maanantai 12. lokakuuta 2009

Foilausta

Vanityn vanhasta blogista luin foilauksesta. Tiedättekö mitä se on? Oletteko ikinä kuulleet? Se on kynsien koristelua foliolla.

Arvasinkin että tästä ei selviä ilman hermojen menetystä.


Sain nämä kaveriltani G:ltä tuossa kuukausi sitten. Eli n.kuukauden olen tätä harjoitellut. Setissä on mukana liima ja 3 purkkia folioita. Näitä saa eBaystä. Ja halpojahan nämä ovat.

Idea on siinä että kynnelle levitetään liima ja annetaan kuivua. Annoin kuivua n.5min eli liima muuttuu valkeasta täysin läpinäkyväksi.

Sitten reilu pala foliota, taputtele pala kynnelle, tasoita vanupuikolla tai ihan sormella. Jos foilaus onnistui, pala irtoaa itsestään ja folion pala jää kynnelle.


Olen tätä kokeillut entisiin korpinkynsiin varmaan 5 kertaa ja eihän siitä tullut mitään. Nyt tahdoin testata taas lyhyiin kynsiin koska pitkiin se ei onnistunut. Tai pitäisi olla alan guru.
Onhan nämä erikoiset mutta jotta lopputulos tyydyttäisi minua, näitten olisi onnistuttava täydellisesti! Kuitenkin ihan suhtkoht hyvä lopputulos. En laita mitään päällyslakkaa, näitten mukana ei tullut.

Jos kiinnostaa niin google löytää lisää infoa esim.sanoilla Minx nails, Foil nail art.

7 kommenttia

 1. Aika hauskat :D Minulla ei kyllä hermot riittäisi, ei... LOL

  VastaaPoista
 2. Onpa kivan näköset! Mites poistaminen sujuu ja miten tapahtuu? Joskus luin lehdistä Minxeistä ja kuinka julkkikset suosivat niitä. Silloin googlailin hintoja ja huh huh tulipa kalliiksi. Taidanpa kokeilla ihan itse :)

  VastaaPoista
 3. Onhan nuo kynnet vieläkin pitkät. Voi kun omani kasvaisi liuskoittumatta noinkin pitkiksi. =)

  VastaaPoista
 4. Hittolainen, näyttää ihan sairaan hienoilta :o Raivostuttaa katella toisten pitkiä ja paksuja kynsiä, kun omat aina liuskottuu ja katkeilee :C Kynsien lakkaaminen on muutenkin turhaan, koulussa ne lähtee heti lohkeilemaan kun pesee värejä ym..

  VastaaPoista
 5. Nea: En usko että kokeilen ihan heti uudestaan :)

  Anonyymi: Poistetaan ihan normaalisti kynsilakanpoistoaineella. Poistin juuri äsken kun irtoilivat päivän aikana pois. Poistamisen aikana huomaa että kynnellä on liimaa mutta muuten ihan ok.

  RagDoll: Oikeilla tuotteilla kasvaa ;)

  Ella: Niin se on mutta onhan se kuitenkin kiva ihastella muiden kynsiä :)

  VastaaPoista
 6. Jos joillain tuotteitta saa kynteni tuollaisiksi niin ostan samantien! ;) Mitä tuotteita käytät?
  Itse olen käyttänyt Trindin nail repairia, joka on toiminut ihan mukavasti, mutta se kuivahtaa niin äkkiä pulloon.

  VastaaPoista
 7. RagDoll: OPI Natural nail strengthener on hyvä vahvistaja ja jos et voi tilailla niin löytyy suomestakin vahvistajia jotka toimivat minulla:

  http://nailfix.valmiskauppa.fi/nail-tuotteet-c-104.html

  http://nailfix.valmiskauppa.fi/seche%C3%82%C2%AE-kynsien-hoitotuotteet-c-39_56.html

  NailTekiä käytin joku vuosi sitten ja voin suositella lämpimästi!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥