torstai 13. elokuuta 2009

La paz-Itively hot matte

Minä ja OPI mattalakka. Ei oikein sovittu yhteen. Ainakaan alussa.Tai sanotaanko näin että Essie aluslakka Millionails kahdella kerroksella ja mattalakka eivät sovi yhteen. Ja kyllä, tiedossani oli ettei mattalakan alle tule aluslakkaa. Mutta mitään lakkaa en koskaan laita kynnelleni ilman aluslakkaa.

Itively hottista laitoin ensin yhden kerroksen. Tietenkin ohuesti ja nätisti, ettei vaan mene ilmakuplille. Ajattelin että kylläpäs levittyy huonosti.
Kerroksen jälkeen lakka lähti halkeilemaan pystysuunnassa ja sitä jatkui koko ajan. Fiksuna tyttönä ajattelin "no kyllä se peittyy useammalla kerroksella". No joo ei tod.! Tässä vaiheessa lakkaus meni enemmän ja enemmän pilalle. Hiki valui ja lakka melkein lensi seinään.

Raivostuneena ajattelin että mullehan ei kynsilakat vattuile. Poistin lakat ja laitoin kerroksen Essie Ridge filleriä joka lupaa pientä mattapintaa. Yksi ohut kerros vain.

Sitten rupesin levittämään mattaa ja hokaisin sen levitysidean pitkiin korpinkynsiin. Eli sitä lakkaa reippaasti siveltimeen, ihan siis semmoinen melkein valuva pallukka. Lätkäise kynnelle ja levitä äkkiä. Kuivaa ja menee mataksi ihan sekunnissa jos jää empimään. Tuolla keinolla sain lakattua kynnet kolmeen kerrokseen ja lopputulos on ihan tasainen. Näinä hetkinä kyllä alan kaipaamaan sitä mattaista päällsylakkaa!


Ehkä me vielä pysytään OPI mattalakkojen kanssa kavereina kunhan eivät ala ryypyilemään. Valkea ja sininen testaamatta, loppuviikosta luvassa. Myös Nubarin matat odottaa.

10 kommenttia

 1. that is beautiful! its going on my wish list!

  VastaaPoista
 2. Minä ja opin matat ei olla väleissä. Meni jo valkoisen kanssa hermot vaikka kuinka noudatin scrangien ohjeita lakan levittämiseksi, en vaan saanut tasaista kerrosta. Täysin epäonnistuneen kokeilun jälkeen vihoittelen syyttä myös tummansiniselle. Nyt ne ovat jossain lakkakätköjen perällä. Ehkä joku päivä lauhdun ja kokeilen uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Natalie: Thanks :)

  Anonyymi: Se on hyvä keino että antaa hermojen vähän levätä. Joku päivä sitten onnistuu lakkojen kanssa.
  Homma toimii myös Konadien kohdalla...

  VastaaPoista
 4. Mä olen kuolannut noiden mattojen perään jo siitä saakka kun niistä tuli ekat kuvat nettiin. Omiani en tosin vielä oo ehtinyt tilaan ja suolaisen hintansa vuoksi ne jäi ruotsissakin hyllyyn. Mistä tilasit noi omasi kun pitäs tässä joku päivä laittaa se tilaus oikeasti menemään :D

  VastaaPoista
 5. Sallamaari: Aiemmassa tekstissä on linkkejä kauppoihin eli Transdesigniltä ja Nail de Royalesta.

  VastaaPoista
 6. No onpas harmillisen kuuloista, mutta sävy on ainaskii nätti.

  VastaaPoista
 7. milipili: Sävy oli ihana ja ei-friikitkin huomasivat että nyt on joku erilainen lakka.

  VastaaPoista
 8. Mä haluan ehdottomasti tän kyseisen mattalakan. Muut ei mua oikein kiinnosta. Paitsi tietty myös se Essien mattapäällyslakka. Mun mielestä todella kaunis sävy ja erikoinen lopputulos :D

  VastaaPoista
 9. Olikos se joku musta mattalakka, jota esittelit joskus, samaa sarjaa?

  Olen ihastunut mattalakkoihin, mutta en osaa oikein päättää mitä väriä haluaisin, mutta se musta näytti muistaakseni ihanalta. Mistä tuo on ostettu?

  VastaaPoista
 10. lozku: Blogin tunnisteista Manglaze ja sieltä löytyy juttua + tilausohjeet ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥