tiistai 10. marraskuuta 2009

It`s my turn


En osaa perustella tämän lakan hankintaa. Pitäisikö? Tämä vain hipsi ostoskoriin täytelakaksi tilaukseen. Joskus ei vain keksi mitä muuta tilaisi samoilla postareilla tulemaan!

It`s my turn on Chinan Kaleidoscope kokoelmasta, lämmin hologrammi kulta. Seeännän kynsillä tämä ei näyttänytkään tyhmältä vaikka ajattelin ettei tämäkään lämmin väri ole sopivin minulle.

Tykkäsin kuitenkin kultaisista holokynsistäni ja taitelin vielä Color clubin mustalla nail art lakalla raksit ja laitoin limen-kullertavat timantit.

Ja Inkivääri ei taas siellä lue että homokynsistäni :D itse meinaan kirjoittaa aina horokynnet. Ehkä nuo vähän heruttaa.
Piti vielä mainita eilisten blingereiden poistosta. 4 vanulappua ja useampi loraus X-tra pulimerkin asetonista lakanpoistoainetta. Plus pienet kynsisakset joilla raaputin viimeiset hiput pois. Enkä uskonut, meinaan lakata superblingerit taas lähipäivinä, kokeilen toisenlaista versiota :)

4 kommenttia

 1. Mistä kannattaa nykyään tilata China Glazen lakat? Olin jo tilaamassa head2toebeautystä, mutta olit kirjoittanut että eivät enää toimita Suomeen.

  Ja ihanat kynnet sulla! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo Kaleidoscope-sarjan lakat on IHANIA. Pitäisi hankkia itsekkin. :')

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kynsiä nää viimesimmät kolme postausta. Tahtoo kans! Saisko ihan lyhyenä kertauksena (tai linkkinä aiempaan postaukseen), et mistä tilaat noita Chinan lakkoja ja mikä siellä on systeemi? Tietyillä postareilla saa jotain-jotain määrän lakkoja?

  VastaaPoista
 4. Paula: Kiitos, itse tilaan Chinat Tompalta eli 8ty8Beautystä :) infoa alempana :)

  Sonne: Kyllä nämä on ihan jees mutta enemmän tykkään OMG sarjan lakoista :)

  Jane: Kun sinäkin kysyt niin laitan tähän infoiskun:

  http://charmingnails.blogspot.com/2008/11/mist-nit-ihanuuksia-sitten-saa.html

  Yritän pitää tuon tekstin aina ajantasalla että sieltä voi käydä kurkkimassa postareita :) ja mailailemalla nettikaupan kanssa voi sopia postareista.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥