keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Grrr, do you love this nails?

Uuh beibe mitkä kynnet Wan oli taiteillut. Huomasin kuvat ja juuri mietin että millähän lakkaisi näitä nysiään kun näihin ei kunnon koristeluita mahdu. Bling kilahti päässä ja idea oli matkittava.

Ensin kynnelle Essie Mint candy applea 2 kerrosta. Sitten Konadin laatalla m57 lepardit kynnelle! Kun lepardit kuivuivat, laitoin China glazen White-kwik-silvriä kerroksen. Leopardin pilkkuihin voit laittaa Color clubin Nail art lakkaa Fine silver glitter.


Ja sitten vain Seche vite pikakuivattaja ja esittelemään kynsiäsi :)

Eilen lähtikin taas tilaus Nail de Royalelle uusista lakoista. On tässä jokunen viikko mennytkin ettei ole ollut uusia lakkoja testattavana :/ sieltä on ihanuuksia tulossa, niistä sitten myöhemmin...

14 kommenttia

 1. Kivat!

  Mulla olisi hienoinen kynsiongelma, autathan? Kynteni ovat pitkät, mutta niin eri tahtia kasvavat että pisin on melkein sentin pidempi kuin lyhin. Kysymys kuuluukin että millä lyhennät kynsiäsi kun ne kaipaavat ronskimpaa lyhennystä? Lasiviilalla menisi ehkä viikko tuossa hommassa kun lyhennettäviä kynsiä on useita. Lisäksi kynteni ovat tietenkin vielä liuskoittuvaa sorttiä, joten en tiedä uskaltaisiko niitä leikata kynsisaksilla- tai leikkurilla. Apua?!

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu siistit! Sain kans ton Essien Candy Apple lakan tällä viikolla, joten tota glitterleopardia vois vaikka testata seuraavaks :)

  VastaaPoista
 3. OO..mageet, pitää ehkä matkia. =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maaretko, Sirpa ja Mipa :) mukava tulla aina töistä kun joku jaksaa tykätä kuvistani :)

  Anonyymi: Kynsileikkureilla ehdottomasti ja varovasti pikku leikkauksilla ;) ei siis ronskisti heti kaikki poikki vaan sille ettet liuskoita kynttä. Sakset liuskoittaa ja lasiviila on puhki siihen mennessä että olet saanut viilattua ;P

  VastaaPoista
 5. Nam, tää on kiva. Täytyykin joku päivä tehdä just sellasest kärkileopardit kuin Wanilla, sellasia oonkin vähän harkinnut. se Essien MCA ois ollu kiva alle, mut 8ty8:s taas kestää : I. Pitää keksiä jotain muuta.

  VastaaPoista
 6. Vanity: Eiköhän sulta joku korvaaja löydy sieltä kokoelmasta :D
  Tomppa kyllä hidastelee välillä. Tulispa mun NdR ensi viikolla JO!

  VastaaPoista
 7. oi rakkauspakkauskynnet!

  ootko muuten tehny rakennekynsiä?

  mää oon alkanu opiskelemaan kynsiteknikoksi ja nyt harjoittelen, mun blogista voi käydä kyyläämässä harjoittelun tuloksia :D palautettakin saa antaa!

  VastaaPoista
 8. se on " do you love these nails ?"

  pilkkua tässä nusaisen. :)))))))))))

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvin sopii minttu leopardeihin! En uskaltanut ostaa näin alkuun tota Konadin laattaa, koska pelkään eläinkuosien näyttävän liikaa ..no, eläinkuoseilta. Tää on tosi hieno! Ehkäpä joudun treenailemaan lisää Konadin kanssa ja hankkimaan vielä ton laatan. :)

  VastaaPoista
 10. kiukkupussi: Eläinkuosit on ihania ja rakastan niitä :)

  Anonyymi: Juu, ei tuo englanti ihan 10 ollut mutta ei kai se haittaa jos ja kun aina virheitä tulee ;)

  Beauty smartie: Kiitosta :)

  aleika: Käynpäs kyylimässä, en ole ikinä tehnyt rakennekynsiä :)

  VastaaPoista
 11. Upeat! voiku ois ihanaa olla sun ystävä in real life, oisin varmaa jonottamassa vuoroas käsittelyys!:D

  VastaaPoista
 12. la belle: Kiitos, ihanasti sanottu :) harvoin saan kenenkään kynsiä laittaa siksi tykkään näpertää itselleni :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥