keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Suzi skis with Konad


Suede lakat oli niin ihania että halusin lakata jollain niillä. Otin Suzi skis In the Pyreneessin joka on tämän näköinen.

Kynnelle Suzia 2 kerrosta. Halusin tehdä jotain Konadilla ja mietin mitä ja millä värillä.

Ajattelin tehdä Konadilla punaisia kukkia, olisivat makeita mustan kanssa. Mutta ei, punainen China glazen lakka ei jaksanut peittää mustaa. Ärripurri ja murr murr.

Samassa Konadlaatassa on tämä romanttinen ruudukko ( ? ) ja laattahan on m57. Keksinpä laittaa valkealla ruudukkoa ja siihen kukkia päälle mustalla Konadlakalla.


Kokeilin kyllä ensin kuvioita pinkillä ja kullalla mutta eivät kyenneet peittämään joten piti laittaa mustaa.
Ajattelin ensin että ihan hirveät, en kehtaa kuvata mutta aikani näitä katseltua päätinkin kuvata ja minusta nämä on pitkästä aikaa todella hienot! Törkeätä kehua omia kynsiä mutta tämä ( melkein ) mattamusta + valkea + musta yhdistelmä on aika kaunis.

14 kommenttia

 1. Beautiful! I love the layered stamping and your selection of colors. <3

  VastaaPoista
 2. Miksi ihmeessä sun mielestä on törkeää kehua omia kynsiiän? Ei aina tarvitse valittaa siitä kuinka ne nyt meni huonosti ja on ihan toisenlaiset kuin suunnitteli. Voi ihan rehellisesti sanoo oman mielipiteen siitä, että ihan hienothan niistä tuli :)

  VastaaPoista
 3. No en vaan jotenkin kehtaa kamalasti rollottaa omilla kynsilläni :D

  VastaaPoista
 4. Ei yhtään hienot tai mitään. Tulen lukijaksi, kun itsekkin kynsiä laittelen (:

  VastaaPoista
 5. Pitääpäs kysyä sinulta, että kun minulla on tuo sama laatta mutten saa mitenkään noita koko kynnen peittäviä kuvoita hyvin, ne aina jää jommastakummasta reunasta puuttumaan taikka sitten menee vinoon, miten sinä saat ne noin peittävästi? Onko sinulla kaksipäinen stampperi, eikös siinä ole se isompi puoli vähän isompi kuin niissä vain yksipuolisissa?

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana hässäkkä, vau!! En ole oikeen tohtinut tuota romanttista (?!) verkkosukkakuviota käyttää.. mummot pyörtyis.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kehuneille ja tervetuloa uudet lukijat :)

  Sonne: Kyllä on se kaksipäinen stamper ja sillä on paljon helpompi tehdä nuo kuviot. Ei mullakaan aina onnistu niin pitää vaan yrittää aina uudestaan. Lyhyiin kynsiin helpompi tehdä.

  Vanity: Ei kun papat pyörtyy jos ne luulee että lähenen niitä romanttisilla kynsilläni ;P

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥