sunnuntai 22. marraskuuta 2009

MAC Devil may dare

Lupailin kertoa geelirajauksistani heti kun ehdin testata. Kokeilin ensin sormella kuinka pehmeää Coastalin rajausaine on. Tosi pehmeää joten voisin käyttää pohjustamassa silmämeikkiä. Otan vain tuon mustan käyttöön. Kokeilin kummallakin siveltimellä.
Isommalla saa tehtyä paksumman ja pidemmän viivan. Pienempi ja suipompi sivellin sopii sisänurkkaan ja luomen ohuempaan rajaukseen.

Näillä oli helppo työskennellä. Etenkin White angled liner brushin taitettu pää on hyvä peilin edessä, Taklon flat liner concealer ottaa helposti kiinni peiliin. Pakko työskennellä peilin lähellä koska olen niin sokea. Kastelin sivellintä myös hieman vedessä ( no okei, omassa syljessä ) jos se oli liian kova ja tykkäsin että aine on notkeaa levittää.

Laitoin ensin rajan ja halusin vielä paksuntaa sitä. Ensimmäinen rajaus ehti siis kuivaa ja myöhemmin varisi sitten pois mutta johtui varmaan tuosta kuivamisesta ja päälle rajauksesta? Säilyyköhän tuo pitkään pehmeänä eikä ala kovettua?

Ihan siis olin tyytyväinen geelirajauksiin. Otan vakikäyttöön mutta eyeliner pysyy vielä rinnalla. En luota vielä ihan vakaaseen käteen ja rajaustaitoihini ;P tahtoisin kyllä ostaa muitakin sävyjä.Toinen uutuus arvosteltavaksi on ostamani MAC Devil may dare Warm eyes paletti. Tilasin Helsingistä omaan Stockmann Beauty pisteeseeni. Hintaa tällä oli 42e.
Vaikka olen viileä sävyiltäni, tämä kokoelma ei tarjonnut paleteissa muuta kiinnostavaa kuin lämpimän paletin. Muuta en siis kokoelmasta hankkinut.

Temptalian swatchien perusteella uskalsin paletin hankkia. Vihreät, kullat ja ruskeat kiinnostivat ja etenkin Sorcery sävy ihastutti. Tässä meikissä käytin kaikkia sävyjä paitsi Sorceryä.
Pohjustajana MAC Paint potit Bare study ja Moss scape. Ajattelin tehdä ihanan persikan-kultaisen meikin vahvalla ulkonurkalla. Mutta tästä tuli kultainen meikki ruskealla ulkonurkalla vaikka käytin viittä sävyä! Ehkä ripaus vihreää näkyy.

Kulta ja vihreä luomella, ruskea ulkonurkassa, persikkaa kaikkien päällä ja vaalein sävy kulmaluulla.

Nyyh, seuraavalla kerralla laitan vahvemmat pohjustajat. Pitää kyllä sanoa että mietin paletista luopumista. Tällä hinnalla pitää saada hyvä luomiväri tyyliin Dior tai Ben Nye joihin ei pahemmin ole tarvinnut pettyä. Mutta tähän palettiin kyllä tosissani petyin jos vain muutama väri on käyttökelvollinen. Saan kyllä aina MACit eka testauksesta lähti toimimaan mutta tästä vaan ei väriä lähde kunnolla. Onneksi en ostanut kahta palettia tästä kokoelmasta.
Ja Bare study on kyllä sellainen pohjustaja joka sopii kaikkien värien alle ja laittaa värit erottumaan. No, paremmalla onnella ensi kerran. Ei saa heti luovuttaa.

Yksi hyvä plussa tässä oli. Tämä oli minulla ikkunalaudalla avoimena ja kissa hyppäsi siihen. Tämä lensi täysiä lattialle ja ehdin jo huokaista että nyt se meni rikki. Mutta ei tapahtunut mitään. Mutta toinen miinus on se että miten helvetissä tämän paletin saa auki? Paljain käsin ei koska tässä ei ole tarttumakohtaa ja paletti on liukas. Tässä ei ole klipsejä kuten aiemmissa paleteissa. Kumihanskatkaan kädessä en saanut avattua ja mulla on nyt lyhyet kynnet, pitkäkyntiset ei ainakaan saa tätä avattua! No, SAKSILLA tämä sitten aukesi viimein...

Testasin samalla myös Estee Lauderin MagnaScopic mascaran ja Lash primes plussan. Mascara erotteli tosi hyvin ja toi vähän pituuttakin mutta olen varmaan niin tottunut runsaisiin ripsiin Lancomen Fatalen ja Max Factorin FLE:n avulla että tämä vaikutti hieman valjulta mutta ei siis huonolta! Siistit ripset tällä tulee mutta minä tarvitsen volyymia raskaitten luomieni ansiosta.
Lash primes plus oli hyvä pohjustaja ja tätä voi laittaa myös yöksi ripsiin hoitamaan ripsiä vissiin? En ikinä muista enää kotona mitä myyjät minulle kertovat tuotteista :P

3 kommenttia

  1. Tuo paletti näyttää kuvassa ihan vaaleanpunaiselta ja lilalta.
    Hieno meikki kyllä, mua jäi vähäsen harmittamaan kun en raskinut ostaa, mutta jos se ei ole niiiiiin hyvä niin ei kismitä liikaa.

    VastaaPoista
  2. milipili: Ei kannata ostaa, ei ole niin hyvä. Sijoita rahasi parempaan palettiin ;) salamalla otin kuvan niin saattaa vähän vaalentaa...

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥