perjantai 14. elokuuta 2009

Dior 5-couleurs Night butterfly


Korviini kantautui huhuja että Diorin syysluukki olisi myynnissä. Koska tätä päivää olen odottanut, jätin kahvin juonnit kesken ja hyppäsin autoon.
Kaupungilla suuntasin bonusten toivossa Sokokselle. Mutta tietenkään niitä ei vielä ollut. Kuulema joskus ensi viikolla tulee kokoelma myyntiin...pettyneenä ajattelin että prkl ilman Dioria en kotiin lähde! Mielessäni oli 3 muuta kauppaa josta sen on löydyttävä!

Onneksi Stockmann Beautyssä kokoelma oli jo esillä ja nappasin uuden babyni kassalle. Hintaa oli 61,90e. Onneksi vauvan ylläpito ei jatkossa maksa mitään verrattuna ihmisvauvaan.


Vauvan värityksestä sen verran että värit ovat pigmenttisiä, edes keskimmäinen musta ei ole huono. Eniten tykkään tuosta vasemmasta violetista ja eihän muissakaan väreissä vikaa ole, ei tuossa luumussakaan.

Jokos muilla makeup friikeillä on vauvat kotiutuneet?

9 kommenttia

 1. Ooh, sun swatchin perusteella tekis kyllä minunkin mieli lähteä samantien kauppaan, on sen verran upean näköiset sävyt! Pitääpä huomenna käydä katsomassa uutuudet, saa nähdä jaksanko odottaa niin kauan että tax freestä saisin...

  VastaaPoista
 2. On nätti! Ihana tuo olisi mutta hinta vähän kirpaisee... Saas nähdä päätyykö se kuitenkin minulle :D

  Innolla odotan meikkikuvia ;)

  VastaaPoista
 3. Huomenna ajattelin mennä kuolaamaan syyslookia, näyttää niin ihanalta tuo vasen violetti! Saanenko meikkikuvaa pyytää? :)

  VastaaPoista
 4. aqua: Pakko tunnustaa että kaupassahan en palettia edes testaa kädelle, otan vaan hyllystä ja marssin kanssalle. Katson vaan että on oikea paletti.
  Luotan netin arvosteluihin ja Diorin laatuun. Ja en todellakaan pettänyt, sävyt on upeat ja yhtä hyvälaatuiset kuin edellisissä paleteissa.

  Uskallan siis suositella paletin ostoa laadun puolesta!

  Nea: No se kirpaisee vain hetken ja onhan tuota osannut jemmata rahaa valmiiksi...meikkikuvia tulee kyllä :) nyt vaan jostain syystä ei tee yhtään mieli meikata violetilla.

  Minsku: Kyllä saa pyytää, tottakai! Mutta saattaa mennä tovi ;) on tällä hetkellä muita "meikkaussuunnitelmia"...kerro mitä tykkäsit syyslookista!

  VastaaPoista
 5. Tuo on niin hieno!! Tuo on niin hieno!! Tuo on niin hieno!! Tuo on niin hieno!! :D :D Pakko saada, eikä ole välttämättä edes mun värit. Mut minkäs sitä friikki luonteelleen voi :P

  VastaaPoista
 6. Polishaholic: Niinpä. Toisaalta, voihan siitä nyt jotain värejä edes käyttää? Mutta eikö sulla ollut vihreät silmät ja olit viileänpuoleinen?

  Mietin juuri onko yhtään viisikkoa jota en voisi käyttää vaikka värit ei sopisikaan.

  Ei varmaan. Pöpiähän tämä on ostaa noita jos käyttää vaikka pari kertaa vuodessa mutta silti. P-a-k-k-o s-a-a-d-a.

  VastaaPoista
 7. Melkein jo omistan =). Tilasin viime yönä Garden.co.uk:sta kun sai vähän halvemmalla. Siinäpä se lakkoilu sitten loppuikin.

  VastaaPoista
 8. GG ja milipili: Kannattaa hankkia, uskon että kummatkin tykkäätte tästä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥