torstai 22. lokakuuta 2009

Guerlain neitsyys menetetty
Guerlainin paletti Perle D Argent.

Sopivat sävyt arkeen tai juhlaan. Kaikki värit ovat hohtavia paitsi harmaa ylhäältä on matta.

Luomen sisänurkassa ja kulmaluulla valkea. Matta harmaa luomella. Ulkonurkassa musta joka jatkuu ylös banaanivarjostukseen jota pehmensin toisella hohtavalla harmaalla.
Pohjustuksessa UDPP.

Kaunis paletti, tulee käytettyä. Ehkä suosittelisin hillitympää meikkiä rakastavalle, tällä ei mene överiksi. Tykkään paletin väreistä ja toisaalta siitä että värit ovat hillityt koska musta on värinä "vaikea". Hankala selittää mutta tämä paletti on helppo vaikka on tumma yleisilmeeltään.
Paletin nappien laatu on erilainen kuin mihin olen tottunut. En tiedä miten aplikaattoreilla olisi väri irronnut, käytin siveltimiä. Sai kyllä kerrostaa ja silmän alapuolelle kertyi ikävästi hohteita. Suoranaisesta glitteristä ei kuitenkaan nyt puhuta.

En tiedä mitä Guerlainin paleteista saa suomessa pulittaa. Kohtaako näissä hinta-laatusuhde?
Guerlain merkkinä on kiinnostanut ja varmasti voin toistakin palettia testata jos sattuu edullisesti eteen. Mielestäni tämä paletti kuuluu vakiovalikoimaan?

Koska omistan melkoisen määrän meikkejä, haluan keskittyä muutamaan hyväksi havaitsemaani ja hinta-laatusuhteella varustettuun merkkiin.

5 kommenttia

 1. Suomessa noi paletit on n. 56 e eikä ehkä ihan hinta-laatusuhde kohtaa. Vähän häiritsee just se, että osa napeista on shimmerisiä ja vähäpigmenttisiä, osa matampia ja enemmän väriä antavia. Guerlainin kausipaletit on kyllä ihkuja ja pari viimeistä ruskeasävyistä palettia näyttävät kiinnostavilta, mutta tottakai Dior hakkaa ne ; )

  VastaaPoista
 2. Käytän Guaterlainia melkein joka päivä niin arki- kuin juhlameikissä. En ole tähän mennessä huomannut mitään vikaa. Yksi neljän värin paletti on mulla riittänyt kaikkiin tarpeisiin. Applikaattorilla tosiaan saa paremmin pigmenttiä, mutta sivellin riittää yleensä todella hyvin.

  Voin siis vain suositella. Mulla ne ei ole edes varissut, ellei sitten siveltimessä ole liikaa tuotetta...

  VastaaPoista
 3. Vanity: Kyllä se Dior aina voittaa kun on niin tottunut ja mieltynyt niihin. Ehkä jos tulee Guerlainia enemmän testattua niin mistä tietää jos ihastuu?

  emmymoi: Kiva kuulla että sulla toimivat :) tämä on enemmän makuasia ja tottumiskysymys, olen tottunut toisenlaisiin nappeihin :)

  VastaaPoista
 4. Paletit ovat kyllä nättejä, mutten uskalla niitä ostaa. Jos ei edes sormeen tartu niin pigmentti ei ole riittävä.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥