sunnuntai 9. elokuuta 2009

Wales meikkiä: lämmintä ruskeaa


Ensimmäinen Wales meikkini joka on tehty pelkästään tällä paletilla. Pohjustuksena MAC Shadestick Penny joka on siis lämmin vaaleanruskea.
Tässä paletissa on sävyillä koodit joten helppo selittää :)
Pennyä koko luomelle.
Sisänurkassa E536. Sen jälkeen luomelle R320 ja E639. Varjostuksessa E645.
Kaikkien yläpuolelle korostamaan ripaus E460 ja kulmaluulle 048.

Tässä paletissa on mattavärejä, muutama hohtava. Tässä meikissä hohtavia ovat vain sisänurkan ja korostuksen sävyt.

Samalla testissä Lumene Blueberry liquid eyeliner ja tottakai musta sävy.


Parasta tässä on tarkka pää ja siitä iso plussa että korkki on pieni kädessä joten työskentely on helppoa! Ei muuta sanottavaa, piirtää hyvin ja jälki on tarkkaa.

Tykkään tuosta Wales paletista tosi paljon. Värit on enimmäkseen mattoja ja joukossa on muutama shimmerikin. Mutta värinapit haisee tosi pahalta...annettakoon se kuitenkin anteeksi. Väriä lähtee napeista siveltimeen tosi hyvin mutta esim.häivytyssiveltimellä otettaessa saa olla varovainen. Värit pöllyävät helposti ja ovat jauhoisen tuntuisia. Loppujen lopuksi 10e hintaan nähden tämä on loistava!

Ja siitä puheen ollen, intouduin tilaamaan Coastal scentsiltä eilen pari sivellintä ja 88 shimmer paletin. Niistä lisää kunhan saapuvat. Mietin shimmer ja mattapaletin välillä mutta otin shimmerin kun Walesissa on mattavärejä.

7 kommenttia

 1. oon tässä miettiny et onko sun luomet jotenki tosi kuivat vai miten ne on tolleen hieman röpelöiset? :( jos tajuat mitä tarkotan :D

  VastaaPoista
 2. No kuivat ei ainakaan ole, lähtishän niistä ihosuikaleita siinä tapauksessa :)
  Luonnostaan ne on tuollaiset, laita omalle luomelle pohjustusväri ja kaikki meikki, ota sitten macrokuva ja katso korostuuko lähikuvissa mitään virheitä :P

  Ja mulla on roikkuvat luomet joten iho niistä on löysempää. Ja en ole ihan nuorikaan enää :)

  VastaaPoista
 3. Mä en näe CN:n luomissa mitään "röpelöä"...? Ihan saman näköiset ne on kuin muidenkin meikkikuvien luomet, ainakin mun mielestä. Tietysti luomen malli on jokaisella omansa mutta pinta näyttää ihan perusiholta. :)

  Kaunis meikki!

  VastaaPoista
 4. Pitääkin tommoinen Lumenen rajaus hankkia, olen kattellut sitä kaupassa, Max Factorilla olis kanssa samanlainen, nooh käytetään yksi Nyx ekaks loppuun.

  Ihana meikki!

  VastaaPoista
 5. Inkivääri: Ihan perusiholla mennään, kiitokset :) olit inspiraationa ruskeaan meikkiin!

  milipili: Mutta minusta MF eyelineriä ei voi dipata pullossa, en siksi ostanut sitä kun en luota siihen että se on kostea koko ajan ;)

  VastaaPoista
 6. Hei,

  minusta on vain mukava, että kosmetiikkablogien pitäjillä on erilaisia silmäluomia, joillakin ehkä roikkuvia, joillakin ehkä kokonaan luomi piilossa, joillakin näkyy luomea paljonkin. Näkeepähän, miten erilaisia luomia kannattaa meikata parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

  Varsinainen kysymykseni on, että mistä olet hankkinut tämän Wales-paletin ja minkälaatuisia luomivärit ovat?

  t. Tuula

  VastaaPoista
 7. Tuula: Sain tämän synttärilahjaksi ja näitä saa eBaystä. Taisinkin tekstissä vähän kertoilla paletin laadusta eli hintaansa nähden todella hyvä!

  Minustakin on kiva että ihmisillä on erilaisia silmiä ja erilaiset tyylit meikata.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥