torstai 22. lokakuuta 2009

Holiday glowOPI Holiday wishes kokoelman Holiday glow. Että tykkään näistä! OPI tekee ihanat joulukokoelmat, paljon parempia kuin toisiaan toistavat Brights kokoelmat.


Tumma syvä ruskea jossa kultaista ja tummaa vaaleanpunaista microglitteriä. Mahtava väri! 3 kerrosta. Ruskea yleensä on väri josta en kynsilakassa välitä mutta tälläiset erikoiset ansaitsevat aina huomioni :)

7 kommenttia

 1. Oli ihan pakko minunkin laittaa tilausta menemään ja saada omakseni jopa 5 sävyä Holiday- kokoelmasta. Niin upeita sävyiltä näyttävät! Pitäisiköhön hyvittää omaa tuntoa shoppailusta ja pakat osa joulupakettiin itselleni? En taida pystyä odottamaan, no olkoon pikkujoululahja!

  VastaaPoista
 2. Ohhh! Tuo on ihana!! Mä en ole vielä tilannut tuon kokoelman lakkoja kun en osaa päättää mitkä tilaisin ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kuulla, että tykkäät tästä, mua vähän epäilytti, että onko hyvä valinta sittenkään, omiani vielä odottelen.. grr.

  VastaaPoista
 4. Mia: Kyllä joskus saa lahjoa itseään! Mulla on tämän lisäksi 3 muuta ja niistä kuvat tulossa pe, la ja su. Mitä lakkoja ostit?

  Polishaholic: Mulla ei ole sitä ongelmaa, tämä oli niin ihana kokoelma. Etenkin ne punaiset vaikka yleensä en punaisita tykkää.

  Vanity: ON tosi hyvä valinta. No jo on hidasta toimintaa taas :(

  VastaaPoista
 5. Taidan lakata ensin Merry Midnightilla, tänään tuli lakat, myös HG-ihanuus.

  VastaaPoista
 6. milipili: Merry midnight on myös ihana, todella erikoinen sävy.

  VastaaPoista
 7. Ostin mini merries -kokoelman, sekä Merry Midnigt and Smitten With Mittens- sävyt. Kun katsoin noita sinun postauksia niin jäi kaivelemaan se mini red- kokoelma...onneksi jouluun on vielä aikaa että ehtii.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥