torstai 19. marraskuuta 2009

Mihinkäs sitä CN tiikeriraidoistaan pääsee...


Eipä mihinkään kun satun rakastamaan eläinkuoseja! Ihan ensimmäinen Konadlaattana oli tietenkin m57 jossa on parhaat tiikerit ja leopardit!Ihan hullu himo tuli tehdä tiikerikynnet. Kultaiset mielellään. Vieläkin etsin täydellistä kultaista lakkaa joka olisi peittävä, ei glitteriä, viileäsävyinen.

Color clubin Wild at heart kokoelman Wild and willing paikkaa kultapuutettani. Tämä oranssin-kultainen duochrome lakka onkin täydellinen valinta. Sitä 4 kerrosta. Kun kerrokset olivat kuivaneet, tein Konadilla tiikerit ja lakkana Konadin oma musta lakka.Kun taas mustat raidat olivat kuivuneet, aloin laittamaan Color clubin With abandonia ( samasta kokoelmasta ) ja sitä kärkiin pari kerrosta.
Tämän kuivuttua samaa tiikeriä kultaisella Konadin omalla lakalla. Tämäkään ei ole puhdas kulta vaan likainen joka taittaa oliiviin. Onneksi sopi ihan hyvin tähän lakkaukseen.

Jotta en olisi sotkenut kultaisia raitoja mustiin raitoihin, peitin teipillä kynnen Wild and willing osan. Laitoin teipin varovasti ja otin vielä varovaisemmin pois ettei vedä mukanaan lakkoja.
Näin pystyin huoletta leimaamaan kynttä koska en halunnut ottaa riskejä.
Ei ole kivaa sotkea viime tipassa monta tuntia väkertämää lakkausta O_o.

15 kommenttia

 1. Eksyin tänne blogiin Googlettamalla kuvia China Glazen lakoista ja poikkeuksetta lakkakuvasi oli tulosten joukossa. Selailin sitten blogiasi ja pakko sanoa, että ihan mielettömiä lakkauksia! Jään ehdottomasti seurailemaan. Ja tiikerikynnet grrrr :)

  VastaaPoista
 2. I like this a lot. I thik I might give it a try.

  VastaaPoista
 3. *bo-oinggg, silmät päästä* Jopas olet väkertänyt! :o Huh, itselläni ei ikinä riittäisi kärsivällisyys noin monitasoiseen lakkaukseen. Vaan on tulos kyllä kaiken vaivan väärti – upeat! Wild And Willing sopii täydellisesti lihaksikkaan tiikerin kropaksi. Grrr!

  VastaaPoista
 4. ohhh this is so great... i love it...thanks for sharing on how u made this konadicure...

  VastaaPoista
 5. Thanks girls :)

  Fairy: Kiitos, ilman silmiä voi olla hankala tehdä töitä ;)

  VastaaPoista
 6. Kultaisen lakan puutteeseen: yksi hyvin kaunis ja halpa lakka löytyy mm. Tokmannilta ja on Casuelle merkkinen. Kaunis kultainen ja ei omaan makuuni ainakaan liian lämmin :)Laatu on niin halvaksi hyvä.

  VastaaPoista
 7. Miccy: En ole tainnut Casuellen lakkoja testata ikinä. Täytyy tsekata tuo kultainen jos sattuu eteen, kiitos vinkistä ;)

  VastaaPoista
 8. Heippa! Ehtisitkö jossain välissä tehdä meikin, joka sopisi punaisen vanhojen tanssien puvun kanssa? :) Iso kiitos!

  VastaaPoista
 9. shu: Voin antaa vinkkejä jos kerrot silmiesi ja hiusten värin :) puku oli siis punainen?

  VastaaPoista
 10. Jeps, puku on punainen ja hiukseni ovat vaaleat ja silmät vihertävät :)

  VastaaPoista
 11. OO. Ei yhtään hienot tai mitään ♥

  VastaaPoista
 12. shu: Miten meikkaat yleensä? Punaisen puvun kanssa sopii punainen huulipuna vaikkapa kiiltävänä, muistat rajata huulet huolella punan sävyn kanssa yhteensopivalla kynällä.
  Meikkaisin silmiin vahvat rajaukset ja laittaisin irtoripset. Luomiväri voi olla vaikka hyvin vaalea. Tässä hyvä tutorial:

  http://www.makeupgeek.com/tutorials/vintage-glam-makeup/

  Kiitos Sini :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos! tuo on juuri loistava! :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥