkit ja kuvat Pssion & Body-soulbeauty blogeista!

9 kommenttia

 1. Kiitos tuhannesti tästä postauksesta! Paljon ihanaa odoteltavaa! Itse olen ainakin ollut vähän pettynyt wizard of oz kokoelmaan, hopea ja kulta siitä kokoelmasta on tosi tylsiä. Alice in wonderlandin lila näyttää hololta?

  Itse odottelen tuhannesti uusia macin kokoelmia, olen lukenut paljon huhuja macin ja disneyn mahdollisesta yhteistyöstä!

  VastaaPoista
 2. Paljonko maksaisit Ruby pumpsista, jos ostaisitkin sen multa :)? Suunnittelin juuri laittavani muutamat China Glazet huuto.netiin, ja tämä on niiden joukossa. Kerran kokeiltu, Kicksistä ostettu lakka. Laita vaikka mailia jos kiinnostuit
  sugarrimmed@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Weezer: Olisikohan se holo? Se nähdään kun saadaan swatcheja :)
  Niin, mistä sitä aina tietää mitä uutta tulee MAC rintamalta, muistelen joskus nähneeni Disney huulirasvoja MACilta.

  prettyplush:Kiitos vinkistä! Yleensä yritän tilata mahdollisimman monta samoilla postareilla, jos ostan yksittäisiä niin saa olla aika harvinainen ja haluttu ;)

  VastaaPoista
 4. Alicesta hankin ainaskii sen violetin ja uusimmista tod näk jotain, varsinkin cremet kiinnostaa..ylläri ko niin paljon glitteriä ollut.

  VastaaPoista
 5. Mä niin toivon, ettei näistä mitkään kokoelmat pasahtaisi myyntiin suunnilleen samoihin aikoihin. OPI'n Hong Kong näyttää ihanan monipuoliselta ja Chinan Up & Away on varmasti ihana juuri kevääseen.
  Itse kieltäydyin uskomasta Wizard kokoelman heikkouteen ja päätin pettyä vasta sitten kun lakat saan itselleni, menivät siis tilaukseen. Tää oli paha postaus kun olit yhteen kasannut kaikki ihanuudet ja nyt vasta silmät aukes kunnolla mitä kaikkea tahtoisinkaan ostaa :D

  VastaaPoista
 6. Oi, Hong Kong kokoelma kiinnostaa kovasti tätä Hong Kong-fania! "Meet Me on the Star Ferry" tulee hankittua jo nimenkin takia :D vihreä ja sininen muutenkin.

  VastaaPoista
 7. Hei,
  kysyisin, mistä China Clazea ja Creativea voi tilata, koska USA:sta niitä ei enää toimiteta maan ulkopuolelle?

  VastaaPoista
 8. Tiina: Näistä saa tilattua:

  http://www.8ty8beauty.com/
  http://www.nailderoyale.com/index.htm
  http://www.transdesign.com/
  http://www.nailetc.com/

  VastaaPoista
 9. Voi kiitos sinulle oikein paljon!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥