tiistai 20. lokakuuta 2009

China glaze Glitters - Sunshine

Color club Volt of light on räväkkä neonkeltainen lakka limellä flashillä. Lakkaa 3 kerrosta. Koostumus on läpikuultava mutta levittäessä on syytä välttää liian paksua kerroksia tai ilmakuplat on taattuja!


China glazen glitter sarjan Sunshine oli niin pirteä pullossa että se oli pakko saada. Keltainen glitterlakka jossa glitterit ovat keskikokoisia ja vihreitä, sinisiä ja keltaisia.


Volt of lightia kynnellä ja Sunshineä kärjissä. Kuvattaessa ekaa päivää kynsillä, oli jo kulunut kärjistä tosi paljon :( nämä glitterit ei tosiaan ole ihan kestävämmästä päästä.
Toisena päivänä ratkeili palasina pois :(

Swatchasin myös loput glitterit varpaisiin, ekassa Sour apple Chinan Tree huggerin päällä. Toisessa Atlantis Color clubin Rule breakerin päällä.Atlantis on mahtava! Vielä on Meteor shower kuvaamatta, katsellaan sitä myöhemmin, nyt olen saanut yliannostuksen glittereistä Ö_Ö

8 kommenttia

 1. Eikö glitterlakkojen poistaminen ole kamalan työlästä ja hankalaa puuhaa? o__O Itse välttelen glittereitä juuri tuosta syystä, niitä saisi olla hiekkapaperilla raastamassa irti...

  VastaaPoista
 2. Ano: On. Erästä hankasin 15min pois Dependin vihreällä poistoaineella, nyt olen käyttänyt näihin asetonista halpaa mutta se kirveltää käsiä ja kuivattaa kynnet. Mutta poistaa nopeasti!
  Siksi pidän nyt taukoa koska ei jaksa poistaa. Ihana tuo o_O hymiö, taidan varastaa vakiokäyttöön P_P ( kiittävä hymiö ) :D

  VastaaPoista
 3. Sinulle olisi haaste blogissani :)

  http://queenofmyblog.blogspot.com/2009/10/7-asiaa-minusta-joita-et-viela-tiennyt.html

  Pahoittelut, jos olet haasteeseen jo vastannut! :P

  VastaaPoista
 4. Jonna: JEE kiitos, menen heti katsomaan :)

  VastaaPoista
 5. Tuo keltaglitteri on jotenkin aivan ihana! Jopa mua alkoi himottaa, mutta glitterlakkoihin en enää koske kun hermot menee.

  Tuo vihreä varvaslakkaus on myös slurps!

  VastaaPoista
 6. Inkivääri: Karkkisempi vihreä varvaslakkaus on mun suosikki. Glittereitten poistoa ei kyllä suositella heikkohermoisille...

  VastaaPoista
 7. Kun teet ranskalaisen värilakoilla (tässä esim. keltasella + glitterillä) niin kumman pistät ensin? Eikö ns. tavallisessa pistetä ensin kärjen valkoinen ja annetaan kuivua. Sitten lopuksi koko kynnelle se vaalea, myös kärjelle? Värilakassahan ei..kai, ehkä? laiteta kärjelle asti?

  VastaaPoista
 8. ^Tässä tapauksessa ensin keltsi koko kynnelle ja sitten glitter kärkiin eli juuri kuten arvelitkin :) tavan ranskiksessa eka kärki ja sitten koko kynnelle lakka :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥